Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 dramı harbi baydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 debbie en kötü ya. Gerisi iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 fena değildi ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Cok meh bi bolumdu 2. bolum Dramanin daha ne kadar suyunu cikarabiliriz diye kasmislar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 dizi gittikçe kötüleşiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben beğendim baya son bölümü. debbie hariç. frank güldürdü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yunanı birine benzetiyordum kimdi bu ya derken will sasso'ymuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ep 2 de Kevin çok iyiydi sdf bide 7. sezon içinde anlaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Trias said: dizi gittikçe kötüleşiyor... bu sezon bitiyor diyorlar umarım öyle olur cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bir üstündeki postu okuyamamak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ulan adama üzülürken.. herhalde okula dönecek falan derken gitti itfaiyeciye aşık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ep 3 orda aşık oldu değil de itfayeci olmaya karar verdi diye düşündüydüm ben asdf kevin ve öğretmenlerin silah muhabbeti de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 debbie de o ultimatomdan sonra artık biraz gerçekleri görsün, bebek bakmak agucugu diye sevmek değil, bezi var, ateşi var, maması var, uykusuz bırakması var, gazını çıkartmak var, var da var. şarkı cok iyiydi bide şu dom kızı da carl'ı adam eder gibi duruyo, 1-2 bölüme toparlar gibi dizi, sağlam bi olay olmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 karlin okulundaki olay sacma bi detaydi bence, hic ihtiyacimiz oyktu oyle absurd bir espriye. ogretmenler gidecek de cocuktan silah alacak he onun disinda guzel gidiyo bence dizi, 6. sezon bayar artik diye dusunmustum ama onceki birkac sezona gore yukseltti citayi tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 dram baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 dizinin pek olayı kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi millet atışırken kenarda yorumlaması mükemmeldi kevinin ya hahah hep mükemmeldi zaten rape-walker falan, spinoff çeksinler dizi biterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 her ikisi de İtfaiyeciye hem aşık oldu hem de itfaiyeci olmak isteyecek bence diyecem ama bipolarlar oyle ateş mateş tehlike anında hulk oluyolar mı bilmem Kadını kurtardıktan sora dumandan mı bayıldı mesela bana hastalıgından dolayı panik atak geçirdi gibi geldi Eeh, komedinin de sebebi olan surpiz faktoru azalıyor boyle dizilerde her sezon. Karakterlerin hayatı ne kadar degisim gosterebilir ki sonucta. Tadı kaçıyo tabi bi yerden sora. Ama keyfle izledim uc bolumu gene de. İlk sezonlar ayrı efsoydu eyvalla Rus kadının da ingilizcesi iyi gelişti he Shameless'dsn aldıgım tadın benzerini Weeds'den de almıştım. Var mı başka böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Luther var, saglam dram/polisiye. Cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 silah olayı yardı direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hala başarılı bence, evet eskisi kadar süper değil ama baştaki kusma sahnesi bile başarılıydı ya asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abi murat boz geri gelmesin, böyle gider senelerce. o gelirse boku çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 MrLevie said: hala başarılı bence, evet eskisi kadar süper değil ama baştaki kusma sahnesi bile başarılıydı ya asdfd Yaniii bitsin diyenleri anlamiyorum. Bütün olarak eskisi gibi güzel olmasa da arada gülüyoruz sahnelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 yoğun dramayı azaltsalar sorun kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar