Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 helal olsun hatuna. işe alan geri zekalı kimse çok merak ettim bu arada
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sanat tarihi rerörö demişiniz de galiba okullarda zorunlu oldu ya da olacakmış o ders O_o Özendim kadına şimdi bak :/
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi bu CV'ye bakan birinin bunu işe alması mümkün diil ya, bakmış olamazlar bu CV'ye. Yok bakmışlarsa durum çok vahim
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 throine said: okulun sitesinden cv'yi kaldırmışlar ama cachelenmiş hali var. gözünüz cv görsün olm. ahaha http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:7MhuwSDmQUAJ:aydin.edu.tr/cv/ayca_engin_akmese.pdf+ay%C3%A7a+engin+akme%C5%9Fe&hl=tr&gl=tr&pid=bl&srcid=ADGEESi3HTRYnkoWQ05C234uoUW6sG7K25lxKBgLmwRyQocP1hnTibj0MknGizj0NZgFHJDG81x5pXc42c47_oRROtuUs-p_Pa5mgH6bWL-4z1ZuLbWyNxEpqm5QXCGetjMnQmY864NO&sig=AHIEtbRdAhDiWmD6MGSUet-OJg1Ty5wR-A abi cv mükemmelmiş ahaha
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi kadın 2 senede doktorayı bitirmiş, 5 senede doçent, 4 senede prof olmuş ahahah. Hızlandırılmış ingilizce dersi gibi eğitim programı bulmuş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi pdf olarak indiremiyor muyuz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ohhh kaydettim rahatladım millete gösteririm bunu artık
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Oha cok basarili. Kadın aslen onlisans mezunuymus. CV'de öğrenimi lisans ile başlıyor ve lisans-yüksek-doktora-yrd doc aralarında 2 yıl var fiks onlisans gibi asdf. Prof ve ordinaryus arasına da ayıp olmasın diye 4 yıl yazmış.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 peki bu yayınlar sergiler falan hep yalan mı
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Penthesilea said: abi o cv ne kadin 2 senede doktora yapmis sdfsdf VE LISANSLA ALAKASIZ ALANDA AHAHAHA kırıldım lan benim de lisansım genetik sonuçta master tezim tamamen alakasız ama sdf
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ardeth said: semih üniversitesi safhausfhu
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ardeth said: Penthesilea said: abi o cv ne kadin 2 senede doktora yapmis sdfsdf VE LISANSLA ALAKASIZ ALANDA AHAHAHA kırıldım lan benim de lisansım genetik sonuçta master tezim tamamen alakasız ama sdf adam sahte ordinaryus beyler
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 O cv ne öyle. Kadının işi gayet amatör epic troll falan değil; okul yönetimi über-moron.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Raincloud said: sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta. lol
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Şu an show tv'de Aydın üniversitesi'nden biri var dekan falan olabilir canlı yayında [email protected] email attım canlı yayında sorsun sunucu hatun diye ama okumadı. AHAHA
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bone said: Raincloud said: sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta. lol ahuahahahaha
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 al abi iste semih universitesi sonra diyince kiziyolar
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ---TÜRKĐYEDE SANAT VE SANATÇILAR-VĐYANA. ---SOSYOLOJĐNĐN SANATA ETKĐLERĐ-BERLĐN. ---ULUSLAR ARASI BĐLĐMSEL TOPLANTILARDA SUNULAN VE BĐLDĐRĐ KĐTABINDA BASILAN BĐLDĐRĐLER. ---TÜRKĐYENĐN SANAT TARĐHĐNDE ÖNEMĐ-BERLĐN 2002. ---ULUSLAR ARASI KĐTAPLAR-KĐTAPLARDA BĐLDĐRĐLER. ---AZINLIGIN SANATA BAKIŞ AÇISI-YUNANĐSTAN 2 yayin adina bak turkiyde sanat ve sanatcilar
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Aydin universitesi o cv ye is veriyorsa bende basvurayim yahu, dekan filan yaparlar en azindan.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mortis said: peki bu yayınlar sergiler falan hep yalan mı yalan olmasa kaynak verirdi diye düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar