Cacik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 DA2019 said: Bu nedir abi ya??? :S http://www.viddler.com/Artificial_BF3/videos/1/ beta haliyle video, şuanki release'de olsaydı biri koyardı heralde video
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 her girdiğim server lagdan boğuluyo herkeste böyle mi bu?
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bazı sunucularda var o problem. Arada iyi sunuculara denk geliyoruz direk favorites'e atıyoruz.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 LathspeLL said: Bazı sunucularda var o problem. Arada iyi sunuculara denk geliyoruz direk favorites'e atıyoruz. niye kasiyorsun ki? tek yaptigin cimlik alana uzanip onu bunu sinsice vurmak.
mani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 başlıcam bu PB'e ya. serverlar mı update li değil atıp duruyor. küfür edicem.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Azmodai said: LathspeLL said: Bazı sunucularda var o problem. Arada iyi sunuculara denk geliyoruz direk favorites'e atıyoruz. niye kasiyorsun ki? tek yaptigin cimlik alana uzanip onu bunu sinsice vurmak. +1
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bakın... Beni... Konuşturacaksınız....... Helikopter kullanmak bile eziyet oluyor laglı sunucuda. Kullanamıyorsun hatta. Yoksa çimlere uzanıp adam vurmak problem olmuyor dediğiniz gibi.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 konussana nolur, ama agizinda TOPRAK VE CIM VARKEN ZOR SANIRIM KONUSMAK. adhs.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 LathspeLL said: Oyun bildiğin oynanamaz durumda benim için. Yok yani imkansız. Mouse olayı bu kadar kötü nasıl olabilir aklım almıyor. Bu nasıl Fail'dır. Bildiğin adam vuramıyorum ya. Zaten BAR ile değiştiriyoruz Sens'i, numara girmek falan yok. Nasıl küfür ediyorum haddi hesabı yok. LathspeLL said: En altta ki sens'i full yapıp normal sens ayarını minimumda tuttum biraz oldu ama hala çok kötü. Bok etmişler mouse olayını. Helikoptere biniyorsun DPI düşürmezsen kullanamıyorsun. hakikaten çok zor yapmış oyunu. betadaki gibi bıraksalar şahane olurdu. bu şekilde koşarken zooma bi geçiyorsun tıkanıp kalan bir hareket tarzın felan oluypr. bir sensi %10 diğerini %100'e getirince biraz daha rahatlıyor ama yine de hissedilebilir bir fark var.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 betada çok güzeldi mouse ayarları, niye çalışan şeyi bozmuşlarki. gerçi tam sürümü daha oynamadım, %99.72'de (real story) ama tahmin edebiliyorum dandikliği.
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yaw millet zimbabwe komandosu gibi saatlerdir yardırıo biz hala vatandan sipariş bekliorz.. "siparişiniz hazırlanıyor"da hala..hazırlanıcakda,kargoya verilicekde..evde birileri olucak onu kabul edicek..sonra ben oturup arada bir çalışan dvd'im ile kurucamda...pfft ;X bi daha kutulu almıycam..
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kaçta başlıyor oyun aloes heyecan var mı heyecan? bir de şimdi önceden dl edilmiş klasörü atacam mevcut pc ye ama origin games mi ne bir klasör vardı neydi o bf3'ü içine attığı klasör origin'in. önceki kurulumla aynı klasör ve yolu göstermek lazımmış, bir el atıverin beyler.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 spankyah said: yaw millet zimbabwe komandosu gibi saatlerdir yardırıo biz hala vatandan sipariş bekliorz.. "siparişiniz hazırlanıyor"da hala..hazırlanıcakda,kargoya verilicekde..evde birileri olucak onu kabul edicek..sonra ben oturup arada bir çalışan dvd'im ile kurucamda...pfft ;X bi daha kutulu almıycam.. Ayın 28'inde sipariş sırasına göre göndermeye başlayacaklar. Ürün sitede ilk çıktığında sipariş verdiysen 28'inde gelme şansı var. tabi sipariş sıraların karışıklık / kargoda sorun vs. olmayacağını varsayıyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 astır benim dvd bozuk ben napacam :S
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 keyi girecen originden oyunu dl edecen, dvdyi de arabanın dikizine asabilirsin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 başka bilgisayara kurup oradan hdd ile çekebilirim herhalde. En azından steamde öyle yapılabiliyordu.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yaparsın, klasörü attıktan sonra _installer bilmemne var ufak boyutlu bir klasör ondan girip setup.exe yap registryi ayarlasın.
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hikaye o installer işi sanki. şimdi baktım bende yok mesela o klasör. baştan dl ediyorum. olması gereken yer şurası ama: origin gamesbattlefield 3__installerDISK1EAsetup.exe
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 origin ayarlarda keep installer after game has been installed var, eğer o tikli değilse o klasörü hiç oluşturmuyor olabilir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu arada alienware dogtag isteyen: 7GJQ-ULPR-U3CE-9XEL origin oyun aktive etme hedesine girceğniz
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 tıklı o da, ama mutlaka bir sorun çıkması gerekliliği gereği öyle baştan dl işte. belki diyorum serverlar falan açık değil, oyuna giremedik ondan oluşturmadı gerekli dosyaları vs.
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sensivity de bi kıllık var ama abartı değil bence.bikaç ayardan sonra tertemiz oynanıyor
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şu an ben de girmedim hiç, sadece aktivasyona baktım saat 2'de geri gel lan dedi ama _installer var bende.
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 tek soru daha sorayım da kaderime razı olayım madem. origin olmadan oynayamaz mıyız? bf3 exesine tıklayınca çıkıyor çünkü release check.
Öne çıkan mesajlar