NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Daesu said: dün jetteyken stinger yedim 2-3 oyun boyunca 10 kere sanırım. (flare dil ex kullanıyordum) hepsindede ben ölüyorum ama ucakta hasar yok havada süzülüyor. enemy kill alıyor zaten adam disable puanı falan alamıyor. bugmu var yoksa bahtsızmıyım her seferinde kokpitte bana patlıyor roketler? Bu aynen bende de oluyor.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hay annesini ya denedim firefox ve explorerdan da girmedi
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin GamesDGR01609244] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOriginGamesDGR0160924] bunlar da yok bende bu arada origin games klasörü yok regeditte
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Daesu said: dün jetteyken stinger yedim 2-3 oyun boyunca 10 kere sanırım. (flare dil ex kullanıyordum) hepsindede ben ölüyorum ama ucakta hasar yok havada süzülüyor. enemy kill alıyor zaten adam disable puanı falan alamıyor. bugmu var yoksa bahtsızmıyım her seferinde kokpitte bana patlıyor roketler? ayni sey abi helide bana olan stinger yiyip icinde oluyorum. sadece olsem okey ama oyle olunce bide pc kitleniyor ...
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Dün arkadaş ile party kurduk o seviye 2 ben 22 idim ama bir türlü oyuna giremedik. Ben kuruyorum party ile gir diyorum ona bir mesaj gitmiyordu fakat o join party dediğinde bana mesaj geliyor ama hep host bekleniyor diyor. Neden olabilir ?
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 benim party olayında sorun var belki sizdede vardır. Party ile giremiyorum oyuna.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oyun inmek bilmiyor ya. oyun inerken ben bişi sormak istiyorum. recon bf2'deki gibi ateş edince mapte görünmüyo dimi? Bide recon'a alınan taramalıların dezavantajı var mı? yani iyi mi kötü mü falan. special force severdim çok onun gibi oynamak istiyorum keza
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Walla gece görüşü açıldıktan sonra hep onunla oynar oldum ben. Demek ki party bozukmuş herkeste aynı problem varmış iyi.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Party konusunda sorun çeken arkadaşlar antivirüs/firewallarını kapatarak denesin. Nod32 / avastta denendi, disable edilerek sorunsuz girilebiliyor.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3BzaSkioZns HDD'de yer açmam gerekiyordu elimdeki birtakım eski kayıtları videoya çevirdim , yarısında felan ts muhabbetleride vardı ama parça parça ses silmekle uğraşmak istemediğim için(küfür boldu :d) direk tsyi sildim müzik attım. İlk defa uploadum copyrighttan dolayı sesi kapadılar bugüne kadar, dispute attım ama araştırdım harbiden sıkıntı var gibi. Şu anda şarkılar açık fakat araştırma yapıp döndüklerinde copyrightdan dolayı penatly alabilir accountum :/
Harir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ne güzel silah lan.Bizimkiler hemen havaya kalkıyor sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ne havaya kalkıyor harir ? OHHHHHHHHHH YEAAAH
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 fir3blad3 said: Party konusunda sorun çeken arkadaşlar antivirüs/firewallarını kapatarak denesin. Nod32 / avastta denendi, disable edilerek sorunsuz girilebiliyor. Doğrudur ya Nothon AV var bende net security ile birlikte açık onları kapamadım ve bu sebep ile giremedim demek. Teşekkür ederim..
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ağbi USAS shotgun explosive shell ile Cİ-NA-YET dün seine crossingde binanın bi kenarında 5-6 düşman, öteki kenarında biz toplanmışız, arada birileri kafalarını çıkarıp birbirini vuruyor falan dedim yeter bu böyle nereye kadar. atladım aralarına TOMTOMTOMTOMTOMTOMTOMTOMTOM 5 FUCKIN KILLS area cleared.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 1. IRNV 2. Tactical Light edit: 3. infantry'e rpg atan yetersizlik. mekan gözetmeden atanlar. yeter.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Harir said: inanak mı? şahitlerim var
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bana yumruk atana ben bıçak çekerim bıçak çekene silah çekerim silah çekene rpg çekerim
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Engineer'da g36c'ya IRNV+susturucu taktiktan sonra fazla bi rangei kalmiyor aletin, uzak mesafeye elin mahkum rpg atiyorsun. ps. flak diye bisi var oyunda
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Seine Crossing spawnlarını değiştirsinler.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 seine crossingde sniperin mav i acayip is yapiyor. ama 4 bilemedin 5 ribbon anca alabiliyorsunuz.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 knoxville said: 1. IRNV 2. Tactical Light edit: 3. infantry'e rpg atan yetersizlik. mekan gözetmeden atanlar. yeter. ilk 2'sine katılıyorum hatta bi de lazer pointer var benim nefret listemde ama rpg çok zevkli ya ahahah
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya hem termal hem nv nasıl iş anlamadım. böyle bi teknoloji mi var gerçekten? insanlar parlasın. geri kalan herşey yeşil olsun...
Öne çıkan mesajlar