dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Daesu said: dedim ama su an dildoyu yedi adam.. aynısını ben de demiştim.. sonradan aynı şekilde vazgeçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 süper dizi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Emmy süper, diziyi bilmem safsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hiçbi dizi karakterlerinin adını ezberleyememem.. bi lip'i biliyorum. bi de arap adı söyleseniz "haa ok bakkal olan" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 shemale diye okudum ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 iyi ya bu dizi.. eğlenceli. takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ilk sayfadaki tespitlerimin aksine başladım diziye. dizi süper. her karakterin ayrı bir tadı var. tek düze gitmiyor dizi o yüzden. şu dizi yokluğunda ilaç gibi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 12. bölüm sezon finaliymis! NOOOOOOO! http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s http://www.youtube.com/watch?v=vd_Gkm1Vch0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 of biliyodum böyle bişi olcagını ya.hızlı izlememeliydim kahretsin adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 eeaa fargodaki herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fuuuuuuuuuuuuuuuuu ya bitirdim 2 günde 1 bölüm kalmış finalede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bunun yoklugunda uk vers. cekilir mi aceba ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://libcom.org/files/images/library/shamless_main3%5B1%5D.jpg olur gibi dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Daesu said: fuuuuuuuuuuuuuuuuu ya bitirdim 2 günde 1 bölüm kalmış finalede :( aynen ya gece izledim 8 bölüm falan. sabah kalktım bi 3 bölümde öyle izledim bitti. 1 bölüm kalmış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bir gunde 8 bolumu yuttum cok begendim tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Dün gece ilk 3 ü seyrettim, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Burdan başlığı görüp hakkında hiçbirşey bilmeden, görmeden başladım bende, çok feci sardı. Karakterlerin hepsi süper, özellikle de alkolik,loser rolundeki baba of ki ne of... :1 11 o değil de, kızın ailesi Gallagher'lardan bile berbat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 10 bölüm izledim feci sardı dizi,karakterlerin çoğu iyi...bursalı oğlana fena kılım o kadar sadsghse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 episode 12 çıktı, resim var tıklarsan, spo gibi ama değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bitti :/ orta yaşlı adamın porşe sevinci gibiydi benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ah birde sonlara doğru çalan şarkıyı bulabilisem :/ onun dışında mükemmeldi 2inci sezonu bekliyorum ps: şarkı Cake - Long Time imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ne kadar ara verecek bunlar ya, tadı damağımda kaldı, fucking gallaghers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 10. bölümde kevin butler var lol http://www.psbeyond.com/featureheaders/celebs/ps3-kevin-butler-drink.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 12. bölüm sipoyliri ahaha ya lip'in frank'in üstüne isemesi ve akabinde - fair enough diyip tekrar cisin altina girmesi. cok iyyiydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şans eseri ilk bölümünü izledim ilgimi çekti kızda ayrı bi taş mış yahu benine kurban oldumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar