Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 map bittiginde alt enter ile kücültüyorum ben her seferinde baslarken tekrar alt enter. yoksa siyah ekranda kalıyor loadinglerde
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 boş zamanım olunca bende bi video yapıyım. jette bende iddialıyım. gerçi bayadır giremiyorum oyuna iş güçten dolayı
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Spot/como rose hala farkli tusa bindlanmiyor, "Q" tusu hala unbindlanmiyor; 1 ay oldu oyun cikali guyya patch cikardilar. Bazen yogun tilt oluyorum bu developerlara.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende mouse4 calısıyor ? klavyedede space edit / he farklı demişsin.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Daesu said: bende mouse4 calısıyor ? klavyedede space edit / he farklı demişsin. Nasil calisiyor la, ben V'ye bindliyorum spotu, kesinlikle calismiyor.
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kharg Island Rush mapinde defender olmak çok zevkli ya jet kullanıyorsan. High Ticket serverda SOFLAMlı arkadaşın varsa yanında çok iyi oluyor. tek o mapte beam scanning ve guided missile kullanıyorum. zırhlılar gariban gariban gemiden çıkıp ölüyorlar.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Rush mode'unu bildigin sevmiyorum ya, 2 mortar 1 MAV'a bitiriyor defenderlar oyunu. DICE'a da kafam girsin macroladim tusu autohotkeyle.
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 alt enterda işe yaramadı map degişince gg
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 conquest harici diğer modlar oynanılcak gibi değil ya
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 knox said: conquest harici diğer modlar oynanılcak gibi değil ya (tu) Kesinlikle...
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Xenocide said: buyrun şahsıma ait jet videosu. kill'den çok disable görüntüleri var gerçi, ama önemli olan efektif olmaktır diyelim, bir de sonunda pilot kabinine çarpan füzenin uçağa zarar vermeden direk pilotu öldürmesi durumunu görüyoruz; http://www.youtube.com/watch?v=qTW4bTmzxN4&feature=youtu.be bu ne güzel jet kullanmaktır ya. vehikül tutosu istiyorum resmen. on foot gayet bişiler yapıyorumda herkes yapıyor arkadaş zaten. bende vehikül kullanmak istiyorum artık yitir yea kaç oyundur deniyorum böle beceremedim skill düştü resmen garip şeyler yapmaya çalışırken
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mauzlamı oynuyosunuz nası oynuyosunuz
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 du bide mouse ile deniyim dedim elim bilegim koptu joystick jet ii ya
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 heh bi Vingthor eksikti pilotlukta lol http://www.youtube.com/watch?v=NX6dvei2hG0
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Xenocide said: buyrun şahsıma ait jet videosu. kill'den çok disable görüntüleri var gerçi, ama önemli olan efektif olmaktır diyelim, bir de sonunda pilot kabinine çarpan füzenin uçağa zarar vermeden direk pilotu öldürmesi durumunu görüyoruz; http://www.youtube.com/watch?v=qTW4bTmzxN4&feature=youtu.be hayda vidyonu izledim oyuına akasım geldi ki akıorum :)
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 haritaların küçük ve dengesiz olmasından yıldım ya. firestorm'da us olup dağın arkasında dolanan heli direkt win mesela. caspian desen helinin tek işi yükselip tv missile sallamak. en yakın base'e bile gitsen işkence.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Haritalar boyutca buyuyecekse bu yeni gelecek olan silahlarda deliler gibi accuracy olmasi lazm ki daha ufak haritalarda o silahlar yakip yikar o sekilde; hayirlisi bakalm. Haritalari buyutun demek kolay da butun silahlarin recoillerinin o harita boyutlarina gore de ayarlanmasi lazm yani, AR'lar 150m'den uzaga zor vuruyor heavy barrella bile.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Abi harita büyüyor diye senin pipininde büyümesini mi bekliyorsun anlamadım? Niye silah accuracy'si değişsin, neden daha uzağa vurma ihtiyacı doğsun? Tam tersine şuan ki silahlar bir anlam kazanır yani. PDW ile Assault rifle'ın farkı yok ki şu oyunda. Herşey close combat zaten oyunda. BF2'nin en büyük haritalarından sadece birini port etseler etraf direk o harita "only" sunucularla dolar yemin ediyorum.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aynen abi baya umutlanmıştım ben birebir olucak falan diye ama tabi ea yaptı ealiğini
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 BC2 bile daha fazla BF2'ye benziyor şu oyuna göre yani. Şuan COD'un büyük çaplısını oynuyoruz. BF dediğin bayrak yerlerine yaptığın -resmen- özel operasyonlarıyla ünlüdür benim için. Her bayrakta kendi içinde bir savaş yaşanırdı haritaya bağımsız olarak, her bayrak 1 adet COD olurdu yani. BF dediğin bu boyutta bir oyundu. Şimdi helikopteri alıp base'de dikey yükselsen bütün haritayı yok ediyorsun zaten. Olduğun yerden uçakları, helileri, tankları, AA'ları alabilirsin.
Öne çıkan mesajlar