DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Keyleri aldım, sağolsun MSN adresinden hemen cevap veriyor. Keyleri redeem ettik, downloada başladık. :) Keyfim yerine geldi valla.
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Arnis said: Peh bir hevesle geldik eve yükledim ama 5 dk'da bir crash yiyorum, oyun alta atıp tamamıyla kilitleniyor, forumlarda 75 sayfa olmus crash sorunu, aynı sorunu yasayan oldu mu? http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489420350764/ 32bitlik işletim sistemi kullananlar için bir çözüm. Bende işe yaradı.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 az önce kozyatağı kozzy'deydim, over game diye bir dükkan var. orada çatır çutur satmışlar dün ve bugün. yarın öğlen gene gelecekmiş, telefon numaramı bıraktım. 100 lira mı neydi ücreti, limited edition değil tabi. yarın gidip alıcam galiba. bilemedim. d&r'da da vardı pc, yine kozzy'de over game'in yanında. onu da ne olur ne olmaz başka oyunların arkasına sakladım, 2 tane kalmıştı çünkü ZA
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Nwalka said: Arnis said: Peh bir hevesle geldik eve yükledim ama 5 dk'da bir crash yiyorum, oyun alta atıp tamamıyla kilitleniyor, forumlarda 75 sayfa olmus crash sorunu, aynı sorunu yasayan oldu mu? http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489420350764/ 32bitlik işletim sistemi kullananlar için bir çözüm. Bende işe yaradı. Evet okudum malesef 64 bit kullanıyorum, aynı sorunu yasayan binler var resmen millet forumlarda cıldırmıs gibi
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ehmm... kargoya verilmeye hazır diyo vatandan aldıgım bf3..yarın çalışmıolarsa..pazarda çalışmıolardır...eee...pazartesimi gelicek oyunum yani ?....haftasonu ne yapıcam? NIYE PREORDER EDIORUM KI BEN OYUNU ELINDE OLMIYCAKSA cIKTIGI GUN..valla uyuzoluorm .. Ç:F Yok bundan sonra preorder falan,kutulu almacalar..yalan bunlar..oyun çıktıgında en ucuza nerden download ediliosa ordan akıcam..
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 şu lagden dolayı helikopterlerin ve jetlerin saçma sapan sallanması, biyerlere çarpmış gibi davranması çıldırtıyor ya.
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 oyun harbi black hawk down ya tsden paticiğe bağlandım bide.ordan milleti dinliyorum iyi oluyor
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben squadı sadece spawn için kullanıyorum ya.onun harici tek başıma diğer 31 kardeşimle braber savaş alanında mucadele ediyorum o an kime yardım lazımsa :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 -Deno- said: az önce kozyatağı kozzy'deydim, over game diye bir dükkan var. orada çatır çutur satmışlar dün ve bugün. yarın öğlen gene gelecekmiş, telefon numaramı bıraktım. 100 lira mı neydi ücreti, limited edition değil tabi. yarın gidip alıcam galiba. bilemedim. d&r'da da vardı pc, yine kozzy'de over game'in yanında. onu da ne olur ne olmaz başka oyunların arkasına sakladım, 2 tane kalmıştı çünkü ZA Dün bende ordaydım gördüm karambolüde burda söylemedim millet üzülmesin diye :)
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bende nuclear nikli adamdan aldim gittigidiyor 15dk da yolladi adam keyi e-mail olarak. aktivasyonda problem olmadi yukluyoruz bakalim diablo 3 beta bf3 gg oldu olucem pc basinda :D
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Red said: oyun harbi black hawk down ya tsden paticiğe bağlandım bide.ordan milleti dinliyorum iyi oluyor Xunn'un oyun başında bizi helikoptere bindirip hepimizi öldürtüp kendinin atladığı mapi mi dinledin nedir :D
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 helicopterde 6 kişi öldü muabbeti vardı bi tane ama o ara ağır çatışmadaydım sdfs bide bizim takım cok kotuydu her el yenildik
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 benim kargoda yola çıkmış gözüküyor hadi bakalım.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kargolar yarın çalışmıyor mu? özel sektör değil mi bu ya 7gün calıssınlar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 cuma gece çalışsa cumartesi yarım gun calıssalar bence kargolar ulasır.
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 valla hit detection devam ediyor en uyuzu o.onun harici bide battlelog arka planda ışık patlamaları yaşatıyor sdfs
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kolum yoruldu. bu arada bf nubu olarak jet ve heli kullanmayı nasıl öğrencez? benim 180 derece dönmek için mouse'u padde 3 kez boydan boya cevirten sensitivitymle imkansız sanırım?
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 mouse kısayolundan dpi değiştirebiliyorsan, yüksek dpi bir ayarı kaydedip, araç kullanacağın zaman ona geçebilirsin? öyle bir sorun yaşasam, bu şekilde çözerdim sanırım. Oyun içinde fazladan bir ayar yoksa :)
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben klavye ile oynuyorum.ztn jet ve heli arada öyle eglencelik kullanma harici kullanmıyorum ya.infantry akar :)
Öne çıkan mesajlar