forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Zeynep Kübra Sever http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C804%5CBEL%C3%87%C4%B0KA%20G%C3%9CZEL%C4%B0%20ZEYNEP%5Czeynepguzel9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben antremandan çıkıp orayı basışının videosunu istiyorum. haha antremandayken nasıl telefonu açıp konuşuyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o aradaki süreç benim aklımı da çok kurcaladı. şimdi antrenmanlar da samandıra'da oluyo. dereağzı olsa koşar gelir o azman, ama arada da iyi yol var. merak ediyorum arada nasıl bi süre geçti. telefonu nası aldığı da enteresan. fb antrenmanında saha kenarında duran çantalar var da gökhan gönül "beyler birinin telefonu çalıyo" diye mi bağırıyo, noluyo? gerçi kıyasıya adam döven herif, diğer meseleleri halletmiştir bi şekilde. yalanlama da var ayrıca, üzüldüm vallahi: http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 semih hala febedeyse o sölemiştir klubeden sürek yedek kalmasına değinen espri yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Volkanın saçları zaten dehşetti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yani yenge için katliam bile yapılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 toggie said: kıyasıya mı dovmus? volkanın vurduğu kadar da adam volkana vurmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 volkan,sabri sizin boynunuzu çaldılar mı küçükken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 forgiver said: adı ne yengenin google>search images>Zeynep Kübra Sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kırasıya dövmüştür o.. Zerre haz etmem volkandan hatta gücüm yetse -ki yetmez- sokakta fln dalasım geliyor o kadar sevmiyorum ama şu yaptığı hareketide çok doğru buluyorum. Ağzını yüzünü eline vermiştir umarım buda benim kulağıma küpe olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Rakip takım taraftarlarına da çok kötü malzeme çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Karının peçeteyle telefon verilebilen mekanda kocası yanında olmadan ne işi var lan, bunu sorgulayan olmamış :p Volkan meşgulse o da otursun evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yengeciler ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 volkan yalanladı haberi, bence de yalandır antremanda nerede telefon ? sonra samandıra nere kalamış nere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dogruysa iyi yapmış. yalansa da gazeteciler hayalgucu cok kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi bende olsam bende kıyasıya döverdim yani iyi yapmış ayrıca bidk volkan'sız o kızın ne işi varki o mekanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 adamınbiri said: kıyasıya nasıl dövülüyo? ahahaha harbiden nasil oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: abi bende olsam bende kıyasıya döverdim yani iyi yapmış ayrıca bidk volkan'sız o kızın ne işi varki o mekanlarda? abi o mekanlar dediğiniz kalamış divan lan. e antrenman zamanı diyosada oglen yada akşam yemeği demektir. kadın kalamış divan'a da tek başına gidemiosa at çöpe gitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ne demek volkan'sız ne isi var ya, kole taciri mi volkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya abi kalamıs divan'ı falan nasıl bir mekan oldugunu bilmiyorum. eğer herif peçeteye numarasını yazıp gönderiyorsa orası bir kafe gibi bi yer değil bir bar ortamı gibi bişi. orda kız oturup volkanın antremanının bitmesini mi bekliyor sence? abi bilmiyorum benim en nefret ettiğim şeydir. sadece bu tarz ortamlara, bakın sadece bu tarz ortamlara, kız arkaadaşım bensiz gidemez abi bu kadar basit. giderse de bu olur işte. adamın başını belaya sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yuh ebesinin seyi. evlenme sen, evde kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 +1 toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öl abi ozmn sen. heryere elinden tutup sen mi goturcek cocuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kardeşlerim yanlış anlıyorsunuz bakın beni. ben sadece o tarz bar ortamlarından bahsediyorum. şimdi bana sunun cevabını verin. bir türk erkeği yani "sap" diye tabir ettiğimiz şekiller, bara niye gider? "hatun düşürelim hedehödö" budur. eğer bir kız da oraya tek başına giderse sevgilisiz ona yazılırlar işte. kusura bakma arkadaşım burası türkiye. tabiki arkadaşlarıyla gidebilir kafelerde takılabilir bişiler yiyip içebilir. ama bar mekanı cok farklı. lafta atarlar herşey yaparlar. ben sahsen sevgilisi olan bi kızın tek başına veya kız arkadaşlarıyla bara vs gitmesine sıcak bakmıyorum. bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar