Borastus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 söyle bir aradım da bulamadım umarım önceden açılmamıştır. Türkiyedeki değişik heykel çalışmalarını toplamışlar ilginç şeyler var. Özellikle bas git lan heykeli hoşuma gitti. http://spektakulersehirheykelleri.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ucube gibi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 heykellere yaptığı yorumlar şahane. ahah yorum Erzurum Oltu’daki bu heykeli, bin yıl sonra birileri bulsa ne cevap veririz hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi cidden hepsi ucube yalnız. ben bi ara heyekller ile ilgili bi başlık açmıştım 2-3sene önce. nefret ediyorum böle heykellerden. yaptıranları tespit edip uzaklaştırmak lazım bu çirkinlikleri seçtikleri için. anatomi çalışın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hepsi berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 okuyom ben ya http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfjm8kJjfs1qe7vdzo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahah abiii ben şu anda buradayım hatta daha rezil bi heykel daha vardı, güya vişne toplayan köylü kadın tribinde. bildiğin betondan yapmışlardı. yaktılar da kurtulduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yanlız bursasporun formalı timsah heykeli (o garip 4 timsahlı heykel diil) süper bence. Tabi biraz daha maskot havası verilseymiş iyi olurmuş :) Bu biraz vahşi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 eglenceye acin abi bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://25.media.tumblr.com/tumblr_le5tcgHHJ21qe7vdzo1_500.jpg Isparta Gelendost demiş doğru diyo burası orası ama o heykel artık orda yok ben 2005 ten bu yana ordan sürekli geçtim gittim ama heykel falan görmedim desem doğru olur. ayrıca çürük elma demiş gerizekalı kendince espri yapmış ama dünyanın en güzel elmaları orda yetişiyo. zaten pazarlarda o elmaları göremiyosunuz direk yurtdışına gönderiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 orman heykeli var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bide Nizip' yapılan o fıstıklı heykeli ben bay beğenmiştim yakınından geçerken "oha lan gerçek gibi bunlar tam yemelik" demiştim. ilginç olan nedirki o fıstıklı nizip heykelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Nimetten heykel olmaz lan ne bu kafirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu fistiklar basariliymis ama. canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 adamlar ucuz olsun diye liselilere yabtırmışlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ama gercekten cok kotuler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dev el takıntılı heykeller kısmı var bir de. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Odeon said: bu fistiklar basariliymis ama. canim cekti bu baya başarılı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dediğim gibi ben o heykelin yanından geçerken oha lan tam yemelik bu dedim kendi içimden baya başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Odeon said: bu fistiklar basariliymis ama. canim cekti fuze rampasi gibi duruyo lan aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 site cok salak yanniz ya aheauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_le5tcgHHJ21qe7vdzo1_500.jpg Isparta Gelendost demiş doğru diyo burası orası ama o heykel artık orda yok ben 2005 ten bu yana ordan sürekli geçtim gittim ama heykel falan görmedim desem doğru olur. ayrıca çürük elma demiş gerizekalı kendince espri yapmış ama dünyanın en güzel elmaları orda yetişiyo. zaten pazarlarda o elmaları göremiyosunuz direk yurtdışına gönderiliyo. ahah bu öfke ne ki adam eserin yansıttığını söylemiş ne bu ciddiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aklıma melekler ve şeytanlar kitabı geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 "hangi şehrin nesi ünlüyse onun heykelini bulup siteme koyayım" temalı çalışma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ısparta çok fenaymış ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar