xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ukrayna Başbakanı : Çiçekler Açıp Kadınlarımız Soyunduğunda Ülkemi Görün! said: Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç, ülkesinin turizmine katkıda bulunmak için, “kadınlarının güzelliğini öne çıkarmayı” amaçlıyor. Yanukoviç, Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda Ukraynalı kadınlar hakkında söylediği iddia edilen sözlerle, cinsel ayrımcılık eleştirilerinin hedefi oldu. Alman Deutsche Welle kanalının haberine göre, Yanukoviç, Polonya ile ev sahipliği yapacakları Euro 2012 Futbol Şampiyonasına değinerek, “Euro 2012 ve kestane ağaçlarının yanı sıra, kadınların güzelliğinin de Ukrayna’yı turistler için cazip kılan unsurlardan biri olduğunu” belirtti. RIA Novosti’de yer alan ifadesine göre Yanukovic, “Ukrayna’yı hayata geçirmek için, kestane ağaçlarının çiçek vermeye ve Kiev ile Ukraynalı kadınların soyunmaya başladığı zaman gözlerinizi açmanız yeterli. Bu güzelliği görmek büyüleyici” dedi. Sarf ettiği sözlerle cinsel ayrımcılık eleştirilerine hedef olan Yanukovic için, Reuters’dan Chrystia Freeland şu yorumu getirdi: “Politik doğruluk henüz Ukrayna’ya uğramadı... Ancak, Ukrayna kadınının güzelliğinden haberdar edilmek yine de iyi bir şey” dedi Ukraynalı sosyolog Tamara Matsenyuk, Yanukoviç’in kadınları nesne olarak göstererek cinsel ayrımcılık yaptığını savunurken, Harkov’daki Alternatif Toplum adlı vakfın başkanı Mariya Yasenovskaya da, Yanukoviç’in sözlerinin Ukrayna’da devletin cinsiyet eşitliği konusundaki politikasının yansıması olduğunu öne sürdü.
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahha sonra cıkıp eylem yapıyor kadınlar haklı olarak şu yazıyı okuduktan sora çok türk uçak bileti ayırmıştır
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Adam kadınların narinliğinden güzelliğinden bahsetmiş.Kadın dediğin güzel bir varlıktır bizimkiler sizinkilerden daha da güzel demiş.Adam haklı.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yaza yine eylem mi var o halde. rusları-tatarları etkilemez umarım bütün yaz burlardayım lan!
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 said: RIA Novosti’de yer alan ifadesine göre Yanukovic, “Ukrayna’yı hayata geçirmek için, kestane ağaçlarının çiçek vermeye ve Kiev ile Ukraynalı kadınların soyunmaya başladığı zaman gözlerinizi açmanız yeterli. Bu güzelliği görmek büyüleyici” dedi. said: kestane ağaçlarının çiçek vermeye ve Kiev ile Ukraynalı kadınların soyunmaya başladığı zaman gözlerinizi açmanız yeterli. said: kestane ağaçlarının said: kestane uv bey bi
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hahahsauda asi.dç Ds: dasdafsdgfd
RashardLewis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yanukoviç’in kadınları nesne olarak göstererek cinsel ayrımcılık yaptığını savunurken.. Tek haklı..
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 adam doğru sölemiş. yazın burda bi soyunuyolar, boyun fıtıı oluyosunuz one lan oha bune lan şu ne oha sen insansan.. diye diye okula gidiyosunuz asdsa. yani teeeee aylar aylar önce ilk geldiimizde öleydk. artık kalmadı bakmıoz hiçbirine geçti o heycan ama yine de adam haklı beyler. doğru sölemiş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hava nasıl la orda ? kazan -21 derece pf.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 -6ydı bu gün (belarus) ve mini eteklilerde hiçbi eksilme yok. herşey gayet yerinde. diskolarda üstümüze saldırmaya devam ediyolar vs..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 havaya bak ya ulan kıskanıyorum o havayı. :) bugün ben de kafamı kapıdan bi çıkardım burun kıllarım anında dondu dasoıjask:)
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sen nerdesin. buda da pagoda oçin holadna olduğu oluyo, burnumda sümümüün donduuna da şahit olmadıım diil. ama -27de bile o mini etekler hiç eksilmiyor. cyborg olduklarından şüpheleniyorum.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/c08/ad8/45c/fc4/744/649/f85/003/0c9/6d8/6a_450xNULL.jpg neden türkçe var lan bunda sdfs
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 OHA OL HARBİDEN JUAHDUAHDUAHDUA GÖLGELERİ İNCELEDİM AMA YOK ORDA DA YOK
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 türk bir delikanlı almıştır. soğuk güzelde bi de yürürken arada sırada düşmesem iyi. geçen hatunlayken düştüm beter oldum dsauhdasklşösçxz
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o soldaki bacak dimi.ben de benzetir gibi oldum ama..
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 var var. karı sexi poz vermek için o 2metrelik bacağı almış kaldırmış yekten 3gen yapmış kendi bacağına dayamış ama arkada kalmış. bacak var orda. bina sütunu anasını..
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi okadar odaklanamıyorum resme bakınca en öndeki abla beni benden alıyo
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 barbu said: http://forum.paticik.com/thumbnails/c08/ad8/45c/fc4/744/649/f85/003/0c9/6d8/6a_450xNULL.jpg neden türkçe var lan bunda sdfs bi sn alıntılayalım bu sayfadan incelemek kolay olsun bakalım tekrar beraber.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 evet bilfiin bacaaa kaldırıp 3gen yapmış. nerdeyse bacaanı öteki karının omzuna atcakmış okadar yani.
Öne çıkan mesajlar