Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Mrtrainedkiller1 i think it's referencing the movie The Guardian. Kevin Costner and Ashton Kutcher. It's actually a good movie u should check it out

demiş biri, filmi izlemedim bilmiyorm.
Mesaj tarihi:
Creus said:

@Mrtrainedkiller1 i think it's referencing the movie The Guardian. Kevin Costner and Ashton Kutcher. It's actually a good movie u should check it out

demiş biri, filmi izlemedim bilmiyorm.

Cok bisi kacirmadin, no worries. Tek atimlik barutu var ama tabi filmin.
Mesaj tarihi:
yenimi ? yeni bişey cıkmadı benim bildigim
hala oynanan var birsürü eskilerden.

els kuralllarına baktım, ırv yasak bi tek asdad. bumu yani yasaklanıcak tek şey. oyunu firma comp degil zaten oyuncu komünü yapar. onlarında aklı irv e yetmiş sadece heralde.
Mesaj tarihi:
çünkü mw3'te hax'sız 300-4 yapılıyor. hax olunca 5 hanelilere falan çıkabiliyor.

ha ayrıca nerden buluyosunuz şu cheater kaynayan sunucuları, anlamış değilim. biraz eli yüzü düzgün komunütülerin sunucularını tercih etseniz hiç sorun kalmayacak. kaç aydır oynuyorum, daha sunucusunda hile barındıran 2-3 kere rastgeldim.
Mesaj tarihi:
bazen kontrolden çıkabiliyor ya en iyi sunucular bile. admin olmadığı anlaşılınca ve 1 tane hekiççi çıkınca herkes ona ayar olup açmaya başlıyor.

bu arada şunu söyleyeyim okuduğunuz okulların hiç birisi sizi ileride zengin yapmayacak, ne yapacaksanız kendiniz yapacaksınız. sittir edin vizeyi, finali hadi go
Mesaj tarihi:
Valla 100 saat kadar oynamışım ama daha öyle abartı yani hileli skorlar görmedim, 64lük serverlarda oynamıyorum belki de ondandır, bide MW3le artık karşılaştırmayalım derim zira fark çok açıldı BF lehine.

Ayrıca şuna da cevap yazarsanız pls;
"Tatar Ramazan" said:

43 levele kadar Müyendiz geldim Conquestlerde, biraz da Support oynayım diyorum.
Kısa-Orta ve Uzun vadede hangi silahları kullanayım, hangi aparatları takmak lazım ve TDM mi oynayayım hep??
Mesaj tarihi:
jet için son patchten önce extinguisher-stealth-rocket pods alıyodum, ölümsüz oluyordum. şimdi extinguisherı yediler baya, flare-air radar-rocket pods alıyorum.... yine ölümsüzüm hihihihi
Mesaj tarihi:
Helide pilot icin: guided rockets / ecm jammer / heatseekers

gunner icin: stealth / flares / TV missile

Piyasada cok SOFLAM varsa veya takim yogun laser designation yapiyorsa TV yerine guided missile de olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...