LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bak Esh'in dediği doğru işte. Patch üstüne patch yicez. Yalnız ben MW3'ten ümitliyim. Black Ops'un WAW motorunu kullandığını duyurduklarında facia'yı ön görmüştüm zaten. MW3'ün MW2 motoru kullanması çok büyük avantaj. Sorun az olur diye umuyorum. BF3 için ise Beta yapmaları şart, BC2'de multiplayer beta sayesinde oyun çıkana kadar bir çok fix yapıp adam etmişlerdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mighty_THoR said: şimdi öncelikle safraları atalım X-Play – Best Shooter Digital Trends – Best FPS Digital Trends – Best Graphics Game Informer – Best Shooter GameSpy – Best First-Person Shooter GameSpy – Best Graphics GameSpy – Best Audio GameSpy - Best MP Machinima - Best Shooter 1UP.com - Best PC Game 1UP.com - Best Shooter Big Picture Big Sound - Top 10 Best Games of E3 2011, 1st Shortlist (UK) - Best Game Zoo (UK) - Best in Show Jeuxvideo.com (France) – Best PC Game of E3 Spaziogames.it (Italy) – Best Shooter Spaziogames.it (Italy) - Best Multiplayer Meristation (Spain) – Best PC Game Realidad 2.0 (Spain) - Best Shooter Realidad 2.0 (Spain) – Best Graphics FPS Guru – Best Multiplayer şimdi geriye kalanlara bakalım FPS Guru – Best Multiplayer GameSpy - Best MP GameSpy – Best First-Person Shooter Machinima - Best Shooter bu sene ghost recon haricinde yayınlanan tek multiplayer demonun bf3 olduğunu göze alalım FPS Guru – Best Multiplayer GameSpy - Best MP GameSpy – Best First-Person Shooter Machinima - Best Shooter gamespy ın bf 3 ün başarılı olmasından sağlayacağı mali geliri gözardı edelim elimizde iki site kalıyor bunu "bütün internet bf3 dedi" beyanıyla karşılaştıralım. :) benim merak ettiğim, tüm duyurulan fps oyunları çıktıktan sonra yine en iyi fps, en iyi multiplayer vs. ödüllerini aldıktan sonra ne diyeceksin :) birini elde edeceği kardan eliyorsun, diğerini isminden eliyorsun, öbürünü başka sebepten eliyorsun e o zaman at gitsin hepsini bundan sonra oyunları sen değerlendir, şu anda daha güvenilir bi kaynak göremedim ben mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 beni bi tek bf3'ün multiplayer olarak çok çok yenilik getirmeyeceği korkutuyor. ama sadece single scenariosu için bile alınır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Daha güvenilir kaynak olmaz olur mu? Muhteşem oyun değerlendirme yetisiyle Mighty_THoR.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Xenocide said: benim merak ettiğim, tüm duyurulan fps oyunları çıktıktan sonra yine en iyi fps, en iyi multiplayer vs. ödüllerini aldıktan sonra ne diyeceksin :) birini elde edeceği kardan eliyorsun, diğerini isminden eliyorsun, öbürünü başka sebepten eliyorsun e o zaman at gitsin hepsini bundan sonra oyunları sen değerlendir, şu anda daha güvenilir bi kaynak göremedim ben mesela :) şimdi sorun şurada başlıyor ,ben bf3 için birşey demiyorum ki. ben e3'ün en iyi fps si bf3 dür bütün internet böyle diyor şeklindeki beyanın yanlış ve yanıltıcı olduğunu, gerçeğin bioshock olduğunu söylüyorum. bkz game of the show kim Machinima – Bioshock Infinite Destructiod – Bioshock Infinite gamepro – Bioshock Infinite ign – Bioshock Infinite N4G – Bioshock Infinite gamespy – Bioshock Infinite multiplayerblog – Bioshock Infinite Gamrfeed – Bioshock Infinite Giantbomb – Bioshock Infinite GameInformer – Bioshock Infinite DigitalTrends – Bioshock Infinite 1up – Bioshock Infinite sizin argümanınız şöyle A: Fenerbahçe dünyanın en büyüğü, fbtv öyle dedi B: Ama Barcelona şampiyonlar ligi şampiyonu oldu A: Seneye Fenerbahçe Türkiye kupasını alınca ne diyeceksin bakalım B:peki haklısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cod>bf diyen adam bioshock dedi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bu topic ne kadar çabuk shitstorm'a döndü. O siteleri begenmeyen arkadaş oyun medyasıyla tanışmamış galiba. CS'de taktik yoktan kastım stratejik bazdaydı. İnanılmaz minimal var, bahsetmeye değmez yani üzgünüm. Çünkü eninde sonunda işin oturdugu yer nasıl ateş ettiğin. Ki çok severim ateş etmeyi, rahat olun. BF3'ün çekiciliği sana gerçek bir combat deneyimi yaşatması, her dümene gelmen, farklı rollerle degisiklik yaratabilmen vesaire vesaire. Refleksten agır basıyor takım olarak oynama, strateji etc. Şimdi combat motorları da döverse cod'u yeni bir FPS kralımız var beyler. Çıkıp elime alana kadar net konusmayacagım ama videolardan çok saglam görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mighty_THoR said: şimdi sorun şurada başlıyor ,ben bf3 için birşey demiyorum ki. ben e3'ün en iyi fps si bf3 dür bütün internet böyle diyor şeklindeki beyanın yanlış ve yanıltıcı olduğunu, gerçeğin bioshock olduğunu söylüyorum. Güzel arkadaşım, kimse yukarda ki beyanı vermedi, sen kendi kendine gelin güvey oldun. Benim mesajıma cevaben sazan moduna girdin direk ki ben açıkça "en iyi shooter" dedim. Hala saçma mesajlar atıyorsun şurda. Kaldı ki listelerin hiçbirinde MW3'te yok bu arada, üzüldün, içerledin ve alındın sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben hala cod>bf3 diyorum bunda bir değişiklik olduğunu nereden çıkarttın, şayet böyle bir söylemim varsa hodri meydan koy da boyunu görelim. hayır işin ilginç tarafı orjinal msg ı yazdığım adam dediğimi anladı hemen altına kabul edilebilir bir cevap verdi ama sen hala olayı anlayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Of Mighty_Thor'muş. Ben gidiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mighty benden sonraki sağlam haterlardan dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 :) seviyormuyum hayır ama özellikle hater olma çabam yok :) ben şunu söylüyorum elimizde iki fps oyunu var bence birinin best game of show birinin best shooter aldığı bir durumda best game of show alan best shooterın aldığı ödülü geçersiz kılar. bundan cod diyordu bioshock demiş e nasıl gelindi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 rock paper sicossors lizard spock 'luk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "başkası best of show demişti ama bla bla" diyorsun ama yoo direk bana cevaben gaza geldin, ama şimdi tükürdüğünü yalamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mighty_THoR said: :) seviyormuyum hayır ama özellikle hater olma çabam yok :) ben şunu söylüyorum elimizde iki fps oyunu var bence birinin best game of show birinin best shooter aldığı bir durumda best game of show alan best shooterın aldığı ödülü geçersiz kılar. bundan cod diyordu bioshock demiş e nasıl gelindi anlamıyorum. aynen abi oscar'da sadece en iyi film ödülü verilsin alşkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 LathspeLL said: "başkası best of show demişti ama bla bla" diyorsun ama yoo direk bana cevaben gaza geldin, ama şimdi tükürdüğünü yalamıyorsun. ben hala aynı şeyi söylüyorum senin söylediğin yanlış bunuda değiştirmedim. aman işinize bakım tamam hayırlı olsun oyununuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gamespot'ta açıklamış kendi E3 ödüllerini, BF3 en iyi shooter ve en iyi grafik ödüllerini almış. MW3 hiçbir kategoride aday bile değil HAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 BF3 hiç sanıldığı gibi çıkmıycak, 2 yeni fizik motoru modülü ekleyip BFBC2 özentisinin gelişmişi rolüyle yine kazıklayacaklar... BFden bişey olmaz, MWnin verdiği zevk bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Oldu, teşekkür ediyoruz, biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Of Mighty_Thor'muş. Ben gidiyorum ahah. ben isimden ziyade cod>bf demesine takıldım, o yüzden bu argümana sadece şu yeterli olacaktır; http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg HighSelf said: BF3 hiç sanıldığı gibi çıkmıycak, 2 yeni fizik motoru modülü ekleyip BFBC2 özentisinin gelişmişi rolüyle yine kazıklayacaklar... BFden bişey olmaz, MWnin verdiği zevk bambaşka burada da bf'yi bc2'den ibaret sanan bir arkadaş görüyoruz; http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Xenocide said: xunn said: Of Mighty_Thor'muş. Ben gidiyorum ahah. ben isimden ziyade cod>bf demesine takıldım, o yüzden bu argümana sadece şu yeterli olacaktır; http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg HighSelf said: BF3 hiç sanıldığı gibi çıkmıycak, 2 yeni fizik motoru modülü ekleyip BFBC2 özentisinin gelişmişi rolüyle yine kazıklayacaklar... BFden bişey olmaz, MWnin verdiği zevk bambaşka burada da bf'yi bc2'den ibaret sanan bir arkadaş görüyoruz; http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_Evidence_of_Blue-s181x238-189176-580.jpg http://gamekrib.com/file/pic/photo/2011/04/Aliquem-ash-derp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi hater'ların tartışmanın başında savunduğu fikri değiştirebileceğinize mi inanıyorsunuz, boşverin tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben bıraktım zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çıkmamış oyunların reklam bile sayılmayacak ödüllerini tartışmışsınız ya. o olay da ayrı tırt zaten, e3'teki oyunlara niye ödül verirsin be adam. illa fuarı olduğundan daha önemli göstermeye çalışacaklar, kendileri de bu furyanın bi parçası olup prim yapacaklar. bu adamlar 3 sene sonra oyunlara oscar vermeye başlar, yazdım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar