Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rijkalin kim beyler bu arada bide eklemek isteyen : Rokstanski
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 jetlerin laglerden bu denli etkilenmesi bir şekilde fixlenmeli. özellike 3rd person view e geçince düşük irtifa uçuyorsan felaketle sonuçlanıyor. Mobile AA oyundaki en güçlü ve imba araç kesinlikle. Main gun'ın damage veremediği araç yok. tanka vuruyor, zaten helikopteri gördüğü zaman kevgire çeviriyor, guided missile ı var vs. doğru düzgün bi cover bulursa öldürmesi imkansız gibi. özellikle kullanan engineersa. Canal mapi rezalet uçaklar için. conquest mapinden stationary AA kaldırılmalı veya o gemi çok uzağa çekilmeli. Saçma sapan aptalca bi şekilde çok yakında. Mapin limitleri zaten çok az. ne adam gibi yükselebiliyorsun ne arkadan gelen jetten kaçmak için sınırlara takılmadan manevra yapabiliyorsun.
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Daesu said: rijkalin kim beyler bu arada bide eklemek isteyen : Rokstanski benim birader, bir durum mu vardı?
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 GwindonSurion said: eklemeyenler eklesin: Shewky sen ekle lan bizi totoş.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bone said: Silphatos said: başım boynum bileğim her yerim ağrıdı ya 4 5 saattir aralıksız oynuyoruz herjhalde. hwguy bonec en kral squad arkadaşı bi de salaklık yapıp adamların arasına atlayıp ölmesem daha da kral olcak ama... köprülü mapde köşedeki dükkanın içinde 2 kişi en az 20 coni indirdik o iyidi ya, rifle ammo bitti glock vardı o da bitti en son bıçak yerine yanlışlıkla defibrilator çekip aralarına atladım sdfg origin id'leri komün başlığına yazın panpalar. son olarak klavyeyle uçak kullanmak çok kolaymış ya, lan ben de skill gerekiyor sanmıştım! yalnız mg ile hiçbir şey vuramadan nasıl level atlatıcam jete? sadece uçsak puan gelmiyor herhalde huuaeuh.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 @slip, klavyeyle jet manevraları ucakmak kaçmak cok kolayda sensi cok yüksek klavyenin aim almak zor baya. caspian bence jet içinde kücük bi harita. joystick le nasıl olur onu merak ediyorum asıl. gamepad vardı bi tane dolapta onla denedim ama analogları görmedi oyun. alette eski ondan olabikir heli gayet iyi ama klavye mouse bc2 de rezaletti. @hunn , eyvallah başkan akalım :p
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bana bi headset önerebilir misiniz 50 tl fln olsun en fazla, ts ve bf3 için.. ( yada bunların özellikleri war mıdır şu özellik olsun yeter gibisinden? ) Olmadı 10 liraya dandik bişi alcam idareten mesela bu nasıldır ki? http://www.vatanbilgisayar.com/Mikrofon%20ve%20Kulakl%C4%B1k/logitech-981-000128-usb-headset-h330/productdetails.aspx?I_ID=41589
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bone said: ya ben bu oyunda şeyi anlamıyorum arkadaş. uzaktaki bir adamı öldürmeye çalışıyorum, bir şekilde her ateşi isabet ettirmeye çalışıyorum ama ölmüyor. buna karşın karşıdaki adam çok rahat beni yatırıyor. bana da sürekli bu oluyor
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 klavye ile alışınca bi süre sonra ince ayar yapabiliyorsun aim alırken. onun dışında zaten ilerde pek heat seeker kullanamıyorsunuz. gene gunla öldürmeniz gerekiyor. kabak gibi önünüzde jet ve helikopter yoksa kitlenmeniz kolay değil özellikle stealth varken. belki lock timer ı azaltan upgrade takarsanız ama gerek yok. heat seeker dan veya guided missile dan flaresiz de kaçabiliyorsunuz eğer thrustı iyi ayarlarsanız manevra sırasında boşa patlıyor arkanızda roketler. o yüzden alışın jet gunı kullanmaya.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bende kurye dağıtıma çıkmış diyor ancak öğlen 1 e kadar evde kimse yok. erken gelecekleri tutmasa bari :(
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yok saniye saniye uydudan takip ediyorum aracın yerini. bizim caddeye girdiği gibi ALAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRM diye bağırıcam zaten
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Gelseler bile akşam 6'da git şubeden al kendin. Herşeyi kargodan beklememek lazım!
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Rustan alanlar; verdiğiniz paralar rusya'nın silah endüstrisine katkıda bulunuyor. yarın savaş çıktığında ruslar bizim askerlere sizin paranızla ateş edecek! tehlikenin farkında mısınız?
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ne rusu bilader. ben ruslardan tek birşey alırım. oda oyun değil!
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 iphoneuda uzaylılar suya düşürmüş gusto da çıkarıp apple a satmış. baştan alırsak olaylar böyle gelişiyor aslında.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kelebek etkisi diye bir film varmış
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Araç çıkmış yola! Hatta 5 sokak ilerde su an bana ! Heyecan yaptım,şaka gibi ;D
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Demin refresh attım battleloga rank 1 yazıyodu yemin ederim nevrim döndü
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi kurye yola çıkmış hakikaten bi de ordan arabanın nerde olduğunu görün falan diyo bi bastım sokağın başında gösteriyo asdasdas ups bunu herkese yapıyo galiba. bir çocuk gibi camda bekledim lan
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 spankyah said: Araç çıkmış yola! Hatta 5 sokak ilerde su an bana ! Heyecan yaptım,şaka gibi ;D abi 1 e kadar kimse yok evde ve araç 2 sokak ötede bende. ilk defa kargonun geç gelmesini istiyorum
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 knoxville said: abi kurye yola çıkmış hakikaten bi de ordan arabanın nerde olduğunu görün falan diyo bi bastım sokağın başında gösteriyo asdasdas ups bunu herkese yapıyo galiba. bir çocuk gibi camda bekledim lan ASDHASDHADH olm ups ile ankaradan birşey geliyodu banada aramazsan baya beklersin. en son aradım bır bır konustum getirttim adamı, adam arkadaş su arabasıyla geldi verdi kargoyu.
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi ups bunu herkese yapıyo heralde. formula hub denen yerden 12.03 çıkışı. ben 12.15te baktım sokağın başında gösteriyo aracı sdfsdf
Öne çıkan mesajlar