Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defne Joy Foster Evinde ölü bulundu?

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Red said:

siz kimsiniz ?

cokta fifi ayrıca.tmm siz modersiniz ben çağdışıyım

Yok senin gibi düşünenlerimiz aslında baya cok hatta ölmemiş kadını baskasının evınde gorunce öldürenimiz bile var boylece ölmüş oluyolar illa ama bizler modern dunya ınsanları bu tarz seylere gelemicegimizden goruldugu uzere sosyal yapıda dıslanmamak ıcın yorumlarımızı kendımıze saklıyoruz. Hıncal uluç gibi cıkıp bende soylesem senın gıbı cıkıp bende soylesem ne hale getiricekler adam öldü beyler vurmayın olucak o yuzden susuyoruz biz.

Defne joy cok genrererö cok enerjrererö daha yeni yarışmrererö

ve bi cogu, topragı bol rererö.
Sosyal ağlarda paylaş

Koca bir aferin o zaman onlara! Evet dediğin gibi zaten çoktular, başımızdaki sayın! büyüklerimizin gazıyla giderek çoğalıyorlar. Giderek iyice cesaretlenecek, ''Vurun Kahpeye!'' nidalarıyla, kendi ahlak anlayışlarına uygun görmedikleri kadın davranışlarını yargılama, bastırma, kontrol altına alma işlevlerini, korkusuzca, ve en büyük hakları olduğunu düşünerek ifa edecekler.

''Ahlak'' nedir? Toplumlara, zamana, kişilere göre değişen bir şey midir? Ahlak, kime, neye göre ahlaktır? Belli ahlak anlayışlarını (ki bu genelde kadın ahlakı olacak) hiç sorgulamadan, örümcek beyinlilerin kendilerine dayattığı biçimde kayıtsız şartsız kabullenecek, hıncal gibi 80ine yaklaştıklarında bile bu iğrenç çifte standartlı ahlak anlayışlarının etkilerini üzerlerinden atmayı beceremeyecek, zehirli iğnelerini gencecik kadın bedenlerinin dirisine, olmadı ölüsüne batıracak, kin-nefret kusmaya doyamayacaklar.

Hiç bir zaman bir kadınla hatta insanla empati kurma yetenekleri gelişmeyecek.

Kendilerince bir ''ahlak'' kavramı geliştirip, ama ''onur'' ''şeref'' ''vicdan'' gibi kavramlardan tamamiyle bihaber olarak ve aynen hıncal gibi; DJF'ı yargılayıp (bir nevi o. Defne, kerata Kerem şeklinde) suçlu bulup, ipini çekip, akbabalar gibi üşüştüler etlerini iyice lime lime edebilmek, kemiklerini toz haline getirebilmek için.

Beni hiç mi hiç ilgilendiemez ama, Kerem Altan'ın ''duygusal olarak yakınlaştık'' sözlerini yargılayıp sorgulamadılar, örn; '' o öyle algılamış olamaz mı'', ya da ''olduysa bir yakınlaşma, yalnızca ikisini ilgilendirmez miydi?''... Aynı şekilde ''İlker Solmaz, eşi kendisini de telefonla çağırdığı halde, neden eşinin yanına gitmedi? Neden eşinin yalnız olduğunu bildiği halde sabah 03.30 a kadar, iş yemeğinde kalmayı tercih etti?''

Ben bunları kesinlikle sorgulamıyorum. Çünkü beni kesinlikle ilgilendirmediğini düşünüyorum, ayrıca o karı kocanın büyük olasılıkla gerçek bir sevgi ve saygıyla birbirlerine bağlı olduklarını tahmin ediyorum. Ama DJF' yi yalnızca ''kadın'' olduğu için ''ahlak''ını sorgulamak amaçlı otopsi masasına yatıran güruhun ne kadar iki yüzlü ve çifte standartlı olduğunu vurgulamak istedim.

