Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Gazantepspor - Galatasayar | 3 Şubat 2011 - 20:00 »

Esh

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

escape said:

Llama said:

ben gs yi istemiyorum açıkcası
çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta

ver
nasıl olsa demirören de para cok. birsürü kara parasını hakladı o futbolcular üzerinden. biraz daha haklar alır işte bi kaç adam daha. rahat olun yani

varan 2
ahahahahah
beyler konuyu başka yere çekiyolar farkındaysanız
yenildiklerini unutturup muhabbeti DEMİRÖREN PARALARI AKLIYO diyolar ya hahaha
olm
NE AYAKSINIZ YA ?

konuşmıcaklar o zaman biz yenilince burada sinirlendirmek için. az önce esnaf'ın dediği gibi yenilince kayboluyorlar biz yenilince damlıyorlar hemen laf atmak için. asıl onlar ne ayak?

ayrıca sen ne ayaksın?
galatasaraylı değil misn sen birader?
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

konuşmıcaklar o zaman biz yenilince burada sinirlendirmek için. az önce esnaf'ın dediği gibi yenilince kayboluyorlar biz yenilince damlıyorlar hemen laf atmak için. asıl onlar ne ayak?

ayrıca sen ne ayaksın?
galatasaraylı değil misn sen birader?

oha
anama bacıma söv ama bana gsli deme
kavga çıkarırım burda
hakaret etti ya adam gsli diyerek.
ayrıca herkes aynı şeyi yapıyor. gelip yenildiğinde tabi laf atacaklar. kendi takımları yenildiğindede vanish basmaları normal
futbol bölümünün zevki burda
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bu hagi nasıl bi kafa yapısı içerisinde acaba çok merak ediyorum.önce defansif oynamak için yektayı çıkartıp sarpı alıyor.sonrada maç 2-2 iken kazım yerine barosu alıyor.adam bildiğin rasgele değişiklik yapıyor.oyuncularıda rasgele yerleştiriyor

Yekta ilk yari boyunca hic bir isi beceremedi diye mustafa sarpi almis gibime geldi benim
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Esnaf said:

bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden

Abi ne Hürriyet'i, şöyle kamyoncu lokantası över gibi övmeyin Anadolu takımlarını, Antep fena takım değil ama olay bizim dandikliğimizden.
ne olursa olsun sarptan ayhandan iyidir :D ben bu maç 2-3 dk sadece sarpı izledim.hakemin etrafında gezdi 2-3 dk boyunca :D ciddi ciddi adam hakemin etrafında gezdi çözemedim bir türlü acaba hakemi antepli felanmı sandı :)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Esnaf said:

bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden

Abi ne Hürriyet'i, şöyle kamyoncu lokantası över gibi övmeyin Anadolu takımlarını, Antep fena takım değil ama olay bizim dandikliğimizden.

böyle adamları beğenmediğiniz
"anadolu takımı hepsi rererörör" diye küçümsediğiniz için takımınız çok dandik
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç sene öyle yanlız, her sene aynı tantana, anadolu takımları 5.liğe oynar anca diye her seneye başlarsan böyle olur işte. Büyük takımlar saçma sapan paraları saçarken anadolu takımları her zaman yaptıkları gibi ayaklarına yorganlarına göre uzatıp kendi bütçelerine göre transfer yapıyor =P yanlız artık bütçeleri 3 büyüklere endeksli değil işte, zorla satıyorlar adamlarını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...