Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Bak Esh'in dediği doğru işte. Patch üstüne patch yicez.
Yalnız ben MW3'ten ümitliyim. Black Ops'un WAW motorunu kullandığını duyurduklarında facia'yı ön görmüştüm zaten. MW3'ün MW2 motoru kullanması çok büyük avantaj. Sorun az olur diye umuyorum.

BF3 için ise Beta yapmaları şart, BC2'de multiplayer beta sayesinde oyun çıkana kadar bir çok fix yapıp adam etmişlerdi oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

şimdi öncelikle safraları atalım

X-Play – Best Shooter
Digital Trends – Best FPS
Digital Trends – Best Graphics
Game Informer – Best Shooter

GameSpy – Best First-Person Shooter
GameSpy – Best Graphics
GameSpy – Best Audio

GameSpy - Best MP
Machinima - Best Shooter
1UP.com - Best PC Game
1UP.com - Best Shooter
Big Picture Big Sound - Top 10 Best Games of E3 2011, 1st
Shortlist (UK) - Best Game
Zoo (UK) - Best in Show
Jeuxvideo.com (France) – Best PC Game of E3
Spaziogames.it (Italy) – Best Shooter
Spaziogames.it (Italy) - Best Multiplayer
Meristation (Spain) – Best PC Game
Realidad 2.0 (Spain) - Best Shooter
Realidad 2.0 (Spain) – Best Graphics

FPS Guru – Best Multiplayer

şimdi geriye kalanlara bakalım

GameSpy - Best MP
Machinima - Best Shooter

bu sene ghost recon haricinde yayınlanan tek multiplayer demonun bf3 olduğunu göze alalım

GameSpy - Best MP

Machinima - Best Shooter

gamespy ın bf 3 ün başarılı olmasından sağlayacağı mali geliri gözardı edelim elimizde iki site kalıyor bunu "bütün internet bf3 dedi" beyanıyla karşılaştıralım. :)

benim merak ettiğim, tüm duyurulan fps oyunları çıktıktan sonra yine en iyi fps, en iyi multiplayer vs. ödüllerini aldıktan sonra ne diyeceksin :) birini elde edeceği kardan eliyorsun, diğerini isminden eliyorsun, öbürünü başka sebepten eliyorsun e o zaman at gitsin hepsini bundan sonra oyunları sen değerlendir, şu anda daha güvenilir bi kaynak göremedim ben mesela :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

benim merak ettiğim, tüm duyurulan fps oyunları çıktıktan sonra yine en iyi fps, en iyi multiplayer vs. ödüllerini aldıktan sonra ne diyeceksin :) birini elde edeceği kardan eliyorsun, diğerini isminden eliyorsun, öbürünü başka sebepten eliyorsun e o zaman at gitsin hepsini bundan sonra oyunları sen değerlendir, şu anda daha güvenilir bi kaynak göremedim ben mesela :)

şimdi sorun şurada başlıyor ,ben bf3 için birşey demiyorum ki. ben e3'ün en iyi fps si bf3 dür bütün internet böyle diyor şeklindeki beyanın yanlış ve yanıltıcı olduğunu, gerçeğin bioshock olduğunu söylüyorum.

bkz game of the show kim

Machinima – Bioshock Infinite
Destructiod – Bioshock Infinite
gamepro – Bioshock Infinite
ign – Bioshock Infinite
N4G – Bioshock Infinite
gamespy – Bioshock Infinite
multiplayerblog – Bioshock Infinite
Gamrfeed – Bioshock Infinite
Giantbomb – Bioshock Infinite
GameInformer – Bioshock Infinite
DigitalTrends – Bioshock Infinite
1up – Bioshock Infinite

sizin argümanınız şöyle

A: Fenerbahçe dünyanın en büyüğü, fbtv öyle dedi
B: Ama Barcelona şampiyonlar ligi şampiyonu oldu
A: Seneye Fenerbahçe Türkiye kupasını alınca ne diyeceksin bakalım
B:peki haklısın kardeş
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic ne kadar çabuk shitstorm'a döndü.

O siteleri begenmeyen arkadaş oyun medyasıyla tanışmamış galiba.

CS'de taktik yoktan kastım stratejik bazdaydı. İnanılmaz minimal var, bahsetmeye değmez yani üzgünüm. Çünkü eninde sonunda işin oturdugu yer nasıl ateş ettiğin. Ki çok severim ateş etmeyi, rahat olun.

BF3'ün çekiciliği sana gerçek bir combat deneyimi yaşatması, her dümene gelmen, farklı rollerle degisiklik yaratabilmen vesaire vesaire.

Refleksten agır basıyor takım olarak oynama, strateji etc.

Şimdi combat motorları da döverse cod'u yeni bir FPS kralımız var beyler. Çıkıp elime alana kadar net konusmayacagım ama videolardan çok saglam görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

şimdi sorun şurada başlıyor ,ben bf3 için birşey demiyorum ki. ben e3'ün en iyi fps si bf3 dür bütün internet böyle diyor şeklindeki beyanın yanlış ve yanıltıcı olduğunu, gerçeğin bioshock olduğunu söylüyorum.

Güzel arkadaşım, kimse yukarda ki beyanı vermedi, sen kendi kendine gelin güvey oldun. Benim mesajıma cevaben sazan moduna girdin direk ki ben açıkça "en iyi shooter" dedim. Hala saçma mesajlar atıyorsun şurda.

Kaldı ki listelerin hiçbirinde MW3'te yok bu arada, üzüldün, içerledin ve alındın sanırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

:) seviyormuyum hayır ama özellikle hater olma çabam yok :)

ben şunu söylüyorum elimizde iki fps oyunu var bence birinin best game of show birinin best shooter aldığı bir durumda best game of show alan best shooterın aldığı ödülü geçersiz kılar.

bundan cod diyordu bioshock demiş e nasıl gelindi anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

:) seviyormuyum hayır ama özellikle hater olma çabam yok :)

ben şunu söylüyorum elimizde iki fps oyunu var bence birinin best game of show birinin best shooter aldığı bir durumda best game of show alan best shooterın aldığı ödülü geçersiz kılar.

bundan cod diyordu bioshock demiş e nasıl gelindi anlamıyorum.

aynen abi oscar'da sadece en iyi film ödülü verilsin alşkda
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Of Mighty_Thor'muş.

Ben gidiyorum ahah.

ben isimden ziyade cod>bf demesine takıldım, o yüzden bu argümana sadece şu yeterli olacaktır;
http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg

HighSelf said:

BF3 hiç sanıldığı gibi çıkmıycak, 2 yeni fizik motoru modülü ekleyip BFBC2 özentisinin gelişmişi rolüyle yine kazıklayacaklar... BFden bişey olmaz, MWnin verdiği zevk bambaşka

burada da bf'yi bc2'den ibaret sanan bir arkadaş görüyoruz;

http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

xunn said:

Of Mighty_Thor'muş.

Ben gidiyorum ahah.

ben isimden ziyade cod>bf demesine takıldım, o yüzden bu argümana sadece şu yeterli olacaktır;

HighSelf said:

BF3 hiç sanıldığı gibi çıkmıycak, 2 yeni fizik motoru modülü ekleyip BFBC2 özentisinin gelişmişi rolüyle yine kazıklayacaklar... BFden bişey olmaz, MWnin verdiği zevk bambaşka

burada da bf'yi bc2'den ibaret sanan bir arkadaş görüyoruz;

http://gamekrib.com/file/pic/photo/2011/04/Aliquem-ash-derp.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmamış oyunların reklam bile sayılmayacak ödüllerini tartışmışsınız ya. o olay da ayrı tırt zaten, e3'teki oyunlara niye ödül verirsin be adam. illa fuarı olduğundan daha önemli göstermeye çalışacaklar, kendileri de bu furyanın bi parçası olup prim yapacaklar. bu adamlar 3 sene sonra oyunlara oscar vermeye başlar, yazdım buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...