Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bence bu bayrak çekilen conquest haritaları en zevklileri hele de geniş açık arazi olanlar. Tankların geleceği yere mayınları döşeyip soteden fezaya uçuşlarını izlemek çok zevkli oluyor:D Ardından rpg ile de allah ne verdiyse yardıyorum kenardan köşeden. Açlardan fırsat kalırda bir tank veya minigun taşıyıcı kaparsam da ballı börek. Uçak-heli kullanamıyorum henüz ama bakalım. Bitek tüfekten yana dertliyim, lvl 8 oldum ve Scar tüfeğine ekler falan geldi ama sadece silah seçiliyor spawn olurken? yani tüfeğin ucuna ne takacağımı falan nereden seçecem? adam gibi scope veya dot olmadan çok zor cidden.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bebe adminler başlamış yine saçma server kurallarına dün oynadıgım serverda bayraklara c4 koymak yasah.infranrye rpg atmak yasah ne salak adamlar var ya
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 serverlar boş cod çıktıya arazi oldu sanırım millet sdfs
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 helinin herseyini actik akiyor alet simdi
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 aa nerf yada kaldırsınlar sacma sapan bir ünite.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 guided rocket baya iiymis ya attack helisinde, uzak mesafeden tank mank birakmiyor
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oyuncak ucakla kill alinmasin artik, lutfen.
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 moronlarla hc oynanmıyor moronda çok olduğu için oyunda hc falan yalan
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu oyun arkin yoksa hicsin 5 kisi girersen kralsin hesabi
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Red said: bebe adminler başlamış yine saçma server kurallarına dün oynadıgım serverda bayraklara c4 koymak yasah.infranrye rpg atmak yasah ne salak adamlar var ya Ben dün Firestorm'da çatıya çıkıp (o çıkılamayan çatılardan değil ama) sniper rifle ile adam vurdum diye serverdan banlandım. Tatar Ramazan said: yani tüfeğin ucuna ne takacağımı falan nereden seçecem? Customize tuşuna tıkla deploy olmadan önce.
armagan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 screwy said: coop la silah acmak ne kadar suruyo? 250k puan birkaç saat sürüyor. co-op'un tamamını bitirmek 100k filan puan veriyor. zaman/puan oranı en iyisi 1. ve 6. bölümler, oraları tekrarladık biz.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Jette hangi perkleri alıyorsunuz, jetleri havadayken spotlayamıyorum ayrıca bugmı bu bazen yerdeykende önümden geciyor spotlanmıyor ? mecburen radar alıyorum arkamdakini görebilmek için .
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Helicopter grind yapacak partner ariyorum. Bos serverlarda large conquest map'lere girecegiz, helicopter'leri kullanarak birbirimizin bayraklarini alfabetik bir sekilde ele gecirecegiz. Bu sekilde tek bir oyunda 7k helicopter exp. yapmak mumkun. Hatta isterseniz heat seeking missile'lari acmak icin jet bile kullanabiliriz. Grind yapmak isteyenler "Sylian"'i arkadas listesine eklesin.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 coop cok zor lan normalde acıp 3 kere failladık biz yetersiz de olabiliriz tabi asdasd
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ben gelirim Sylian ! ekledim,ama jetlerle daha fazla ilgileniorm ama neyse ;p
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Daesu said: Jette hangi perkleri alıyorsunuz, jetleri havadayken spotlayamıyorum ayrıca bugmı bu bazen yerdeykende önümden geciyor spotlanmıyor ? mecburen radar alıyorum arkamdakini görebilmek için . Bu bende de var. Adam onumden geciyo 30 metre altitude falan ama yok spotlanmiyor bazen. Var galiba bir sorun.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 rage quit attım ya sdf.Adamlar ölmüyor lan o kadar sıkıyoruz.Bütün şarjör mü boşaltıcaz adama uyuz oldum.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Daesu said: Jette hangi perkleri alıyorsunuz, jetleri havadayken spotlayamıyorum ayrıca bugmı bu bazen yerdeykende önümden geciyor spotlanmıyor ? mecburen radar alıyorum arkamdakini görebilmek için . extinguisher - stealth - rocket pods. stealth'ı değişebilirim ama. roketlere karşı savunmasız kalıyorum diye bari kilitlenmesi zor olsun diyorum. ama pek işe yaramıyor gibi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 beni platoona almadınız çok kalbimi kırdınız haberiniz olsun.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Dusuk altitudeda spotlattirmiyor ECM jammer bildigim kadariyla.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 rocket pods ne açtırdım ben bi değişiklik göremedim
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ya bu mortar nası bişey ya adamalr 20-30 ratio yapıyo her oyun. yerimi nerden görüyosa 8 kere kafama attı adam geçen el.
Öne çıkan mesajlar