edit: Azıcık onura sahip ve saygı denen kavramdan haberdar olsalardı yapmaları gerekenin, DJF'yi yalnızca ortaya koyduğu işlerle değerlendirip, yakınlarına sabır dilemekten ibaret olduğunu bilirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok luzumsuz beyinsiz insanın anlamadıgını az once farkettım ben o zaman . Erkek aldatırsa da acımamalısınız ona. Kim aldatırsa aldatsın hatta gectım herseyi lise okuyan salak ergenler bile aldattıgında kalleşçe bulan ben, ERKEK-KADIN dıye ayrımadan cocuk sahibi kişinin dışarda bekar evinde olmasını yadırgarım he cıkan konusmalarda abı içtik yakınlaştık ölmeseydi sevişirdik durumuna baglanmasından rahatsızlık duydugumu belırtmek ıstedım. Benım cok yakın kardeşım dedıgım ınsanlar var eşim onların evine gitse rahatsızlık duymam ama o gün tanışmışlar bir ok seyi ekleyince ben Türk toplumu ahlakı vs gibi dinci sacmalıklarından bahsetmıyorum bildigin bütün dünyaca gecerli olan aldatmak kötüdür ve sonunda erkekte olsan kadın da olsan affedilmez bişi yapmışsındır bundan bahsedıyorum.

Turkıye ıcınde 50 milyon tü kaka derken 20 milyon bravo dıyınce kafa biraz bulanıklaşıyor tabii ama aslında yapılan kötü bir davranıştır ama bu öldügü gercegini degistirmez.

Soylemek ıstedıgım birisi cıkıp yaptıgı hareket yanlıştır 'bize' 'ona' yakışmaz gibi yaftalar yerıne kimseye yakışmaz ama ölmüş bir insan oldugundan saygı duyalım ve sacmalamadan susalım dese anlarım ama haklı cıkartmaya calısan aldatmayı bekar evınde 18 aylık bebek annesının ölmesini haklı cıkartmaya calısanı müjdat abiye bırakıyorum onun lafı var.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

Ortada bir aldatılma olduğu bilgisi mi verildi sana, yoksa yeni tanışılan bir erkeğin evine gitmek ''aldatmak'' mı oluyor sana göre?

adamın açıklamasını okumadın mı
duygusal yakınlaşma oldu yatak odasına geçtik ama cinsel birleşme olmadı diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Senin karin aldatirsa mezardan cikarir kesersin tekrar da bize ne bundan. Yani sen sensin o defnenin kocasi.

abi paticiğin olayı bu.10 tane yazıyosun adam bi cümleyi alıp sana laf sokmaya calısıyor

cımbızla laf seçmek işinize geliyor tabi.

ahaha öyle birşey tabiki gerçekleşemez. sadece o an hissediceğim şeyleri o cümleyle ifade edebilirdim ancak

yani gerçekten bu konu cok uzadı.defne gençti genç yaşta saçmasapan öldü.kötü birşey

fakat yaptıgı şeyin hata oldugunu kabul etmek.aksinin idda etmemek lzm.komik

demişim.
Sosyal ağlarda paylaş

Öff ölmüş birinin arkasından çıkıp "ALDATMA OLAYI OLMUŞ OLABİLİYORE!" demekte ölüyü mümkün olduğunca çok tv kanalına çıkmak için bahane olarak kullanmakta terbiyesizliktir bence. Şöhreti geçmiş, ses yapmak için her bahanenin iliğinin suyunu sıkacak tiplerin işidir.

Sevenlerinin başı sağolsun denilir geçilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

idilik said:

Ortada bir aldatılma olduğu bilgisi mi verildi sana, yoksa yeni tanışılan bir erkeğin evine gitmek ''aldatmak'' mı oluyor sana göre?

adamın açıklamasını okumadın mı
duygusal yakınlaşma oldu yatak odasına geçtik ama cinsel birleşme olmadı diyor

1. Duygusal yakınlaşma = Aldatma, öyle mi?
2. DJF'nin kendini savunacak durumda olmadığını biliyoruz. Kerem, DJF'NİN RAHAT, KOMPLEKSİZ, KENDİNE GÜVENLİ DAVRANIŞ VE KONUŞMALARINI YANLIŞ ALGILAMIŞ OLAMAZ MI?
3. Duygusal yakınlaşma, birbiriyle akıl ve duygu yönünden güzel bir iletişim kurmuş olma anlamına geliyor olamaz mı?
4. Kerem reddedilmiş olabilir ve bu nedenle saçmalıyor olamaz mı?
5. DJF, eşinin çağırdığı halde onun yanına gelmeyişi nedeniyle, içkinin de etkisiyle, belki kişisel olarak tanımıyor olsa bile ünlü birilerinin çocuğu, torunu oluşu nedeniyle Kerem'e güven duyup, bir nevi efkar dağıtmak amaçlı ve yalnızca muhabbet etmek üzere Keremin evine gitmiş olamaz mı?
6. Kerem, DJF'nin güven duyduğu tarzda değil de, çoğu Nuri Alço mentaliteli Türk erkeği gibi, ''he, evli kadın gece gece evime geldi, demek ki aranıyor'' düz mantığıyla hareket etmiş biri olamaz mı?
7. Belki Defne ve kocası, yalnız olduklarında da birbirlerine başkalarıyla iletişim kurma hakkını tanıyorlardı, v.s v.s...

