Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eyyy Xunnn Eyyy o bindiği jeti-heliyi tasarlayan müyendize bile saygı duymayan kişi! lafım sanadır dinleyesin...

Biz kendimizi infantrye special forceluğa adamışız, Delta-force olmuşuz ranger olmuşuz, bordo bere olmuşuz. Yeri geldi sokak sokak bina bina düşman arayıp hayatımızı riske ataraktan takımımız için savaşmışız!!1! Sen havalarda artist gibin gezerkene biz bu toprağa düşmüşüz.
Ayrıyetten gerekirse gideriz bi pilotluk serverına alırız bröviyemizi ama yine gönlümüz karada çünküm bu toprağa hasretiz biz.

Üstelik biz ki Stingerla değil dandik RPG ile bile 2 Cobra düşürmüş bir şahsiyetiz, inanmıyorsan da saygı duyacaksın yeğen...

Ve de sen o helinin, jetin jostickini benim borumdan daha çok sımsıkı tutuyorsun hatırlatırım adsadsadas
Mesaj tarihi:
Heli ve jet emek ister.

http://i.imgur.com/1nGuc.png

sonra bir aa gelir damage vermeden üfleyerek yere çakar sizi. Yada engineer oturduğu yerden bütün oyun kill almadan sadece sana kitlenelere bok eder oyunu.
Mesaj tarihi:
Tablo her mermiyi vurdugunu varsayiyor yani M240B mesela yakın mesafede mahvediyor ama hem recoili var hem de sighti dusmanda tutasan bile spread o kadar cok ki 25 m otedeki adamin 1 metre uzagina sikabiliyor bu nedenle uzaktak mesafedeki en yusek dpsye sahip olmasina ek olarak uzak mesafedeki belki en kötü isabet oranına sahip , SCAR'i da oyle dusunebilirsiniz.

EDIT : Tabi damage her sey degil SIG cok seksi görünüyo acinca onu kullancam.
Mesaj tarihi:
m240b hayallerimi yıktın şu anda. 249'un sıkıntıları iyice göstermeye başladı kendini, millet diğer silahları açtıkça ama biz aynen devam edeceğiz herhalde 249'a
Mesaj tarihi:
Sıkıntı sadece uzak mesafede yakın mesafede acik ara en iyi silah hem mermi sıkıntısı yok belki bi video upload ederim sana göstermek icin yani denemeden karar verme.

EDIT:Hatta bende cogu silah acik benim performansima göre karsilastirabilirsin ama ben diger support silahlarini kullanmadim zenginligimi gostermek icin preorder T88 kullandim
Mesaj tarihi:
Şöyle bir tablo gördüm. https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=false&gid=0
Mesafe başına silahların verdiği hasar ve kill için gereken mermi sayısını gösteriyor.
Mesaj tarihi:
oturup oyunu oynasalar daha kıymetli değil mi ya? anlamıyorum ben bu herifleri, dandirik bir oyun için gamefaqs'a onlarca sayfa guide yazan aylakları.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...