Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence bu bayrak çekilen conquest haritaları en zevklileri hele de geniş açık arazi olanlar.
Tankların geleceği yere mayınları döşeyip soteden fezaya uçuşlarını izlemek çok zevkli oluyor:D
Ardından rpg ile de allah ne verdiyse yardıyorum kenardan köşeden.
Açlardan fırsat kalırda bir tank veya minigun taşıyıcı kaparsam da ballı börek. Uçak-heli kullanamıyorum henüz ama bakalım.

Bitek tüfekten yana dertliyim, lvl 8 oldum ve Scar tüfeğine ekler falan geldi ama sadece silah seçiliyor spawn olurken?
yani tüfeğin ucuna ne takacağımı falan nereden seçecem? adam gibi scope veya dot olmadan çok zor cidden.
Mesaj tarihi:
bebe adminler başlamış yine saçma server kurallarına

dün oynadıgım serverda bayraklara c4 koymak yasah.infranrye rpg atmak yasah

ne salak adamlar var ya
Mesaj tarihi:
Red said:

bebe adminler başlamış yine saçma server kurallarına

dün oynadıgım serverda bayraklara c4 koymak yasah.infranrye rpg atmak yasah

ne salak adamlar var ya

Ben dün Firestorm'da çatıya çıkıp (o çıkılamayan çatılardan değil ama) sniper rifle ile adam vurdum diye serverdan banlandım.

Tatar Ramazan said:
yani tüfeğin ucuna ne takacağımı falan nereden seçecem?

Customize tuşuna tıkla deploy olmadan önce.
Mesaj tarihi:
screwy said:

coop la silah acmak ne kadar suruyo?

250k puan birkaç saat sürüyor. co-op'un tamamını bitirmek 100k filan puan veriyor. zaman/puan oranı en iyisi 1. ve 6. bölümler, oraları tekrarladık biz.
Mesaj tarihi:
Jette hangi perkleri alıyorsunuz, jetleri havadayken spotlayamıyorum ayrıca bugmı bu bazen yerdeykende önümden geciyor spotlanmıyor ? mecburen radar alıyorum arkamdakini görebilmek için .
Mesaj tarihi:
Helicopter grind yapacak partner ariyorum. Bos serverlarda large conquest map'lere girecegiz, helicopter'leri kullanarak birbirimizin bayraklarini alfabetik bir sekilde ele gecirecegiz. Bu sekilde tek bir oyunda 7k helicopter exp. yapmak mumkun. Hatta isterseniz heat seeking missile'lari acmak icin jet bile kullanabiliriz.

Grind yapmak isteyenler "Sylian"'i arkadas listesine eklesin.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

Jette hangi perkleri alıyorsunuz, jetleri havadayken spotlayamıyorum ayrıca bugmı bu bazen yerdeykende önümden geciyor spotlanmıyor ? mecburen radar alıyorum arkamdakini görebilmek için .

Bu bende de var. Adam onumden geciyo 30 metre altitude falan ama yok spotlanmiyor bazen. Var galiba bir sorun.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

extinguisher - stealth - rocket pods. stealth'ı değişebilirim ama. roketlere karşı savunmasız kalıyorum diye bari kilitlenmesi zor olsun diyorum. ama pek işe yaramıyor gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...