Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bende aradım saat 11 gibi,sonra :

31.10.2011 11:55:31 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI

Su an 5 dakikalık mesafede,getirirler heralde birazdan. Ama sanırım aramak etkili oluyor >_<

Telefonda dedim " Pati squadı salarım üstünüze ! Getirin kutumu "

Şen sokakta oturan kimse,tutmasın artık aracı lütfen..BIRAK KARDESIM ADAMLARI,işlerini yapsın bekleyenler var !
Mesaj tarihi:
31.10.2011 11:30:44 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI BURSA CUMHURİYET SS
31.10.2011 09:42:33 BURSA HUB ŞUBEDEN GELDİ. BURSA CUMHURİYET SS
29.10.2011 04:52:18 KARAYOLU (16AB120) İLE BURSA CUMHURİYET SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ BURSA HUB

yok ya çıktı gayette tıklayacak yer bulamadım.
Mesaj tarihi:
şu spot etmekten aciz insanlara uyuz oluyorum ya. bi tuş lan elinin altında. sprint atarken, tank kullanırken, mal gibi sniperla 30dk tek bi noktada adam vurmaya çalışırken falan spot etsinler. yerde 4 tank var 1 ini bile spot etmiyorlar kafayı yiyorum. adam sniper ateş ettiği adamı spotlamıyor, herif uçakla dogfight yapıyor uçağı spotlamıyor ben yerden spotluyorum.
Mesaj tarihi:
mouseu sag ile kullanıyorum bende ama bunlar bi garip geliyor.

klavyede jetler için yön tuşlarının tamamını wasd ye taşıdım mouse sadece saga sola bakmak için.daha rahat oldu.
Mesaj tarihi:
freelook'u joystick'e tanımlıyamadım asdasd

ama yaw damper mı deniyow ne deniyorsa artık, sag sola menavra yapmadan burnu sağ sol yapabiliyorum çok rahat. Klavye ile zor olur herhalde bu manevra.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=8HSVLmXhX-8

bu arada SP için BF3'ü yerden yere vurduk mu? hani böyle güzel potansiyele sahip bi yapıda bu kadar kötü sp yaptıkları için?

AI'nin başarısızlığı falan?

ek olarak oyun güzel, oyun çok iyi, sadece SP'sine laf ediyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...