Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 xunn said: Dün girdim bir iki el, IRNV'ye çok minor bi debuff gelmiş, şikayetçi değilim ama. Dimi dimi ya ben hayal gormuyorum
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 O dediğiniz olay bana ekran kartını güncelledikten sonra oldu. Yada o ara 1-2 gün oyuna girmedim bilemiyorum. Sen kamuflaja dayalı bir oyun yapacaksın. Sonra gidip 1x adı altında 8x mesafeyi termal gösteren dürbün yapacaksın :P. Araçmış, mayınmış, claymore imiş, c4 miş herşeyi gösterecek. Offical hile :P
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bright said: xunn said: Dün girdim bir iki el, IRNV'ye çok minor bi debuff gelmiş, şikayetçi değilim ama. Dimi dimi ya ben hayal gormuyorum yok birader gayet bariz fark var. Ama iyi olmuş,, HERKES kullanmaz artık. Saglam nerf gelmiş.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Spawn protection now should work in Conquest. You should no longer spawn on points too close to enemies. oh be, gına gelmişti spawn killden. gerçi bakalım ne kadar etkileyecek spawnları. hele tdm oynanmıyordu bu yüzden.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 RUS key olupta sadece ses duyup black screende kalan varmi ?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 "Sonraki patch ile birlikte irnv düzeltilecek onaylandı" demiş birisi. Tabi diyen kişi oyuncu. Onay felan gözüne çarpan olursa, buraya link bırakırsa iyi olur. (sonraki patch dediğide, umuyorumki bir kaç gün içinde ps3 ve xbox a çıkacak patch dir)
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 RUS keylerde sorun varmis patch sonrasi sanirim
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 patch sonrası sorunum : bf3 çalışmayı durdurdu. Eskiden ara sıra ilk açılışta yapardı, şimdi harita değişimindede yaptı. Umarım son kez yapar bunu. Her harita değişimi gerer beni.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ne sorunu varmış, farklı patch falan mı nedir?
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 language packi tekrar apply etmek lazim regedditen once rus yapip tekrar eng yapmak lzm calisiomus o zaman yapiorum birazdan bakicam
Creus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 reampage said: RUS key olupta sadece ses duyup black screende kalan varmi ? +1
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sanirim ingilizce packe update lazim ruscu duy bizi gogo sende patch cikar.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Densiz said: "Sonraki patch ile birlikte irnv düzeltilecek onaylandı" demiş birisi. Tabi diyen kişi oyuncu. Onay felan gözüne çarpan olursa, buraya link bırakırsa iyi olur. (sonraki patch dediğide, umuyorumki bir kaç gün içinde ps3 ve xbox a çıkacak patch dir) Asagi yukari 100m ustu adamlar neredeyse hic parlamiyor anladigim, seine'de A'nin ordan orta koprunun karsisindaki binanin icine bakarken farkettim (cq large), icerdeki adam cok hafif gozukuyordu yani; oncesinde parlardi gunes gibi.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Rusca oynanio ya yeni pack lazim herhalde cikar bugun yarin yada cikmaz ise russian for dummies lazim
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 =PHX= EURO SERVER-5 CASPIAN/FIRESTORM/KHARG www.team-phx.com sunucusu Türkiye den gelen bağlantıları blokluyor. Sebebini bilen varmı ?
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Çok vurmuşuzdur, geçen bizim bütün pati ekibini chain kickliyordu bir admin en üstte sadece bizim ekip var diye. Dat feel.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Helikopter cilgin olmus ya, jet/anti air hicbisi sallamiyor; fast vehicle respawn serverda basedeki c-ram boyle dibinden full taradiginda bile cok hafif yana yatti #winning TV missile hala sekiyor ama ya pff
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Helikopter death machine. Bright atla koltuga tadını cıkar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Heh istediğiniz oldu sonunda heli überleşti daha da. Böyle god-mode on oynamanın nesinden zevk alıyorsunuz, amerikan veletleri gibi hep kazanacak hep kazanacak. karşıdaki insan değil sanki, saçmalık ya
Öne çıkan mesajlar