razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Loxias said: abi beni suan oyunda tek rahatsız eden hit detection mı nedir o olay. acayip oynanılmaz hale sokuyor oyunu. tamam güzel grafikler vs ama, şu olay oturmadı mı tamamen boşa iyi de oyunun şu an neresi doğru ki o düzgün çalışsın
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 razzRaziel said: Loxias said: abi beni suan oyunda tek rahatsız eden hit detection mı nedir o olay. acayip oynanılmaz hale sokuyor oyunu. tamam güzel grafikler vs ama, şu olay oturmadı mı tamamen boşa iyi de oyunun şu an neresi doğru ki o düzgün çalışsın diğer hatalar giderilebilir sonuçta ancak bu olay bc2 de de varmış ve düzeltilmemiş. forumlarda hep bundan bahsediliyor. müdahale edilmeme olasılığı olan bir durum sanki
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 caspiana girdim crash yedim ya bide şu arka planda flash patlaması rage e sokuyor beni niye oluyor o lanet şey.32 kişi caspian kasmıyordu.sanırım 64 de kasıcak sistem
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hit detection olayı ne? ölünce böyle 4 saniye mal gibi ateş etmeye çalışıp bişi yapamadığım oluyor sonra ölüyorum o muhabbet mi?
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Red said: caspiana girdim crash yedim ya bide şu arka planda flash patlaması rage e sokuyor beni niye oluyor o lanet şey.32 kişi caspian kasmıyordu.sanırım 64 de kasıcak sistem caspian serverları kapalı nasıl girdin be.
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bi tane vardı biraz önce hala var mı bilmiyorum da ben beta bitene kadar oynamam daha oyunu.bok gibi afedersin şu haliyle oyun böyle release olura yüzyılın balonu
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya sen adamdan kaçıyosun.fakat adam seni çoktan öldürmüş oluyor
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hit detection için farklı yöntemler var işte, biz yanlış yöntemi sectiklerini savunuyoruz.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 niye öyle abi film gibimi yapmak istemişler
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fraps capture denemek için 1-2 test yaparken şöyle bişey yakaladım http://www.youtube.com/watch?v=TBjiSeIkM68 fps capturedan dolayı böyle rezalet normalde böyle değil :)
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 double hs değil o yanlız teki hs. BIDE KAZMA 3.CÜDE ANCA VURUYO UTANMADAN VIDEOSUNU KOYMUŞ sdf :p
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 25-30 fps oynanıyor capture alırken rezalet resmen.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Anelor said: BIDE KAZMA 3.CÜDE ANCA VURUYO UTANMADAN VIDEOSUNU KOYMUŞ sdf :p hahahah
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Anelor said: double hs değil o yanlız teki hs. BIDE KAZMA 3.CÜDE ANCA VURUYO UTANMADAN VIDEOSUNU KOYMUŞ sdf :p cu zaten noktaya dahil.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 buda ikinci. sonuncuyuda öğleden sonra yüklerim. http://www.youtube.com/watch?v=JxQaPAHBELU
Öne çıkan mesajlar