Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkan dehşet saçtı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

o aradaki süreç benim aklımı da çok kurcaladı.
şimdi antrenmanlar da samandıra'da oluyo. dereağzı olsa koşar gelir o azman, ama arada da iyi yol var. merak ediyorum arada nasıl bi süre geçti.
telefonu nası aldığı da enteresan. fb antrenmanında saha kenarında duran çantalar var da gökhan gönül "beyler birinin telefonu çalıyo" diye mi bağırıyo, noluyo?
gerçi kıyasıya adam döven herif, diğer meseleleri halletmiştir bi şekilde.

yalanlama da var ayrıca, üzüldüm vallahi:
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22872
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi bende olsam bende kıyasıya döverdim yani
iyi yapmış

ayrıca bidk volkan'sız o kızın ne işi varki o mekanlarda?

abi o mekanlar dediğiniz kalamış divan lan. e antrenman zamanı diyosada oglen yada akşam yemeği demektir. kadın kalamış divan'a da tek başına gidemiosa at çöpe gitsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi kalamıs divan'ı falan nasıl bir mekan oldugunu bilmiyorum. eğer herif peçeteye numarasını yazıp gönderiyorsa orası bir kafe gibi bi yer değil bir bar ortamı gibi bişi. orda kız oturup volkanın antremanının bitmesini mi bekliyor sence?

abi bilmiyorum benim en nefret ettiğim şeydir. sadece bu tarz ortamlara, bakın sadece bu tarz ortamlara, kız arkaadaşım bensiz gidemez abi bu kadar basit. giderse de bu olur işte. adamın başını belaya sokar.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşlerim yanlış anlıyorsunuz bakın beni. ben sadece o tarz bar ortamlarından bahsediyorum.

şimdi bana sunun cevabını verin. bir türk erkeği yani "sap" diye tabir ettiğimiz şekiller, bara niye gider? "hatun düşürelim hedehödö" budur. eğer bir kız da oraya tek başına giderse sevgilisiz ona yazılırlar işte. kusura bakma arkadaşım burası türkiye.

tabiki arkadaşlarıyla gidebilir kafelerde takılabilir bişiler yiyip içebilir. ama bar mekanı cok farklı. lafta atarlar herşey yaparlar.

ben sahsen sevgilisi olan bi kızın tek başına veya kız arkadaşlarıyla bara vs gitmesine sıcak bakmıyorum. bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...