knox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sampiyon gene bursa mı yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bir kaç aydır söyleniyor o beste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şampiyon bursa beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hadi ya ben çok dikkat etmemişim o zaman. genelde yüksek sesle dinlemiyorum zaten diğer takım maçlarını. Şimdi derbi olunca verdim sesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bursaylada oynicaz. onlarıda alırız aşşa. raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 - "bize her yer trabzon" - BURASI KADIKÖY!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ne sikko macti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Abi ben bu iste bu kadar para veren lig tv nin oldugunu dusunuyorum..yani puan farkinin acilmasi filan sonucta isleri degistirir lig tv satislarini azaltir falan filan..onun icin bu sektoru bu kurulus besliyorsa onlarin istekleride olur..fenerin galibiyetini kucumsemiyorum hakemde feneri tuttu filan demiyorum..bnm bahsettigim sey baska bi denge oyle hakem makem isi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 suBzer0 said: Abi ben bu iste bu kadar para veren lig tv nin oldugunu dusunuyorum..yani puan farkinin acilmasi filan sonucta isleri degistirir lig tv satislarini azaltir falan filan..onun icin bu sektoru bu kurulus besliyorsa onlarin istekleride olur..fenerin galibiyetini kucumsemiyorum hakemde feneri tuttu filan demiyorum..bnm bahsettigim sey baska bi denge oyle hakem makem isi degil.. tamam canım. bu komplo teorilerini kitap yap sorada yak. en guzeli o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Catzee said: diğer büyüklere (!) zaaaaa :D başka büyük yok ki. yanlış mesaj atmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 14 kart ÖÖÖH... 11 sarı 3 kırmızı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 suBzer0 said: Abi ben bu iste bu kadar para veren lig tv nin oldugunu dusunuyorum..yani puan farkinin acilmasi filan sonucta isleri degistirir lig tv satislarini azaltir falan filan..onun icin bu sektoru bu kurulus besliyorsa onlarin istekleride olur..fenerin galibiyetini kucumsemiyorum hakemde feneri tuttu filan demiyorum..bnm bahsettigim sey baska bi denge oyle hakem makem isi degil.. 17 de 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hayal gücü genişmiş hakkaten arkadaşın koskoca gsyide ligtv bu hale getirdi.heycan olsun diye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: bjk yedeklere 2 atar biz asları 2leriz. bolede bi farkımız var işte. ben seni harbi mrk ediyorum kimsin acaba bizim okulda olmaz fazla boyle tiplerde ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: bjk yedeklere 2 atar biz asları 2leriz. bolede bi farkımız var işte. zühürt tesellisi hayırlısı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 çıkışa gel...!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaperon said: 14 kart ÖÖÖH... 11 sarı 3 kırmızı... :D çift sarıları sayarsan 13 sarı kart:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 trabzon zor doğrulur. yansınlar 2 maçta patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: bjk yedeklere 2 atar biz asları 2leriz. bolede bi farkımız var işte. lögön açokoro önöyö takömö böşktöş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tabi siz de kötüsünüz lan iyi olan yok ligde asdasdasdas kaliteye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: çıkışa gel...!!!111 kimsin lan kimsin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oda numarası ver!!111 kapına 3 tabur adam yığayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Eskiden di ya okulda bitti artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 suBzer0 said: Abi ben bu iste bu kadar para veren lig tv nin oldugunu dusunuyorum..yani puan farkinin acilmasi filan sonucta isleri degistirir lig tv satislarini azaltir falan filan..onun icin bu sektoru bu kurulus besliyorsa onlarin istekleride olur..fenerin galibiyetini kucumsemiyorum hakemde feneri tuttu filan demiyorum..bnm bahsettigim sey baska bi denge oyle hakem makem isi degil.. ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar