quuq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha mükemmel düşünmüşler. beta olmasına rağmen aradığım kelime hakkında gayet doyurucu bilgi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mükemmel olmuş. Android versiyonunu istiyorum. // It is backed by Facebook co-founder Eduardo Saverin, and YouTube co-founder Jawed Karim with $8 million in funding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bilgileri wikipedia'dan alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fikir hoş. metinler falan kofti ama hemnüz, ilk paragrafı okuyup geçiyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu gerçekten inanılmaz bir servis. Hatta uzun zamandır gördüğüm beni en çok etkileyen servis oldu öyle diym. Mükemmel. Gerçekten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 inanılmaz ya harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 goldbären said: fikir hoş. metinler falan kofti ama hemnüz, ilk paragrafı okuyup geçiyo gibi sadece ilk paragrafı okumuyor. neye göre bilmiyorum ama wiki makalesinin farklı bölümlerinden de yararlanıyor yer yer. altyapı sağlam görünüyor, bu anlamda etkileyici ama kullanım alanı ne olur bilemedim. pratikte bilgiye erişim açısından etkili bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şekilci olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha, kendimi ajan gibi hissettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bunun türkçe konuşanını falan yaparlar mı acep? türkçe içerik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 500: Internal Server Error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 escape said: bunun türkçe konuşanını falan yaparlar mı acep? türkçe içerik falan. Sırada italyanca,ispanyolca,almanca,fransızca,japonca falan var.yani yakın bir zamanda değil. Site gayet iyi olmuş bu hali bile alpha levelındaki bir site için doyurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Türkçe'sini Tarkan seslendirse süper olur, bütün metinleri orgazm olmuş bir şekilde dinleriz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tarkanın seslendirdiği belgeseli gördük. kabız olmuş gibi seslendirip katletmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi adam 350 dakika boyunca fısıldıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ona seslendirme yaptıranın aklına bişey yapayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vay be =) teknolojiyi seviyorum aabey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar