DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 drama konusunda bi turk dizisiyle karsilastiracaktim ama kurtlar vadisi disinda aktif turk dizi ismi bilmedigimi farkettim. behlul dizi miydi film miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 neyse soyle diyeyim bari aksam oturup ikinci hayat izlemis adamlarsiniz (sener senli) gelip shameless'a drama yapiyor diye bok atiyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Bahar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 güzel bölümdü umarım Türk filmine bağlayıp evi steve almış olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 her sezonun pattern'i var ya resmen, evle ilgili bir sıkıntı mutlaka oluyo yani gene çözülür son dakka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 s6e5 in sonundaki şarkı lazım :D buldum Zheng, Oud And Udu A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 carl çeteyi buldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 hem çete hem milf baya iyiydi bu bölüm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 V'nin Carl'a zenciliği öğretmesi mükemmeldi asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Oce4n said: s6e5 in sonundaki şarkı lazım :D buldum Zheng, Oud And Udu A ya şarkı gereksiz bağımlılık yapıyor ama sinir bozucu aşırı gerçi bunu kafan güzelken dinledin mi pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 son 3 bölümü izledim. kev çok iyi lan asdasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 ahahah şarkı linkini yapıştırmaya gelmiştim ben de https://www.youtube.com/watch?v=QCPAEB6ASdg X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 debbie ölse fiona azalsa dizi efsane olacak ya. lib'de biraz eskiye dönmesi lazım. şimdilik carl, kev, frank hatrına izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 çok iyiydi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bisiklet önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 hah harika bir bölümdü. Kevin öldürüyo beni :D Bölümün sonunda my little trump dedi orada başkan adayı trump'a mı soktu yoksa kelime anlamınımı kullandı çözemedim asdf ne güzel spoiler yapmışım,kalsın böyle kıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Trumpla dalga geçti işte. bide Lip senin üzüntüne sıçayım. Lip'in bu şansı artık superhuman seviyelere ulaşıyor sdf Buna işi bulan kızda iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Öyle olgun ve dolgun bi milfden sonra o kizlar velet gibi geliyodur simdi lipin gozune ama. Iki taktaklasin acilir. Asıl o gözlüklü zengin kızı birakmicakti o salak. Aklina sicayim lip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Masticore said: hah harika bir bölümdü. Kevin öldürüyo beni :D Bölümün sonunda my little trump dedi orada başkan adayı trump'a mı soktu yoksa kelime anlamınımı kullandı çözemedim asdf ne güzel spoiler yapmışım,kalsın böyle kıyamadım. dat spoiler gave me cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 adam bir fanteziden başka bir fanteziye koşuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 8.bolum ne zaman cıkıyor yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 p.tesi çıkıyo bi hafta ara verdi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ne seks döndü be bi ara grandma lipe atlıcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bu aralar amerikan dizilerinde adimiz orospular ve kıllarla anılıyor. Frank adamin dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar