Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Böyle bi şey çıkmış şimdi de http://www.habershow.com/v4/16291-sok-iddia-kerem-halit-altan-o-gece-defne-joy-foster-a-zor-kullandi-mi Güya şu Ahmet Altan'ın oğlu zor kullanmış, çığlıkları falan duyulmuş Defne'nin. İşin ilginci, daha haber ortaya ilk çıktığında apartman sakinleriyle konuşurlarken hiç ses yok, zaten sessiz biridir falan demişlerdi adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kizi aklama cabalari... daha ilk adli tip raporunda darp ve $iddet izlerine rastlanmami$ti, hatirlarsaniz. bugun de astim krizinin tetikledigi kalp krizinden olmedigi ortaya cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Haber yapılacak mühimmiyette olay yok tabi ondan böyle uzatılıyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kojiroh said: Böyle bi şey çıkmış şimdi de http://www.habershow.com/v4/16291-sok-iddia-kerem-halit-altan-o-gece-defne-joy-foster-a-zor-kullandi-mi Güya şu Ahmet Altan'ın oğlu zor kullanmış, çığlıkları falan duyulmuş Defne'nin. İşin ilginci, daha haber ortaya ilk çıktığında apartman sakinleriyle konuşurlarken hiç ses yok, zaten sessiz biridir falan demişlerdi adam için. bu spekülasyonlar üstüne istanbul emniyet müdürünün "kız başına saat 12den sonra bekar bir adamın evine giderse olacağı budur tabi kızın suçu" gibi bir açıklama yapmasını bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Subroutine said: Haber yapılacak mühimmiyette olay yok tabi ondan böyle uzatılıyor olay kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 said: Apartman sakinleri bulaşmamak için susuyorlarmış. Kızı birşeylere çok zorladığını zorla banyoya banyoya götürdüğünü söyledi. said: . Kızı birşeylere çok zorladığını zorla banyoya banyoya götürdüğünü söyledi. said: banyoya banyoya said: Apartmanda kimse polise bunları anlatmamış. Bunları bana, Kerem Altan'ın komşusu anlattı. a.k.a teyzem anlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ardeth said: Kojiroh said: Böyle bi şey çıkmış şimdi de http://www.habershow.com/v4/16291-sok-iddia-kerem-halit-altan-o-gece-defne-joy-foster-a-zor-kullandi-mi Güya şu Ahmet Altan'ın oğlu zor kullanmış, çığlıkları falan duyulmuş Defne'nin. İşin ilginci, daha haber ortaya ilk çıktığında apartman sakinleriyle konuşurlarken hiç ses yok, zaten sessiz biridir falan demişlerdi adam için. bu spekülasyonlar üstüne istanbul emniyet müdürünün "kız başına saat 12den sonra bekar bir adamın evine giderse olacağı budur tabi kızın suçu" gibi bir açıklama yapmasını bekleriz Ki Celalettin Cerrah bu minvalde bir şey konuşmuştu bir ara diye hatırlıyorum yanılmıyorsam... En azından doğalgazdan ölen gençlerin yarı bedenleri çıplaktı diyen bir adam vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 smash said: ne alaka defneyle bu :) hemen anlatayım istiyosan maymunlar sevişiyomuş birbirleriyle hemcins falan diye :D hehe bu kızla ilgili haber yapan bi adam zamanında da bunu yazmış da ondan koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kojiroh said: Böyle bi şey çıkmış şimdi de http://www.habershow.com/v4/16291-sok-iddia-kerem-halit-altan-o-gece-defne-joy-foster-a-zor-kullandi-mi Güya şu Ahmet Altan'ın oğlu zor kullanmış, çığlıkları falan duyulmuş Defne'nin. İşin ilginci, daha haber ortaya ilk çıktığında apartman sakinleriyle konuşurlarken hiç ses yok, zaten sessiz biridir falan demişlerdi adam için. bu haberi cikartan kadin meshur olmak isteyen posta yazari bi paparazzici kari. prim vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 niye ölmüş özet lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahmedinejad said: Kojiroh said: Böyle bi şey çıkmış şimdi de http://www.habershow.com/v4/16291-sok-iddia-kerem-halit-altan-o-gece-defne-joy-foster-a-zor-kullandi-mi Güya şu Ahmet Altan'ın oğlu zor kullanmış, çığlıkları falan duyulmuş Defne'nin. İşin ilginci, daha haber ortaya ilk çıktığında apartman sakinleriyle konuşurlarken hiç ses yok, zaten sessiz biridir falan demişlerdi adam için. bu haberi cikartan kadin meshur olmak isteyen posta yazari bi paparazzici kari. prim vermeyin böyle tiplere direk dava açılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yarın biriside ben gördüm ölmedi falan der heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ölüm sebebi ilaclarla alkolü beraber tüketmekmis. az önce haberlerde seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bunu bulmak bu kadar uzunmu sürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 said: Adli Tıp, geçen şubat ayında ölen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’ın vücudunda, eşine ve Kerem Altan’a ait olmayan sperm örneğine rastlandığını belirtti. Söz konusu kişinin dışında evde bir başka kadının varlığı da sigara izmaritlerindeki DNA örneklerinden belirlendi. http://www.haberturk.com/yasam/haber/644907-adli-tiptan-soke-eden-iddia doğruysa grup yapıolarmış anlaşılan. hıncal abiye 1 puan ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 It's ok when it's in in a three-way, it's not gay when it's in a three-way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 It is the golden rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Live by the sword, die by the sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bize ne abi grup yapmissa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 +1 bize ne grup yapmışsa, hatta bize ne ölmüşse diyorum da o zaman laf ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 benim adım elvan dalton, ben gezerim balkon balkon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 aslında size ne milletin umrundaysa abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Biz suçlamıyoruz ki gayet kral hatunmuş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dasaaa said: aslında size ne milletin umrundaysa abi? ya ben merak ediyordum esasen yapmış mı yapmamış mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar