Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Niye cok az server cikiyor yaw. Karkand release olduda ben mi server bulamiyorum?

Edit: Bu famas fln simdiden acilabiliyor mu?

ps3te cikti karkand pc icin assetleri(dosyalari) yuklediniz ama 13une kadar sadece bilgisayarda yer kapliycaklar.
Mesaj tarihi:
bu arada gun icinde ea supportla bir konusma yapicam eger akliniza gelen bisey varsa onuda aradan cikartiyim.

ps3 versiyonunda sadece BC1-BC2-1943 un dog tagleri var veteran olarak oysa account 8xVeteran. Ayip DICE.
Mesaj tarihi:
Nekro said:

yaralanınca tansiyon falan düşüyo renkler gidiyor siyah beyaz oluyo o mu dediğin?

bunu bana mı dedin bilemedim de, dediğim o değil normal oyundaki spot-düşman-dost-squadmate belirten renklerden bahsediyorum.

Nekro said:

Soflamla jet isaretlemek mümkün mü?

mümkün.
Mesaj tarihi:
ya arkadaş bu tank'taki gunner ve citv station mouse acceleration nası kapatıcam? hangi alet hangi sens'e göre çalışıyo anlamadım gitti. soflam normaldi mesela bi önceki patchde hareket etmez oldu çünkü ben oyunda 5% sens ile falan oynuyorum belki daha az.
tv missile nerf yemiş mesela herhangi bi sens ayarı ile düzelir mi o? bariz acceleration var çünkü onda da.
Mesaj tarihi:
o olması gereken bişey zaten tv missile'da. öteki türlü çok kolay.

ayrıca jetleri kağıda çevirmişler. tek füze 70 vuruyor, ikincisinde de direk patlıyorsun. Extinguisher artık sadece alevi söndürüyor, canı 53'e çıkarmıyor. Hiçbir manası kalmadı şu şartlar altında extinguisherın. Adamlar "şu şu güçlü, bunu biraz nerfleyin" diyince ha öyle mi diyip yerin dibine sokuyorlar resmen onu. bay bay IRNV + Extinguisher.
Mesaj tarihi:
Heli'de kagit gibi jetlere karsi, %30-35 civari yanmaya basliyor gerci artik ama yanmaya kalmadan patliyor genelde. Javelin'lerle tanklarda her turlu tek atiyor. Hava kuvvetlerinin icine etmisler bildigin sdsfsf
Mesaj tarihi:
Bright said:

Heli'de kagit gibi jetlere karsi, %30-35 civari yanmaya basliyor gerci artik ama yanmaya kalmadan patliyor genelde. Javelin'lerle tanklarda her turlu tek atiyor. Hava kuvvetlerinin icine etmisler bildigin sdsfsf

evet helilerin jetlere karşı dayanıksızlaştırılması da canımı sıktı. Jet kullanıyor olmama rağmen 2 trrrt yapıyorum patlıyor heli, can sıkıyor. heli pilotu olsam rage'e girmiştim bildiğin sdfg.
Mesaj tarihi:
Bu heli'nin jete karsi dayanikliligini biraz arttirsalar daha dengeli olurdu oyun, TV atmayi falan da zorlastirmislar zaten, 1 dk bekliyorsun o aletin spawnini sonucta her dususunde.
Mesaj tarihi:
yapmayın daha ne kadar dayanıklı olacak. adamı yakıyosun zaten direk indirip tamir edip geri biniyo arkandan dididid guided calismaya devam. Helinin jetle kapışması fikri bile yanlis zaten ki su anda fazla bile dayanıyorlar bence
Mesaj tarihi:
Ya bisey sorucam bu jet ve heliyi kullanmayi kesinlikle beceremiyorum ben. Ayrica youtube da bakiyorum adamlar hedefe kitleniyor falan yoksa yanlismi anladim, direkt hedefe kitlenme falan olayi varmi ?
Mesaj tarihi:
Sonütücü said:

Ya bisey sorucam bu jet ve heliyi kullanmayi kesinlikle beceremiyorum ben. Ayrica youtube da bakiyorum adamlar hedefe kitleniyor falan yoksa yanlismi anladim, direkt hedefe kitlenme falan olayi varmi ?

Heli ve jetin oynayip puan aldikca acilan upgradeleri var. Heli'de heatseekerlar hava targetlarina (pilotta), guided missile kara targetlarina/laser paintliyse hava targetlarina (gunnerda) kitlenmeni saglar.

Benzer sekilde jette de heatseekerlar hava targetlarina veya guided missile kara targetlarina kitlenmeni saglar (jet guidedlari paintli hava targetlarina kitleniyor mu bilmiyorum ama muhtemelen kitleniyordur aci saglanirsa).
Mesaj tarihi:
Sonütücü said:

ben zaten anliyorum demedimki nasil hedefe kitlenme varmi dedim varsa bunu anlatan bi link atinda bakayim

Sana diildi o mesaj, ayni dakika icinde yaklasik ayni saniyede atildigindan oyle gozuktu.
Mesaj tarihi:
tahmin ettiğim gibi laser painter + guided missile scout helikopterde süper oldu. karşıdaki scout heli tek misille gg. attack heli de disable direkt. ecm jammer daha iyi bi çözüm sanırım bu patchde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...