Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bu nedir abi ya??? :S

http://www.viddler.com/Artificial_BF3/videos/1/

beta haliyle video, şuanki release'de olsaydı biri koyardı heralde video
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bazı sunucularda var o problem. Arada iyi sunuculara denk geliyoruz direk favorites'e atıyoruz.

niye kasiyorsun ki? tek yaptigin cimlik alana uzanip onu bunu sinsice vurmak.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

LathspeLL said:

Bazı sunucularda var o problem. Arada iyi sunuculara denk geliyoruz direk favorites'e atıyoruz.

niye kasiyorsun ki? tek yaptigin cimlik alana uzanip onu bunu sinsice vurmak.

+1
Mesaj tarihi:
Bakın... Beni... Konuşturacaksınız.......

Helikopter kullanmak bile eziyet oluyor laglı sunucuda. Kullanamıyorsun hatta. Yoksa çimlere uzanıp adam vurmak problem olmuyor dediğiniz gibi.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyun bildiğin oynanamaz durumda benim için. Yok yani imkansız. Mouse olayı bu kadar kötü nasıl olabilir aklım almıyor. Bu nasıl Fail'dır.

Bildiğin adam vuramıyorum ya. Zaten BAR ile değiştiriyoruz Sens'i, numara girmek falan yok.

Nasıl küfür ediyorum haddi hesabı yok.

LathspeLL said:

En altta ki sens'i full yapıp normal sens ayarını minimumda tuttum biraz oldu ama hala çok kötü. Bok etmişler mouse olayını.

Helikoptere biniyorsun DPI düşürmezsen kullanamıyorsun.

hakikaten çok zor yapmış oyunu.
betadaki gibi bıraksalar şahane olurdu.
bu şekilde koşarken zooma bi geçiyorsun tıkanıp kalan bir hareket tarzın felan oluypr.

bir sensi %10 diğerini %100'e getirince biraz daha rahatlıyor ama yine de hissedilebilir bir fark var.
Mesaj tarihi:
yaw millet zimbabwe komandosu gibi saatlerdir yardırıo biz hala vatandan sipariş bekliorz.. "siparişiniz hazırlanıyor"da hala..hazırlanıcakda,kargoya verilicekde..evde birileri olucak onu kabul edicek..sonra ben oturup arada bir çalışan dvd'im ile kurucamda...pfft ;X bi daha kutulu almıycam..
Mesaj tarihi:
kaçta başlıyor oyun aloes

heyecan var mı heyecan?

bir de şimdi önceden dl edilmiş klasörü atacam mevcut pc ye ama origin games mi ne bir klasör vardı neydi o bf3'ü içine attığı klasör origin'in. önceki kurulumla aynı klasör ve yolu göstermek lazımmış, bir el atıverin beyler.
Mesaj tarihi:
spankyah said:

yaw millet zimbabwe komandosu gibi saatlerdir yardırıo biz hala vatandan sipariş bekliorz.. "siparişiniz hazırlanıyor"da hala..hazırlanıcakda,kargoya verilicekde..evde birileri olucak onu kabul edicek..sonra ben oturup arada bir çalışan dvd'im ile kurucamda...pfft ;X bi daha kutulu almıycam..

Ayın 28'inde sipariş sırasına göre göndermeye başlayacaklar. Ürün sitede ilk çıktığında sipariş verdiysen 28'inde gelme şansı var. tabi sipariş sıraların karışıklık / kargoda sorun vs. olmayacağını varsayıyorum.
Mesaj tarihi:
hikaye o installer işi sanki. şimdi baktım bende yok mesela o klasör. baştan dl ediyorum.

olması gereken yer şurası ama: origin gamesbattlefield 3__installerDISK1EAsetup.exe
Mesaj tarihi:
tıklı o da, ama mutlaka bir sorun çıkması gerekliliği gereği öyle baştan dl işte. belki diyorum serverlar falan açık değil, oyuna giremedik ondan oluşturmadı gerekli dosyaları vs.
Mesaj tarihi:
tek soru daha sorayım da kaderime razı olayım madem. origin olmadan oynayamaz mıyız? bf3 exesine tıklayınca çıkıyor çünkü release check.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...