Sonuçta bilemediğimiz sürüyle parametre varken, '' duygusal yakınlaşma olmuş, yani kadın kocasını aldatmış'' sonucuna varmak nasıl bir kafa ve kişilik yapısı gerektirir,bilemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk defa o gün tanıştığın bir erkeğin evine sevgiline/eşine haber vermeden yalnız gitmek oldukça garip. aynen ilk defa o gün tanışılan bir kızın evine yalnız giden erkek gibi. aldatma değil tabi ki ama normal bir arkadaşlık ilişkisi de değil. bu konularda çok tutucu bir insan değilimdir ama bunu da doğal bir arkadaşlık meselesi gibi ele almak komik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Medyada yapılan çoğu haber, edilen çoğu laf, yapılan çoğu hareket dikkat çekmek için yapılıyor. Hıncal abimde bunu bilerekten yazmış. Ha kadının ölümü beni hiç enterese etmiyor yaptığı hata çok büyük. Su testisi su yolunda kırıldımı kırılmadımı bilemem ama hıncalın yazılarına katılıyorum o her ne kadar bunu dikkat çekmek için yaptıysa da.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer ben kendimi tuttum dasaaa sert çıktı. hani ortada açık bir şekilde flirt var arkadaşlar ne saçmalıyorsunuz yahu heh. ha diyorsanız ki bir ilişki içersinde böyle şeyler olabilir gelip geçici ona bişey demem herkes ilişkisini istediği gibi yaşar karşısındaki insan da aynı düşüncedeyse. ama tutup da "her modern kız/erkek o gün ilk defa tanıştığı bir erkeğin/kızın evine arkadaşcıl duygularla gidebilir" tarzı bir cümle nerdeyse çoğu zaman saçma. aynısının kız/kız veya erkek/erkek versiyonunu düşünürseniz bariz bir şekilde işin hormonlarla bir alakası olduğunu görürüsünüz.

ha bir insan eşini aldatabilir mi? aldatabilir o zaman da eşi bunu kaldıramıyorlarsa ayrılırlar. olayı ölüme şuna buna çekmeye gerek yok sdf
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben kessinlikle olamaz demiyorum. bazı deli dolu insanlar var her türlü aktiviteye girişen hadi şunu yapalım hadi bunu yapalımcı. zaten direk olarak defne joy'a da bir laf atmadım. sadece bu olayın arkadaşsal hislerle gerçekleşme ihtimalinin çok düşük bir ihtimal olduğunu belirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Duygusal yakınlaşma = Aldatma.

aldatma sen ve karşındakinin sınırlarına bağlıdır. iki insandanda arada sırada başkalarıyla flirt etmeyi normal görüyorlarsa ortada bir aldatma yoktur. doğrudur yanlıştır bunu tartışmak zor ama önemli olan iki tarafın da olaya bakış açısı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dediğim şu
X ile evli olan Y, eşinin cenazesini X'in henüz o gece tanıştığı Z'nin evinden almaya gider. Z olayı X ile duygusal yakınlaşma oldu şeklinde açıklar.

X,Y ve Z'nin cinsiyetleri ve isimleri çok da umrumda değil hani. ona takılan sizlersiniz.

ben sıradan bi denklem görüyorum ve o sıradan bi denklem de kimsenin arkasından konuşma sayılmaz.

aldatma sayılır/aldatma sayılmaz/bişi olmuştur/bişi olmamıştır kısmında ise occam's razordan faydalanıyoruz. çok güzel oluyor

edit:valle ne abi..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

benim dediğim şu
X ile evli olan Y, eşinin cenazesini X'in henüz o gece tanıştığı Z'nin evinden almaya gider. Z olayı X ile duygusal yakınlaşma oldu şeklinde açıklar.

X,Y ve Z'nin cinsiyetleri ve isimleri çok da umrumda değil hani. ona takılan sizlersiniz.

edit:valle ne abi..

şuna cevap vermesini isterim hollandalı delıkanlıların.Benımde sabahtan beri anlattıgım sey dasaaanın bu soyledıgıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...