Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O dediğiniz olay bana ekran kartını güncelledikten sonra oldu. Yada o ara 1-2 gün oyuna girmedim bilemiyorum.
Sen kamuflaja dayalı bir oyun yapacaksın. Sonra gidip 1x adı altında 8x mesafeyi termal gösteren dürbün yapacaksın :P. Araçmış, mayınmış, claymore imiş, c4 miş herşeyi gösterecek. Offical hile :P
Mesaj tarihi:
Bright said:

xunn said:

Dün girdim bir iki el, IRNV'ye çok minor bi debuff gelmiş, şikayetçi değilim ama.

Dimi dimi ya ben hayal gormuyorum

yok birader gayet bariz fark var. Ama iyi olmuş,, HERKES kullanmaz artık. Saglam nerf gelmiş.
Mesaj tarihi:
Spawn protection now should work in Conquest. You should no longer spawn on points too close to enemies.

oh be, gına gelmişti spawn killden. gerçi bakalım ne kadar etkileyecek spawnları. hele tdm oynanmıyordu bu yüzden.
Mesaj tarihi:
"Sonraki patch ile birlikte irnv düzeltilecek onaylandı" demiş birisi. Tabi diyen kişi oyuncu. Onay felan gözüne çarpan olursa, buraya link bırakırsa iyi olur.
(sonraki patch dediğide, umuyorumki bir kaç gün içinde ps3 ve xbox a çıkacak patch dir)
Mesaj tarihi:
patch sonrası sorunum : bf3 çalışmayı durdurdu.
Eskiden ara sıra ilk açılışta yapardı, şimdi harita değişimindede yaptı. Umarım son kez yapar bunu. Her harita değişimi gerer beni.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

"Sonraki patch ile birlikte irnv düzeltilecek onaylandı" demiş birisi. Tabi diyen kişi oyuncu. Onay felan gözüne çarpan olursa, buraya link bırakırsa iyi olur.
(sonraki patch dediğide, umuyorumki bir kaç gün içinde ps3 ve xbox a çıkacak patch dir)

Asagi yukari 100m ustu adamlar neredeyse hic parlamiyor anladigim, seine'de A'nin ordan orta koprunun karsisindaki binanin icine bakarken farkettim (cq large), icerdeki adam cok hafif gozukuyordu yani; oncesinde parlardi gunes gibi.
Mesaj tarihi:
Helikopter cilgin olmus ya, jet/anti air hicbisi sallamiyor; fast vehicle respawn serverda basedeki c-ram boyle dibinden full taradiginda bile cok hafif yana yatti #winning

TV missile hala sekiyor ama ya pff
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...