LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Abi ağlicam o derece güzel. O robot ne işe yarayacak merak ediyorum. Baya derin bir oyun geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 BF2'nin yarısı kadar olsa yeter diyordum da, Alpha'yıda oynadıktan sonra, şu conquest map'i de gördükten sonra, BF2 kadar iyi olacak sanırım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 atmosfer, efektler, oynanış müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sistem gereksinimleri önemli ya eğer sadece işlemci alınca full oynayabilirsem konsola almam.ama ekran kartıda sıkıntı olursa konsola alıcam muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://i.imgur.com/IwOYY.jpg http://i.imgur.com/eFOS6.jpg http://i.imgur.com/hjUqi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 youtube yorumları yarıyor asdas 11 dislike var, "kotick has just created 11 youtube accounts" dedi biri, orda sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sarjor yerine mermi mi gelmiş reload için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 robot recon işi olabilir yer tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 steamstore olmıycakmı bu simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Minimum requirements for Battlefield 3 OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz RAM: 2GB Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card. Graphics card memory: 512 MB Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Recommended system requirements for Battlefield 3 OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850 Graphics card memory: 1 GB Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Please note: these are our expected system requirements for Battlefield 3. When EA/DICE releases the official system requirements, we’ll update this page accordingly. officialda pek farklı olmaz herhalde ya bf3blogda böyle demişler yanan işlemcime tekrar üzüldüm yapacak birşey yok tekrar alıcaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 collectors'ı falan var mı bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Herşey süper de 64 kişilik haritalarda bu uçaklar tanklar helikopterler işin içindeyken herşey patlarken makinenin anası ağlıcak gibime geliyor. Benim radeon 4870 abi benden bu kadar diyip kendini emekli edebilir gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya 48 kişilik serverlarda olucaktır illa 32v32 oynamaya gerenk yok valla bende 5770 cu core var.ekran kartıma güveniyorum.ama işlemci almam lzm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şu an ne işlemcin? sanmıyorum işlemci sınırına takılacağını çok eski bişey değilse ben ilk önce 2 tane 4890 ile deniycem ona göre upgrade yaparım artık. pek ümitli değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya işlemci güvenilir değil.bir sürü şey full oynayabiliyorum ama bf3 kaldırmaz yinede işlemci takvisyesi lzm phenom x2 555 işte x4 955 almıştım ama pert oldu.bi tane daha alırım o zaman garnati olur sdf monitorde lzm 22' kesmiyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Beta'da anlayabilirsiniz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 open beta olur işallah pcde önce şu konsola mohdan gelen davetiyemizi atsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o nasıl bir video öle havada karada suda millet birbirine girecek anlaşılan :D bi de yorumlarda hala mw3 ile karşılaştırılıyor elmayla armut resmen şu an benim gözümde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 birde bf serisinde adamlar zor ölüyor şikaeti oluyor ama bence çok kolay ölmemesi işin keyfi her atışta pata küte ölsen bir anlamı yok.o bf oyunlarında tank helicopter ateşi yıkılan binala vs arasında koşarak güvenli bir yer aramak hayvani keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bc2 hardcore gayet kolay ölüyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hc rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 işte hardcore kolay ölüyor ama ben keyif almıyorum bu sefer herkes zulalanıyor.yada sniper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar