SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1286328666.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 of çok şey batıyor gerçekten.ne güzel laf soktun öyle cümlemde üzülenler gaydir maldır insan değildir falan dediğimi hatırlamıyorum.kendi düşüncemi söyledim üzülen üzülsün banane ayrıca barış manço yüce bir adamdı .defne joy kim ?.bende çok üzüldüm.12 sene önce.ama şuan aynı duyguları hissetmem herhalde.cocukken daha duygusal yaklaşılabilir. defne joyu gerçekte nasıl bir insan tanımam ama tvde recep ivediki kadın versiyonu gibi şebek bir hatundu.ölünün arkasından konusmak istemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 canım barış mançoyla defne joyu kıyaslamıyorum da, insan tanımadığı birinin ölümüne üzülmez mantığı saçma yani ,o manada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yok böyle dans programını durdurmuşlar. http://www.haberturk.com/medya/haber/597585-show-tv-son-kararini-verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Lan yarın öbür gün ölsem benim de arkamdan ağlar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bi gidin arkadaş. kendi adıma konuşayım, ünlü biri ölünce üzülmek için sizin gibi hesap kitap yapmıyorum. üzülüyorum ve geçiyo bitiyo. anlık bi durum bu, gayet de doğal ve insani. her ölüm haberinde aynı terane, hemen bi kıyaslamalar, örnek vermeler falan. fazla kasıntı geliyo bana bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 soulberry cok dogru demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Napolyonn said: tm konuyu okuyamadım neymiş şimdi uyuşturucumuymuş? he uyuşturucuymuş. gebersin kafir mi diyelim ? ne farkeder neden öldüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 =( kendi alaninda tekti gercekten, daha onun gibi kipir kipir icten birisini görmemistim türkiyede. yazik olmus. allah rahmet eylesin. bazilarimiz da magazin programi kafasindan cikamamis hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya ben çok üzülüyorum sabahtan beri aklıma geldikçe. şimdi izliyorum içim bir fena oldu öf ne fark eder neden öldüğü, şöyle böyle olduğu yani ateistmiş uyuşturucuymuş astımmış ne fark eder hay allah sizi top etsin minicik çocuğu vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahmet altan'ın oğlu kerem altan'ın evinde olmuş olay, şimdi sıvadınız sayın altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o zaman kesin komploğ vardır ve bazı karanlık örgütler yapmıştır.. "ırak'ta sınırdan attıkları astım ilacı atışı ile ten renginden dolayı kürt sandıkları bu kızcağızıııı vuran güçler ülkeyi karıştırmak istemektedirler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ergenekon ahmet altanı yıkamayınca böyle bir tuzak kurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aquatik said: Gerçek hayattaki kişilik ve ilişkilerinin nasıl olduğunun fazlaca önemi yok bu durumda, ki pek çok kişi gibi ben de, özel yaşamında da, çok tatlı, insanın yaşamına yaşam katan, çevresine ışık saçan bir kişiliğe sahip olduğuna yürekten inanıyorum. Öyle gerçekten, çok az konuşmuşluğum var ama yan masada arkadaşlarıyla içerken filan hep öyle görünüyordu. Şarabi'de karşılaşırdım ara sıra. Yazık oldu, televizyondaki bir kaç kişiden biriydi görünce kanal değiştirmediğim. İnsanların üzülmesi de buradan. Hayatımaza kattığı bir şeyler vardı, bu sırf yarım saat anlamsız bir eğlence de olsa, kafa dinleme de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 goldbären said: ahmet altan'ın oğlu kerem altan'ın evinde olmuş olay, şimdi sıvadınız sayın altan. iyi de altana giren çıkan ne olabilir ki hiçbişeyden sıyırmasa "oğlumun keyfinin kahysı olamam ya" der çıkar yani. Ahmetin pek bi sıkıştırılabilir durumu yok bu olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tuzu kuru olan böyle gelir burda şöyle böyle diye atar tutar, yakınını kaybetmiş olan bile gelir en fazla toprağı bol olsun der geçer. üzülenler iyi üzülmeyenler kötü oluyor öyle mi yani? şahsen sokakta ölü kedi görsem şu kadının öldüğünden daha çok üzülürüm. sonra troll oluyor söylediklerimiz. alakaya maydonoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 normalde pek üzülmüyorum bu ölüm olaylarında, daha çocukken Barış Manço öldü dediklerinde nolcak lan demiştim de, bu kadın beni de üzdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 toprağıbololsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi ne boş muhabbet yapıyosunuz ya. hiç mi yok ekranda sevdiğiniz birisi. üzülmez misiniz ölünce neyin tartışmasıdır bu. sadece müziğini sevdiğin bi şarkıcı ölse bile üzülürsün. tanımadığım etmediğim insana niye üzülücekmişim. ekranda gördüğüm kısmıyla seviyodum çok. ve 2 gün önce çıkmış biri de değil sen tanımıyosun diye kimseyi de yargılayamazsın. toprağı bol olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kimin neye üzülüp kimin neye üzülmeyeceği niye insanları alakadar ediyor anlayamadım açıkçası. kimsenin karışabileceği bi konu değil bu. istersem oturur 20 gün ağıt yakarım arkasından, hiç tanımıyor olsam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Quesgi said: abi ne boş muhabbet yapıyosunuz ya. hiç mi yok ekranda sevdiğiniz birisi. üzülmez misiniz ölünce neyin tartışmasıdır bu. sadece müziğini sevdiğin bi şarkıcı ölse bile üzülürsün. tanımadığım etmediğim insana niye üzülücekmişim. ekranda gördüğüm kısmıyla seviyodum çok. ve 2 gün önce çıkmış biri de değil sen tanımıyosun diye kimseyi de yargılayamazsın. toprağı bol olsun.. hipokrasi ama bildiğin bu apaçık ve en göze sokulur örneğiyle. Ya ekranda sürekli gördüğün birisiyle nasıl bi duygusal bağ oluşturabiliyosun ? Sadece yansımasını gördüğün bikaç kamera karşısında konuşmasını duyduğun rastgele bi insan hakkında kendini fikir sahibi yerine koyup neden arada bi duygusal bağ oluşturuyosun ? Bence nedeni bilinçaltında yatıyo, yalnız birisin demekki ve en ufak bi iletişime muhtaç olduğundan olmayan bağlar yaratmaya çalışıyosun kendini ve etrafını kandırabilmek için (hala güçlüyüm ben imajı yaratmak) özeleştiri yap daha fazla düşün iyiliğin için söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ne saçma muhabbet dönmüş ya bu paticik ölüm konularında bi garip kafalarda oluyor anlamak mümkün değil allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 @alphaMale yalnız birisin mi dedin sen ona? asdad. hani yazdığın şeyi ciddiye alıcaktım vazgeçtim sora :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 off gündüz gördüm haberi lan diyorum bu isim tanıdık gelior sonradan ayıktım,üzüldüm :( yakınlarına sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya yalnız veya fakir her neyse bi kötü şart var demekki anlamında kullandım, sadece onu diğer insanlardan saklamak adına savunma mekanizması geliştirilmiş, sende de var bu bende de var. banhammer bile bu yüzden var, yine de götürebildiğim yere kadar götürmek istiyorum bunu, yaptığım şeyin troll değil de ciddi olduğunu anlatabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar