Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rusya'da bir şekilde ucuza kapatıyorlar oyunları, orda kopya çok fazla olduğundan ucuz diyorlar.

Verdiğiniz linkteki adam güvenilir. Donanimhaber'de de çok satış yapar. Hatta Donanımhaber'den adama mesaj atıp alırsanız 35 TL fiyatı.

Ben Crysis 2 Limited Edition almıştım çıkmadan evvel, yolladı direk key'i çıktığı gün öğleden sonra.
Mesaj tarihi:
COD serilerinin key'leri hep rusya bölge sınırlamasına tabi, COD alırsanız steam'den rusçasını çekiyor, internetten ingilizceye çevirmek için dosyalar mevcut.

Ama EA oyunlarında o problem yok sanırım.
Mesaj tarihi:
bunların hepsi Rus keyi

ben daha önce Battlefield, Fifa 11, Blackops ve IL2'nin son çıkanını aldım. EA oyunlarında hiç bir sorun yok ama Blackops ve IL2 bildiğin Rusçaydı, ancak tüm konuşmaları, introları ve buna uygun configleri de indirirseniz düzeliyor. ancak her yamada yine Rusçaya dönme durumu da oluyor, bende olduydu yani.

Satan elemanın adı Soner Demirel, ben hiç sorun yaşamadım. sanırım Trakya veya Bulgaristan'da yaşıyor, bende msni var; [email protected]
sitesi de;
http://www.gamekeystore.net/store/

eğer sitesine güvenmezseniz patlatırlar falan derseniz, GG üzerinden de 1-2tl farkla satıyor. msnde GG linki isteyerek alıyordum ben.
Mesaj tarihi:
orda yazan 500ü falan takmayın, bitme diye bişi yok. adam devamlı buluyor bitmez yani.
Retail alıp taratıyorum diyor ama sanmıyorum onla uğraştıklarını, Rusların cdkey satan bi sitesiyle bağlantılı onlardan alıyor bence scan görüntüsünü falan direk.

Biraz Rusçadan çakan biri varsa patide, bizler bile bulup alabiliriz aslında ona kar vermeden:)
Mesaj tarihi:
o zaman rusdan anlayan öne çıksın da 15-20 tane key alsın. gerçi şimdi bu eleman kimbilir kaç yıldır aynı adamlarla iş yapıyordur, patinin teki alsa yamuk çıkabilir rus tarafından sonra uğraş dur. toptan fiyat isteyelim bence de.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...