Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ha onu diyosun, bana restart atınca geldim ben, dengesizlik var çünkü helikopterde BF2'de, fazla dayanıklı ve tek 1 iyi oyuncu diger herkese bok edebiliyor oyunu pro değillerse. 10 lan parti tecrübesiyle sabit, sen ilk defa geldiginden bilmiyorsun, hep helikopter terörüyle sıkılıp çıkılmasıyla bitti BF2.

O yüzden kullanmayalım dedik, o zaman daha bir challenge, daha bi hype oluyor çünkü BF2.

Haklıydı yani o geyikte. Ama BF3'te kralı gelse indiremez yani, reset'e giden eller kırılır.

İyi kapısacagız Lath.
Mesaj tarihi:
Denemedim tabi ki, bu indirdiklerimiz sadece rusmuş sanırım sdf. Multilanguage çıkacakmış kısa zamanda. Oralarda da da gerekli konfirmasyonu alırsınız çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

580 gtx sli yaptim ultrada framrate dropsuz oynamak icin, boku yediniz olm. Ayrica sercan dreag ise kral yoneticidr, liderimiz o olacak.

Bu güncelleme cip kullanırken fren yerine kaya kullanmana son verecek mi?

Bıktım lan her seferinde ön camdan uçmaktan..
Mesaj tarihi:
bendede 9800 var ya. alsam elimde kalır diye korkuyorum :P. Oyun çıktığında denememizin bi yolu varmı acep? ücretsiz haftasonları felan gibi etkinlikleri oluyor mu bunların?
Mesaj tarihi:
bendede 6870 var betada ultradada akıyordu 1080p'de , release de sıkıntı çıkarıcağını sanmam, gerçi bendeki sistem x58 o yüzdenmi o kadar rahat çalıştırdı bilemicem
Mesaj tarihi:
zaten hem amd hem nvidia yeni driver hazırlıyor diye biliyorum sırf bf3 için. o açığı da driver'la kapatırız gene akar bence.

ha olmadı high 'dada oynarız yani ,AA olmasada olur :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...