Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 top comment daha iyi; someone tried to do this 4 me but they landed in the water with 4 other people onboard. We all ended up swimming to shore.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yok yahu çokta kötü değil video, müzikle birleşince Blackhawk Down filminden enstantane gibi olmuş
Creus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 @Mrtrainedkiller1 i think it's referencing the movie The Guardian. Kevin Costner and Ashton Kutcher. It's actually a good movie u should check it out demiş biri, filmi izlemedim bilmiyorm.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Creus said: @Mrtrainedkiller1 i think it's referencing the movie The Guardian. Kevin Costner and Ashton Kutcher. It's actually a good movie u should check it out demiş biri, filmi izlemedim bilmiyorm. Cok bisi kacirmadin, no worries. Tek atimlik barutu var ama tabi filmin.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oynıyan varsa originden dürtsün mulgear nick
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 clan macıda saçma sapan bişeymiş bf için gördük. kuralsız kaidesiz competitivemi olur oyun onun için tasarlanmamış üstelik
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Baya aptal oluyor ya. Gerçekten baya kötü yani. Şu an competetive fps kaldı mı? LOLHALO hariç tabii ki.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yenimi ? yeni bişey cıkmadı benim bildigim hala oynanan var birsürü eskilerden. els kuralllarına baktım, ırv yasak bi tek asdad. bumu yani yasaklanıcak tek şey. oyunu firma comp degil zaten oyuncu komünü yapar. onlarında aklı irv e yetmiş sadece heralde.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Yeni evet. Şöyle yeni nesil bir fps yani. Gidip CS atmayalım artık yeter.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tribes gayet competitive olabilecek kapasitede. ama sallamıyonuz hiçbiriniz anasını satim. cb keyim var diyorum tık yok.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dösu o maç neydi ya. 4 kişi usas+flachette. taktik falan yok üzerimize koşuyolar ölüyoruz.
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Yeni hack sürümü falan mı çıktı,girdiğim 5 serverdan 4ünde en az 2 kişi kullanıyor 800-4 skor falan şeklinde :S
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 43 levele kadar Müyendiz geldim Conquestlerde, biraz da Support oynayım diyorum. Kısa-Orta ve Uzun vadede hangi silahları kullanayım, hangi aparatları takmak lazım ve TDM mi oynayayım hep??
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Seperate said: Yeni hack sürümü falan mı çıktı,girdiğim 5 serverdan 4ünde en az 2 kişi kullanıyor 800-4 skor falan şeklinde :S this is why mw3 rox dude
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çünkü mw3'te hax'sız 300-4 yapılıyor. hax olunca 5 hanelilere falan çıkabiliyor. ha ayrıca nerden buluyosunuz şu cheater kaynayan sunucuları, anlamış değilim. biraz eli yüzü düzgün komunütülerin sunucularını tercih etseniz hiç sorun kalmayacak. kaç aydır oynuyorum, daha sunucusunda hile barındıran 2-3 kere rastgeldim.
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bazen kontrolden çıkabiliyor ya en iyi sunucular bile. admin olmadığı anlaşılınca ve 1 tane hekiççi çıkınca herkes ona ayar olup açmaya başlıyor. bu arada şunu söyleyeyim okuduğunuz okulların hiç birisi sizi ileride zengin yapmayacak, ne yapacaksanız kendiniz yapacaksınız. sittir edin vizeyi, finali hadi go
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Valla 100 saat kadar oynamışım ama daha öyle abartı yani hileli skorlar görmedim, 64lük serverlarda oynamıyorum belki de ondandır, bide MW3le artık karşılaştırmayalım derim zira fark çok açıldı BF lehine. Ayrıca şuna da cevap yazarsanız pls; "Tatar Ramazan" said: 43 levele kadar Müyendiz geldim Conquestlerde, biraz da Support oynayım diyorum. Kısa-Orta ve Uzun vadede hangi silahları kullanayım, hangi aparatları takmak lazım ve TDM mi oynayayım hep??
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 mg36 tutmadım ben ya. M27 IAR aynen devam.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Attack helicopter ve jetlere hangi ekipmanları alıyorsunuz?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jet için son patchten önce extinguisher-stealth-rocket pods alıyodum, ölümsüz oluyordum. şimdi extinguisherı yediler baya, flare-air radar-rocket pods alıyorum.... yine ölümsüzüm hihihihi
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Helide pilot icin: guided rockets / ecm jammer / heatseekers gunner icin: stealth / flares / TV missile Piyasada cok SOFLAM varsa veya takim yogun laser designation yapiyorsa TV yerine guided missile de olabilir.
Öne çıkan mesajlar