SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Oha, okulun sitesine girince gördüm, bi an, şoke oldum. 2. ölüm haberi bugün. Ki severdim rektörümüzü, çok kişi de severdi hatta. Kanser olduğundan haberim vardı ama, bu kadar ağır olduğunu bilmiyorduk. Paylaşmak istedim. http://www.haberturk.com/yasam/haber/596308-rektor-kanser-kurbani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 a.r.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 r.i.p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 t b o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ulan, coşmayın. Bayaa sevilen bi insandı. Her kesimden görüşe eşit mesafede durmaya özen gösteren biriydi. Kişisel görüşü belliydi ama rektör olarak kişisel görüşünü dayatmaya çalışan biri değildi. Okulun sitesini açınca önemli duyuru diye popup çıktı, lan dedim. Allah rahmet eylesin. Fazla trolleşmeyin siz de lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iii xiileklerimizi ieritiyoruz gacxı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 cengiz sen ne iyi bi insansın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ABDullah Gülün atadığımıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kermit said: HAHAHAHAHAHAHAHAHAbu nasil bir terbiyesizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Allah rahmet eylesin. Üzüldüm açıkçası. Bizim üniversitenin rektörü de ben okurken vefat etmişti, ona da çok üzülmüştüm. adam okulu baştan yaratmıştı resmen :( yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Dün anında aldık bizde haberi. UÜden bir profesör vardı evde ona geldi hemen haber. Babamın da hocasının eşiymiş aynı zamanda, mekanı cennet olsun. Ayrıca forumdaki gereksizleri bu başlıktan ayırdedebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bazılarının canı çok sıkılıyor galiba, sonra bu bazıları da birilerinden canı yanınca bizi trollediler, 4chan'de küfür ettiler diye drama yapıyor ya orası ayrı. Allah rahmet eylesin, başarılı biriydi görevinde. Sevenlerine sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Huzur içinde yatsın. Yerine şimdi tırto bi amca atarlar bir de utanmadan tam olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Onu bunu bilmemde u.ü hastanesi yanerken sırıtıyordu çok sinir olmuştum herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 allah rahmet eylesin iyi bir rektördü, yıllardır bitmeyen inşaatları bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Allah Rahmet Eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 2003-2007 arasında ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünü açıkçası , Tıp fakültesi için iyi çalıştı ama bize herhangi bişi yapmadı şahsen (mühendislik - mimarlık ) . Her yere eşit mesafede durduğu konusunda katılamayacağım.Açılış konuşmasının 45 dakkasını Tıp Fakültesini tebrik edip arkaasından konuşmayı fazla uzatmak istemiyorum diğer kısımlarada başarılar demesi gayet tarafsızdı :) en azından biz diğerleri için. Allah rahmet eylesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 2003-2007 de göremezsin tabi, adam 2008 de rektör oldu. hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 OHA CRIT sdsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 off narstil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 feyspalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Narstil said: 2003-2007 arasında ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünü açıkçası , Tıp fakültesi için iyi çalıştı ama bize herhangi bişi yapmadı şahsen (mühendislik - mimarlık ) . Her yere eşit mesafede durduğu konusunda katılamayacağım.Açılış konuşmasının 45 dakkasını Tıp Fakültesini tebrik edip arkaasından konuşmayı fazla uzatmak istemiyorum diğer kısımlarada başarılar demesi gayet tarafsızdı :) en azından biz diğerleri için. Allah rahmet eylesin . o yıllardaki rektör şimdi ergenekondan yargılanan prof.dr.mustafa yurtkuran dı. bu rahmetli mete cengiz ABDullah gül tarafından atanmıştı. rektörlüğü durmak yok yola devam pastası ile kutlamıştı. durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar