LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Oyun içi, hemde x-box 360, PC daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 acaba bu uçakların iniş kalkışları nasıl. Sırf uçak için alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ShadowFax said: LathspeLL said: http://i.imgur.com/bc6KV.gif bu oyun içi değildir herhalde? videosu falandır? di mi? oyun içi olması gerekiyor aslında ama uçaklarda tek kişilik yer olacağı söylendi, burda 2 kişi var görünüyor. hım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ağzımın suyu akıyor gördükçe 6 ay filan bf2 demosunu oynamıştım ordan beri hep içimde kaldı bu bf sevdası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Singleplayer'dan o görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oyunun ps3 görüntüleri de baya iyi ama işte 24 kişi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Betası çıksada denesek ya of amma kastılar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Xenocide said: ShadowFax said: LathspeLL said: http://i.imgur.com/bc6KV.gif bu oyun içi değildir herhalde? videosu falandır? di mi? oyun içi olması gerekiyor aslında ama uçaklarda tek kişilik yer olacağı söylendi, burda 2 kişi var görünüyor. hım jetlerde respawn onunabilceği söyleniyordu yanılıyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yerdeki jetin içinde o, hanı bekliyoruzya iki saat jet cıkmasını, direk icinde cıkıcaz falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok içinde spawn olacağımızı sanmıyorum. Jet'ler tek kişilik, saldırı helikopterleri 2 kişilik, diğerleri zaten 5-6 kişilik ve havadayken spawn olunabiliyor diyebiliyorum. Ama mekanikler değişti baya, sadece squad leader'ın yanında spawn olabileceğiz, Birde Recon olarak Radio Beacon koyarak spawn noktası yaratabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bugün yeni video geleceğidi hesapta hani nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yok yok, yerde bekliyen jetin içinde spawn olabilceksiniz spawn point olarak airfield'ı sectiğinizde dememişlermiydi? ben yanlısmı hatırlıyorum? anı bosta ucak varsa direk onun icinde spawnlatıcak oyuncyu. airfield secip sonra yarım dakka ucağa koşmıycaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şöyle uçakları piste indirip kaldırmalı bişey yapsalar efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ne gairp cümleymiş o öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Pre-order your #BF3 digital download on Origin before the 19th and get Dead Space 2 for free - limited quantities! bit.ly/qX1vb2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 19'undan çoook önce pre-order yaptım ama ben dahil değilim muhtemelen. haksızlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/user/Battlefield#p/u/0/AzA4dv0xkzg x-box trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Şu sistem gereksinimlerini açıklasalar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Xenocide said: 19'undan çoook önce pre-order yaptım ama ben dahil değilim muhtemelen. haksızlık ya. http://support.ea.com/chat 5dk içinde alırsın ama yeto support gelme ihtimali var, onun için birkaç kez mal olmayan support için deneme yapman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bende şimdi vatandan almayı düşünüyorum 75TL diyor fiyatı iyi gibime geldi daha ucuza alınabiliritesi olan bir site var mı limited edtion için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 limited edition için vatan uygun bende ordan aldım hafta içi felan %25 indirim olmayınca 90-110 arsı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 %25 indirimi bekleyin, bende ps3 versiyonunda o indirimi bekliyorum. Gelecek ayın başında alacam tabii de asdfsda 120'ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 e bugün %25 indirim var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet işte bende onun için söyledim %25 ile 75TL ye satılıyor şuanda peki T-shirt neye göre geliyor ben XXL adamım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Şimdi, Origin'i yüklemiş olanlar "Order History"'ye bakabilirler mi? Orde bugün'e ait "Order unsubmitted" şeklinde bir order gözüküyor mu? Battlefield 3'ü origin'den pre-order edenler ve etmeyenlerde ne gözüküyor belirtirseniz berhudar olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar