Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 black opsun acilarindan sonra normal ya sdsffs
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Xenocide said: oyunda şu anda en çok canımı sıkan şey snipera ölüp "fuckin sniper noob", rpg'ye ölüp "fuckin rpg noob", machine gun spam'a ölüp "fuckin machine gun spammer noob" diyen geriler. herkes ak74 alsın red dot bile takmayalım, red dot noob oluruz sonra. tey allam ya. Aynen, mail herifler sniper rifle'ınımın tadına varınca "GO PLAY COD YOU ASSHOLE" diyor. Moron, cod'da sniper mı soteliyor dağın bir ucuna, battlefield bunun için var ulan.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Xenocide said: "Kapgan" nikli arkadaş kim bi de tanıtsın kendini. arkadaşım
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gereksiz DUYURU! (update çekmeyin) Update gelmiş oyuna, ben otomatik yüklenir sanıyordum ama tabi ORIGIN bu, bir STEAM değil. Update etmek için oyunun originde ki resmine sağ tuşla tıklayın ve "check for update"'e tıklayın. Update: WTF? oyunu baştan çekiyor. UPDATE 2: Update gelmemiş sanırım, ama varmış gibi download ediyor FUCK ORIGIN! Benim şurda ki post'umu bile bok etti ya adamlar, o derece kötü bu Origin. Kaale almayın yukarda yazanları, ama silmiyorum ibretlik olsun diye.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 şans da tanımak lazım be abi, steamin ilk zamanlarını hatırlamıyo musunuz? originin şu anki halinden çooook daha kötüydü bence. hatta "adam olmaz bu program" demiştim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lYCM6EoZA4A&feature=player_embedded
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bi tane caspian gelmiş şifre nedir 7 kişi var oyunda adminler mi acaba sdfs
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 voooov fena. ama o tanka biri laser falan tutuyor mu yoksa uçak otomatik mi kilitleniyor
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Xenocide said: voooov fena. ama o tanka biri laser falan tutuyor mu yoksa uçak otomatik mi kilitleniyor sniperda var lazerle işaretleme. belki o tutuyordur (gerçi hemen ilerdeki aracıda gördü biraz üste kaydırınca uçağı)
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lath caspian a girmiş ve şifreyi vermiyor!!1
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lath şifreyi nerden buluyor ya ualan 5 kişi vardı hepimiz girerdik ayıp :(
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 acaba kaçak servermıydı, kapattılar hemen :D. Ben Chrome'u kullanarak alt ediyorum şifre sorgu dialoğunu. Şifre sorduğu yerde sağ tuşla tıklayıp inspect element diyorsunuz. Altta açılan yerde Console sekmesine geliyorsunuz. Alt satıra aşağıda ki kodu girip entera basıyorsunuz. Sonra Join'e basıyorsunuz giriyor. launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } Ama mesela 10 dakka sonra attı, belki 10 dakkada bir password verify soruyor olabilir.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 server kapanmış ondan çıkmış olabilirsin
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 adam hacklemiş battlelog u hala şifre diyorsunuz.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 harbiden heklemiş caspian var bir tane de full şu an
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ilk crashimi yedim ama kendim kaşındım desem yeridir. c4'te zaten hata var, hızlıca patlatmayı deneyince sınırsız c4 koyuyor yere falan, silahım equipliyken c4 koyduğum yerde adamı görüp hemen c4'ü equipleyip sağ tuş spam yapmaya başladım bi an evvel patlatması için, zonk diye kaldı oyun sdfg
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sadece yatarak oyun üçüncüsü olabiliyorum (: yalnız crash yedim şimdi oyuna giremiyorum.
Öne çıkan mesajlar