Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guzel olmus bu degisiklikler ya, jet canon damage'i azaltilmis helilere, welcome to chopperfield :) ECM + Flare kombosuna devam helilerde. Tabi flare'in artik stinger lockunu bozmamasi ve stingerlarin range'inin azaltilip daha cabuk kitleniyor olmasi ne kadar dezavantaj olsa da, flarelerin javelinlerin iskalamasini saglamasi gayet guzel olmus. Heli'lerin artik 1 stingerda disable oluyor olmasi biraz bayik sadece. Buna karsin attack chopper missilelerinin infantry'e karsi etkisi arttirilmis, bu da pilotlar icin oldukca sevindirici bir haber, tek adama 14 roket atip olmemesini gormek biraz bayiyordu (Heli rocketlerinin accuracysi de artmis o da baya iyi).

M16A3 tarzi weaponlara foregrip falan takmak anlamsiz hale gelmis, g36c'de gibi horizontal recoil'i fazla olan weaponlarda gene is yapacak ama. Bipod da uzun suredir gereken buffi almis.

Heavy barrel ve flash suppressor da kullanilabilir hale gelmis, ozellikle flash suppressor'un normal susturucu'dan daha fazla aimed accuracy bonus saglamasi gerekli bir degisiklikti ayni sekilde heavy barrel'in da bir fonksiyonu olmus. Haritaya gore attachment secimi anlam kazanmis. En buyuk haritalarda heavy barrel, orta mesafe icin flash suppressor, dar alanlar icin suppressor stealth/lazer hip fire kontrol olarak secim yapabilirsiniz.

Bu degisiklikler harici tek tuk guzel duzeltmeler de var. Aircraft carpismalarinda herkesin olmesi, below radarin calisir hale gelmesi hava araclarinda skilli biraz daha one cikarmis. Ozellikle jetlerin stingerlardan kacmak icin muhtemelen artik alcak ucup dag ve tepelerden faydalanmalari gerekicek gibi gozukuyor. Erken veya bosa atilan flareler de ilgili chopper/jet'in disable olmasina neden olacak.

Degisiklerde goremedigim tek sey heli icin lock ve incoming missile uyarilarina gelmesi gereken duzeltme, laser designation lock'u ve laser designated missileler uyarilarla hala farkedilemiyorsa flare degisiklikleriyle biraz sorun yasanabilir. En azindan cok seri alcalip below radar yardimiyla ortamdan kacabilirsiniz gibi. Scout heliler ozellikle bu below radar fixleriyle infantry'nin kokunu kurutacak gibi.
Mesaj tarihi:
Oyunu anca aldım. Uzun zamandır FPS oynamıyorum diye multi'ye başlamadan bir campaign ile başlayayım, tuşlara silahlara alışayım dedim. "Şimdiki oyunlar çok kolay, hadi hard olsun" dedim. Canımı çıkartıyorlar.

Ölmeden geçtiğim checkpoint sayılı şu ana kadar. Aslında zevkli. Hard'dan şikayetçi değilim ama campaign mi zor, ben mi FPS oynamayı unutmuşum anlamadım.
Mesaj tarihi:
format atıcam bu akşam da. yeni sistemde klasörden direk çalışır mı oyun? veya origins tanır mı oyunu yeni sistemde? tekrar indirmek istemiorum 18 gb oyunu. nasıl yapsam?
Mesaj tarihi:
Oski said:

format atıcam bu akşam da. yeni sistemde klasörden direk çalışır mı oyun? veya origins tanır mı oyunu yeni sistemde? tekrar indirmek istemiorum 18 gb oyunu. nasıl yapsam?

çalışır, arkıma copy paste ile yüklemiştik. Origin'i yeniden kurduktan sonra sadece settings'den game install dizini bf3'ün yüklü olduğu ana kısmı göster. [D:xxxbf3 ise D:xxx olarak göster] sonra my gamesden oyunu tekrar indirmeye çalış, program bf3 tekrar tanıyacaktır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...