Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: ne tüpü lan sene 2011 peki : ) gaz olayı diyelim madem hadi tüp demeyelim genelde tüpçü diyorsunuz ya ondan ben tüp dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: escape said: Llama said: ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta ver nasıl olsa demirören de para cok. birsürü kara parasını hakladı o futbolcular üzerinden. biraz daha haklar alır işte bi kaç adam daha. rahat olun yani varan 2 ahahahahah beyler konuyu başka yere çekiyolar farkındaysanız yenildiklerini unutturup muhabbeti DEMİRÖREN PARALARI AKLIYO diyolar ya hahaha olm NE AYAKSINIZ YA ? konuşmıcaklar o zaman biz yenilince burada sinirlendirmek için. az önce esnaf'ın dediği gibi yenilince kayboluyorlar biz yenilince damlıyorlar hemen laf atmak için. asıl onlar ne ayak? ayrıca sen ne ayaksın? galatasaraylı değil misn sen birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: ahahja beşiktaş yenilince ortadan kaybolan beşiktaşlılar galatasaray yenilince geri dönmüş.hoşgeldiniz buda sana gelsin http://img842.imageshack.us/img842/3171/hopemanpicdump103180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: konuşmıcaklar o zaman biz yenilince burada sinirlendirmek için. az önce esnaf'ın dediği gibi yenilince kayboluyorlar biz yenilince damlıyorlar hemen laf atmak için. asıl onlar ne ayak? ayrıca sen ne ayaksın? galatasaraylı değil misn sen birader? oha anama bacıma söv ama bana gsli deme kavga çıkarırım burda hakaret etti ya adam gsli diyerek. ayrıca herkes aynı şeyi yapıyor. gelip yenildiğinde tabi laf atacaklar. kendi takımları yenildiğindede vanish basmaları normal futbol bölümünün zevki burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aga biz hala tüp kullanıyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: bu hagi nasıl bi kafa yapısı içerisinde acaba çok merak ediyorum.önce defansif oynamak için yektayı çıkartıp sarpı alıyor.sonrada maç 2-2 iken kazım yerine barosu alıyor.adam bildiğin rasgele değişiklik yapıyor.oyuncularıda rasgele yerleştiriyor Yekta ilk yari boyunca hic bir isi beceremedi diye mustafa sarpi almis gibime geldi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 he biz böle kendi kendimizi eglendiriyoruz zaten yenilecek die galatasary baslıgı acıyoz yenilince de alay ediyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi yektanın hiçbirşey mustafa sarpın en iyi haliyle eşit olamaz bile :) o yuzden yekta kalmalıydı kewell sol stancu ilerde devam etmeliydi maça.bi kazım-aydın olabilirdi.ki kazım bişi yapmıodu ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hm ben seni gs li biliyodum. neyse ok sory abi biz o stadı haketmiyoruz ben size diyim. alsınlar elimizde. olimpiyatta oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zaten stadı beleşe getirdiniz yakında alacaklar elinizden başka takıma verecekler o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: ahahja beşiktaş yenilince ortadan kaybolan beşiktaşlılar galatasaray yenilince geri dönmüş.hoşgeldiniz Kim kayboldu yaa, bi sürü postumuz var maçtan sonra. Ayrıca ZAAA. Ayrıca GS eler umarım, daha kolay rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi yalnız gs beşiktaşı eleyebilir :) bu işler böyle olur genelde.gelene geçene yeniliriz beşiktaşı 3 leriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hadi beyler haxball red hadi kurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu sefer olmaz ki olmasında 4-5 yeriz iyice rezil oluruz :D.bu hagi ile 4.lig takımını yenmek bile imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden Abi ne Hürriyet'i, şöyle kamyoncu lokantası över gibi övmeyin Anadolu takımlarını, Antep fena takım değil ama olay bizim dandikliğimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu cenk beşiktaşlıymış şimdi ntvsporda metin söyledi : ) hatta cümle şöyle kurdu bunu söylemek doğrumudur bilmiyorum ama cenk koyu beşiktaşlıdır dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BulletRide said: Esnaf said: bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden Abi ne Hürriyet'i, şöyle kamyoncu lokantası över gibi övmeyin Anadolu takımlarını, Antep fena takım değil ama olay bizim dandikliğimizden.ne olursa olsun sarptan ayhandan iyidir :D ben bu maç 2-3 dk sadece sarpı izledim.hakemin etrafında gezdi 2-3 dk boyunca :D ciddi ciddi adam hakemin etrafında gezdi çözemedim bir türlü acaba hakemi antepli felanmı sandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BulletRide said: Esnaf said: bu cenk tosun ve hürriyeti biz alcaktık sözde.gelselerdi baya yararlı olurlardı.neden vazgeçildi acaba transferlerinden Abi ne Hürriyet'i, şöyle kamyoncu lokantası över gibi övmeyin Anadolu takımlarını, Antep fena takım değil ama olay bizim dandikliğimizden. böyle adamları beğenmediğiniz "anadolu takımı hepsi rererörör" diye küçümsediğiniz için takımınız çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Llama said: bu cenk beşiktaşlıymış şimdi ntvsporda metin söyledi : ) hatta cümle şöyle kurdu bunu söylemek doğrumudur bilmiyorum ama cenk koyu beşiktaşlıdır dedi adam olmaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Llama said: bu cenk beşiktaşlıymış şimdi ntvsporda metin söyledi : ) hatta cümle şöyle kurdu bunu söylemek doğrumudur bilmiyorum ama cenk koyu beşiktaşlıdır dedi 8m ittirecekler yine desene ...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 antepin zencisi cok sikko diil mi yalniz. resmen yaki$miyo takima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Kaç sene öyle yanlız, her sene aynı tantana, anadolu takımları 5.liğe oynar anca diye her seneye başlarsan böyle olur işte. Büyük takımlar saçma sapan paraları saçarken anadolu takımları her zaman yaptıkları gibi ayaklarına yorganlarına göre uzatıp kendi bütçelerine göre transfer yapıyor =P yanlız artık bütçeleri 3 büyüklere endeksli değil işte, zorla satıyorlar adamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yok artık satmıyorlarda.en dandik oyuncularına bile en az 10m istiyorlar.en basit örneği bursadaki sercan.ilk 11 e bile giremiyor ama 8m istiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Zaaantep diyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar