Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daesu said:

dün jetteyken stinger yedim 2-3 oyun boyunca 10 kere sanırım. (flare dil ex kullanıyordum) hepsindede ben ölüyorum ama ucakta hasar yok havada süzülüyor. enemy kill alıyor zaten adam disable puanı falan alamıyor. bugmu var yoksa bahtsızmıyım her seferinde kokpitte bana patlıyor roketler?

Bu aynen bende de oluyor.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

dün jetteyken stinger yedim 2-3 oyun boyunca 10 kere sanırım. (flare dil ex kullanıyordum) hepsindede ben ölüyorum ama ucakta hasar yok havada süzülüyor. enemy kill alıyor zaten adam disable puanı falan alamıyor. bugmu var yoksa bahtsızmıyım her seferinde kokpitte bana patlıyor roketler?

ayni sey abi helide bana olan stinger yiyip icinde oluyorum. sadece olsem okey ama oyle olunce bide pc kitleniyor ...
Mesaj tarihi:
Dün arkadaş ile party kurduk o seviye 2 ben 22 idim ama bir türlü oyuna giremedik. Ben kuruyorum party ile gir diyorum ona bir mesaj gitmiyordu fakat o join party dediğinde bana mesaj geliyor ama hep host bekleniyor diyor. Neden olabilir ?
Mesaj tarihi:
oyun inmek bilmiyor ya. oyun inerken ben bişi sormak istiyorum.

recon bf2'deki gibi ateş edince mapte görünmüyo dimi?
Bide recon'a alınan taramalıların dezavantajı var mı? yani iyi mi kötü mü falan.

special force severdim çok onun gibi oynamak istiyorum keza
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=3BzaSkioZns

HDD'de yer açmam gerekiyordu elimdeki birtakım eski kayıtları videoya çevirdim , yarısında felan ts muhabbetleride vardı ama parça parça ses silmekle uğraşmak istemediğim için(küfür boldu :d) direk tsyi sildim müzik attım.

İlk defa uploadum copyrighttan dolayı sesi kapadılar bugüne kadar, dispute attım ama araştırdım harbiden sıkıntı var gibi. Şu anda şarkılar açık fakat araştırma yapıp döndüklerinde copyrightdan dolayı penatly alabilir accountum :/
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:

Party konusunda sorun çeken arkadaşlar antivirüs/firewallarını kapatarak denesin. Nod32 / avastta denendi, disable edilerek sorunsuz girilebiliyor.

Doğrudur ya Nothon AV var bende net security ile birlikte açık onları kapamadım ve bu sebep ile giremedim demek. Teşekkür ederim..
Mesaj tarihi:

ağbi USAS shotgun explosive shell ile Cİ-NA-YET

dün seine crossingde binanın bi kenarında 5-6 düşman, öteki kenarında biz toplanmışız, arada birileri kafalarını çıkarıp birbirini vuruyor falan dedim yeter bu böyle nereye kadar. atladım aralarına TOMTOMTOMTOMTOMTOMTOMTOMTOM

5 FUCKIN KILLS

area cleared.

Mesaj tarihi:
knoxville said:

1. IRNV
2. Tactical Light
edit: 3. infantry'e rpg atan yetersizlik. mekan gözetmeden atanlar.

yeter.

ilk 2'sine katılıyorum hatta bi de lazer pointer var benim nefret listemde ama rpg çok zevkli ya ahahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...