Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kharg Island Rush mapinde defender olmak çok zevkli ya jet kullanıyorsan. High Ticket serverda SOFLAMlı arkadaşın varsa yanında çok iyi oluyor. tek o mapte beam scanning ve guided missile kullanıyorum. zırhlılar gariban gariban gemiden çıkıp ölüyorlar.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

buyrun şahsıma ait jet videosu. kill'den çok disable görüntüleri var gerçi, ama önemli olan efektif olmaktır diyelim, bir de sonunda pilot kabinine çarpan füzenin uçağa zarar vermeden direk pilotu öldürmesi durumunu görüyoruz;

http://www.youtube.com/watch?v=qTW4bTmzxN4&feature=youtu.be

bu ne güzel jet kullanmaktır ya. vehikül tutosu istiyorum resmen.

on foot gayet bişiler yapıyorumda herkes yapıyor arkadaş zaten. bende vehikül kullanmak istiyorum artık yitir yea

kaç oyundur deniyorum böle beceremedim skill düştü resmen garip şeyler yapmaya çalışırken
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

buyrun şahsıma ait jet videosu. kill'den çok disable görüntüleri var gerçi, ama önemli olan efektif olmaktır diyelim, bir de sonunda pilot kabinine çarpan füzenin uçağa zarar vermeden direk pilotu öldürmesi durumunu görüyoruz;

http://www.youtube.com/watch?v=qTW4bTmzxN4&feature=youtu.be

hayda vidyonu izledim oyuına akasım geldi ki akıorum :)
Mesaj tarihi:
haritaların küçük ve dengesiz olmasından yıldım ya. firestorm'da us olup dağın arkasında dolanan heli direkt win mesela. caspian desen helinin tek işi yükselip tv missile sallamak. en yakın base'e bile gitsen işkence.
Mesaj tarihi:
Haritalar boyutca buyuyecekse bu yeni gelecek olan silahlarda deliler gibi accuracy olmasi lazm ki daha ufak haritalarda o silahlar yakip yikar o sekilde; hayirlisi bakalm.

Haritalari buyutun demek kolay da butun silahlarin recoillerinin o harita boyutlarina gore de ayarlanmasi lazm yani, AR'lar 150m'den uzaga zor vuruyor heavy barrella bile.
Mesaj tarihi:
Abi harita büyüyor diye senin pipininde büyümesini mi bekliyorsun anlamadım?

Niye silah accuracy'si değişsin, neden daha uzağa vurma ihtiyacı doğsun? Tam tersine şuan ki silahlar bir anlam kazanır yani. PDW ile Assault rifle'ın farkı yok ki şu oyunda. Herşey close combat zaten oyunda.

BF2'nin en büyük haritalarından sadece birini port etseler etraf direk o harita "only" sunucularla dolar yemin ediyorum.
Mesaj tarihi:
BC2 bile daha fazla BF2'ye benziyor şu oyuna göre yani. Şuan COD'un büyük çaplısını oynuyoruz.

BF dediğin bayrak yerlerine yaptığın -resmen- özel operasyonlarıyla ünlüdür benim için. Her bayrakta kendi içinde bir savaş yaşanırdı haritaya bağımsız olarak, her bayrak 1 adet COD olurdu yani. BF dediğin bu boyutta bir oyundu.

Şimdi helikopteri alıp base'de dikey yükselsen bütün haritayı yok ediyorsun zaten. Olduğun yerden uçakları, helileri, tankları, AA'ları alabilirsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...