Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jet'ler çok keyifli ya. Sırf jetler için giriorum neredeyse
Becerebilsem bir de daha iyi olacak. Dogfightlarda hep kaybediyorum hep önünde tutuyor adamlar beni. Flare 1. rocket, 2. rocket'de gg. Air radar, HS, Flare kullanıyorum

Bir de millet manevrayla dodgelamayı beceriyor sanırım rocketi ama ben başaramadım henüz

Aslında heatseekerları kaldırsalar oyundan iyi olacak direk air to airin içine tükürüyor. Ya da flare cd'ı azalsın.
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Kısaca kendimi tanıtayım.

Oyunu bir süredir oynuyorum. 45 Lvl'a kadar taksim-zincirlikuyu hattında adam doktor olarak çalıştım, nickten de belli zaten. adam öldürmek pek hoş olmasa da iş icabı gerekeni yapıyorum. doktor olarak favori silahım aek975 (975 miydi?) sekmesi az, seri. küçük ve kalabalık haritalarda işe yarıyor. ha, öldürdüğüm adamların yarısından çoğunu da el bombası ile öldürüyorum o da ayrı mesele. neyse, bu kısa öz geçmişten sonra sorumu sorayım.

Şu lazer pointerın, yerinizi belli etmekten başka bir faydası var mıdır?

bir sorum daha var. karşıdaki sniper'ın ışığı geliyor bana, yeri belli oluyor. Bu ışık taktik ışığı mıdır, yoksa dürbün yansıması mıdır? Dürbün yansıması olsa gerek, sniper neden taktik ışığı kullansın o mesafeden değil mi? Bir süre sks kullandım dürbünsüz, metro'da işe yarıyor, büyük haritalara daha yeni geçiyorum, pcyi yeni upgrade edebildim, büyük haritalar beni bekliyor, şimdi onlar düşünsün...
Mesaj tarihi:
Hosgeldin
DrStein said:

Şu lazer pointerın, yerinizi belli etmekten başka bir faydası var mıdır?

nisan almadan ates ettiginde(hipfire) mermilerinin daha isabetli gitmesini sagliyor.
DrStein said:

bir sorum daha var. karşıdaki sniper'ın ışığı geliyor bana, yeri belli oluyor. Bu ışık taktik ışığı mıdır, yoksa dürbün yansıması mıdır? Dürbün yansıması olsa gerek, sniper neden taktik ışığı kullansın o mesafeden değil mi?

durbun isigi o. taktik isigi kullanirsin sniperda istersen ama deli dana gibi kosturucaksan eger elinde sniper rifle ile, uzaktan hic bir avantaji olmaz.
Mesaj tarihi:
şu uçak konusunda beni apprentice seviyesinden grandmaster seviyesine getirecek adam arıyorum. Pratik yapalım taktik öğretin. İki uçak uçurayım diyroum herkes pro arkadaş, hava kuvvetlerini batırdım lan uçak zayi ede ede.
Mesaj tarihi:
durmak yok yola devam senden daha beterleri çıkacak flares çıkana kadar sana rahat vermicekler kuş gibi avlanacaksın dogfighta zorluyacaklar bu sayede ilerlicek. sonra guide mis flares stealh radar falan derken kanaryadan kartale döneceksın.
Mesaj tarihi:
o değil de özellikle tank vb. aletleri doğrudüzgün kullanmayı bilmediği halde veya gerekli özellikleri açık olmadığı halde alıp 30 saniyede hurda edenler...
Ve koltuk değiştirerek düşmana şahane zarar verdiğim aracı ilerletip düşman rpglerine tabakta sunan tiplere söyleyecek söz bulamıyorum, deli ediyorlar insanı
Mesaj tarihi:
flares ve steath var ama düşmanı göremiyorum bir türlü sağolsun kimse de marklamıyor. Ben piyade iken öyle mi havadan sinek geçse marklıyordum. Sanırım radar falan çıkınca rahatlarım haha
Mesaj tarihi:
Tanki helikopteri 2 tane birbiriyle iletisim halinde adam olmadan kullanmak cok hikaye zaten, hicbisiye benzemiyor, tek kisi anca IFV kullanilir, o da zar zor geride kalip defansif oynayarak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...