Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce kozyatağı kozzy'deydim, over game diye bir dükkan var. orada çatır çutur satmışlar dün ve bugün. yarın öğlen gene gelecekmiş, telefon numaramı bıraktım. 100 lira mı neydi ücreti, limited edition değil tabi. yarın gidip alıcam galiba. bilemedim.

d&r'da da vardı pc, yine kozzy'de over game'in yanında. onu da ne olur ne olmaz başka oyunların arkasına sakladım, 2 tane kalmıştı çünkü ZA
Mesaj tarihi:
Nwalka said:

Arnis said:

Peh bir hevesle geldik eve yükledim ama 5 dk'da bir crash yiyorum, oyun alta atıp tamamıyla kilitleniyor, forumlarda 75 sayfa olmus crash sorunu, aynı sorunu yasayan oldu mu?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489420350764/

32bitlik işletim sistemi kullananlar için bir çözüm.
Bende işe yaradı.

Evet okudum malesef 64 bit kullanıyorum, aynı sorunu yasayan binler var resmen millet forumlarda cıldırmıs gibi
Mesaj tarihi:
ehmm... kargoya verilmeye hazır diyo vatandan aldıgım bf3..yarın çalışmıolarsa..pazarda çalışmıolardır...eee...pazartesimi gelicek oyunum yani ?....haftasonu ne yapıcam? NIYE PREORDER EDIORUM KI BEN OYUNU ELINDE OLMIYCAKSA cIKTIGI GUN..valla uyuzoluorm .. Ç:F

Yok bundan sonra preorder falan,kutulu almacalar..yalan bunlar..oyun çıktıgında en ucuza nerden download ediliosa ordan akıcam..
Mesaj tarihi:
ben squadı sadece spawn için kullanıyorum ya.onun harici tek başıma diğer 31 kardeşimle braber savaş alanında mucadele ediyorum o an kime yardım lazımsa :)
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

az önce kozyatağı kozzy'deydim, over game diye bir dükkan var. orada çatır çutur satmışlar dün ve bugün. yarın öğlen gene gelecekmiş, telefon numaramı bıraktım. 100 lira mı neydi ücreti, limited edition değil tabi. yarın gidip alıcam galiba. bilemedim.

d&r'da da vardı pc, yine kozzy'de over game'in yanında. onu da ne olur ne olmaz başka oyunların arkasına sakladım, 2 tane kalmıştı çünkü ZA

Dün bende ordaydım gördüm karambolüde burda söylemedim millet üzülmesin diye :)
Mesaj tarihi:
bende nuclear nikli adamdan aldim gittigidiyor 15dk da yolladi adam keyi e-mail olarak. aktivasyonda problem olmadi yukluyoruz bakalim diablo 3 beta bf3 gg oldu olucem pc basinda :D
Mesaj tarihi:
Red said:

oyun harbi black hawk down ya

tsden paticiğe bağlandım bide.ordan milleti dinliyorum iyi oluyor

Xunn'un oyun başında bizi helikoptere bindirip hepimizi öldürtüp kendinin atladığı mapi mi dinledin nedir :D
Mesaj tarihi:
helicopterde 6 kişi öldü muabbeti vardı bi tane ama o ara ağır çatışmadaydım sdfs

bide bizim takım cok kotuydu her el yenildik
Mesaj tarihi:
kolum yoruldu. bu arada bf nubu olarak jet ve heli kullanmayı nasıl öğrencez? benim 180 derece dönmek için mouse'u padde 3 kez boydan boya cevirten sensitivitymle imkansız sanırım?
Mesaj tarihi:
mouse kısayolundan dpi değiştirebiliyorsan, yüksek dpi bir ayarı kaydedip, araç kullanacağın zaman ona geçebilirsin?
öyle bir sorun yaşasam, bu şekilde çözerdim sanırım. Oyun içinde fazladan bir ayar yoksa :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...