Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 helal olsun hatuna. işe alan geri zekalı kimse çok merak ettim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sanat tarihi rerörö demişiniz de galiba okullarda zorunlu oldu ya da olacakmış o ders O_o Özendim kadına şimdi bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi bu CV'ye bakan birinin bunu işe alması mümkün diil ya, bakmış olamazlar bu CV'ye. Yok bakmışlarsa durum çok vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 throine said: okulun sitesinden cv'yi kaldırmışlar ama cachelenmiş hali var. gözünüz cv görsün olm. ahaha http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:7MhuwSDmQUAJ:aydin.edu.tr/cv/ayca_engin_akmese.pdf+ay%C3%A7a+engin+akme%C5%9Fe&hl=tr&gl=tr&pid=bl&srcid=ADGEESi3HTRYnkoWQ05C234uoUW6sG7K25lxKBgLmwRyQocP1hnTibj0MknGizj0NZgFHJDG81x5pXc42c47_oRROtuUs-p_Pa5mgH6bWL-4z1ZuLbWyNxEpqm5QXCGetjMnQmY864NO&sig=AHIEtbRdAhDiWmD6MGSUet-OJg1Ty5wR-A abi cv mükemmelmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ordinaryus troll abi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi kadın 2 senede doktorayı bitirmiş, 5 senede doçent, 4 senede prof olmuş ahahah. Hızlandırılmış ingilizce dersi gibi eğitim programı bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi pdf olarak indiremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ohhh kaydettim rahatladım millete gösteririm bunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi efsane cv off ya bakıp bakıp gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Oha cok basarili. Kadın aslen onlisans mezunuymus. CV'de öğrenimi lisans ile başlıyor ve lisans-yüksek-doktora-yrd doc aralarında 2 yıl var fiks onlisans gibi asdf. Prof ve ordinaryus arasına da ayıp olmasın diye 4 yıl yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 peki bu yayınlar sergiler falan hep yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Penthesilea said: abi o cv ne kadin 2 senede doktora yapmis sdfsdf VE LISANSLA ALAKASIZ ALANDA AHAHAHA kırıldım lan benim de lisansım genetik sonuçta master tezim tamamen alakasız ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 resmi yok mu ordinaryusün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ardeth said: semih üniversitesi safhausfhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ardeth said: Penthesilea said: abi o cv ne kadin 2 senede doktora yapmis sdfsdf VE LISANSLA ALAKASIZ ALANDA AHAHAHA kırıldım lan benim de lisansım genetik sonuçta master tezim tamamen alakasız ama sdf adam sahte ordinaryus beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 O cv ne öyle. Kadının işi gayet amatör epic troll falan değil; okul yönetimi über-moron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Raincloud said: sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Şu an show tv'de Aydın üniversitesi'nden biri var dekan falan olabilir canlı yayında [email protected] email attım canlı yayında sorsun sunucu hatun diye ama okumadı. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bone said: Raincloud said: sahte profesör savunmasında şu ifadelere yer verdi :'' haters gonna hate, successful troll is successful.'' İnterneti mesene dışında kullanmayı bilmeyen hakim şokta. lol ahuahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 al abi iste semih universitesi sonra diyince kiziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ---TÜRKĐYEDE SANAT VE SANATÇILAR-VĐYANA. ---SOSYOLOJĐNĐN SANATA ETKĐLERĐ-BERLĐN. ---ULUSLAR ARASI BĐLĐMSEL TOPLANTILARDA SUNULAN VE BĐLDĐRĐ KĐTABINDA BASILAN BĐLDĐRĐLER. ---TÜRKĐYENĐN SANAT TARĐHĐNDE ÖNEMĐ-BERLĐN 2002. ---ULUSLAR ARASI KĐTAPLAR-KĐTAPLARDA BĐLDĐRĐLER. ---AZINLIGIN SANATA BAKIŞ AÇISI-YUNANĐSTAN 2 yayin adina bak turkiyde sanat ve sanatcilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Aydin universitesi o cv ye is veriyorsa bende basvurayim yahu, dekan filan yaparlar en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mortis said: peki bu yayınlar sergiler falan hep yalan mı yalan olmasa kaynak verirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar