Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siparişi verdikten sonra diyosun. Ben siparişi nerdeyse vereli 9 ay olmuş orda unutmuşum gitmiş. Ayrıca parayı çekmeden bi-iki gün önce en azından bi mail atmaları yeterliydi. Neyse bi daha sittin sene ordan alışveriş yapmam artık.

Sipariş dediğim de önsipariş bu arada. Ayrıca karttan falan para çekilmiyor önsipariş yapılınca.
Mesaj tarihi:
Yok shopto.net'in ön-sipariş olayı biraz acaip. Bende aynı şekilde yanlışlıkla Dark Souls aldım ahah.

Pre-order tuşuna basınca direk etmiş sayıyor. Yani "check-out" falan yok.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Abi elalem konsolunda oynuyor şuan zaten. Oyunun bütün haritalarının, bölümlerinin videoları nette geziyor şuan.

ps3 değil pc versiyonu kutuları onlar
Mesaj tarihi:
aynalitahir said:

-Deno- said:

düz roket değil mi işte lan unguided'dan kastı ?

Evet, Sercan biraz yavaş üzerine düşme deniz.

malsınız. evet düz roket de kullanımı nasıl olacak diyorum guided'daki gibi bi arabirimi mi olacak yoksa farklı bişey mi, füzeyi fırlatınca yerçekimi ayağına eğim alacak mı yoksa ateşlerken nişangah nerede idiyse oraya mı gidecek vs.

aa ama pardon ya siz jetteki guided missile'ı da kullanamadınız ki nereden bileceksiniz hahahahaha nublar.
Mesaj tarihi:
yalnız bu vatan 28inde stoğa girecek falan diyor, en iyi ihtimalle son zamanlarda sipariş vermiş olanlar 1 hafta sonra falan elde edecek oyunu...

hatta ilk parti yetişmeyeceği için, ikinci partinin gelmesi de işi daha da uzatabilir.

pof.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...