Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mac oncesi trolleyip mac sonrası vanish atanlar geliyor yavastan, sakata gelmeyelim diye gol ve kırmızıdan sonra geliyorlar bu sefer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi trabzon maçı tamam güzel hoş.bucaspora 5 falan istikrar olmadıktan sora ne anlamı var.1 hafta galibiyet 1 hafta maglubiyet beğenmediğimiz bursa bile öyle böyle vermiyor maçlarını. beşiktaş suan en azından keyif veriyor bireysel yetenekler var.ama keyif veren futbolda yetmiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Red said: applev0dka said: bi gol atarsak onlar yine vanish cekerler.. sonra baska mactan önce gelirler .. balon patlıyor balon diye.. ilk golde yine vanish.. adamlarn tarz belli.. sizi bu tribe sokuyoruz ya o komik.kasmayın abi 3 takımda kötü.portekiz çetesi kurtarmıyor işte önce takım olmak gerkiyor.bizim kluplerimiz ögrenemdiler bunları.2 adam alınca direk kupa alıcaklarını sanıyorlar evet haklisin zaten de.. hani farkındaysan kımse besktastan kupa beklemiyor zaten.. :D sadece zevkli futbol izlemeye kosuyoruz inönu'ye 14 puan geride de olsak... valequenta said: besiktas ayni galatasaray diyen tiplere bende guluyorum. besiktas 17 de 17 yapar, cok iyi takimiz rororo diyenlere guldugum kadar. emin ol o tiplere bizde gülüyoruz.. burda hic bir bak tekrar ediyorum HİÇ BİR BESİKTASLİ cıkıpta.. 17 de 17 yapcaz ascaz kescez die gezmedi.. forza da bile millet 14 yapsak yeterlidir sevinirz diye yazıyor ss fln istersen ayarlarim da... 17de 17 basinin pompalamasi ve renkli taraftarlarin kendi kendilerne gelin güvey olmalari sadece.. sonra gelip 17de 17 yapamadnz diceksinz de.. bizim zaten öyle bir iddaamz yok :D kaldiki barca bile böyle bi olaydan söz edemicekken bizim iddaa etmemz sacma olur dimi ?? o yüzden biraz dusunun yazarken komik duruma dusen siz oluyorsunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 45 dk sonra burda olun baloncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bence maglbiyeti kabul edip cekilelim mactan. sakatlik cikmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaperon said: Tekrarlıyorum Red, imzamı oku... valequenta said: besiktas ayni galatasaray diyen tiplere bende guluyorum. besiktas 17 de 17 yapar, cok iyi takimiz rororo diyenlere guldugum kadar. Dünkü halinizi gördükten sonra kendin de gülmeye başladın demek ki. Ne güzel. :D Anlamışsın... yok benim taraftarlik anlayisim seninkinden cok farkli emin ol, gulmek yerine icten ice uzulurum o kadar ama bunu dunku mactan sonra anlamadim zaten sezon basindan beri kabullenmistim, kimseylede sidik yarisi yapmiyorum zaten besiktasin kadrosu daha iyi demisimdir bu sezon her zaman. Ama YETO. Schuster vizyonsuzuyla bu sezon 0 kupa, gelecek sezonda belki turkiye kupasi finali oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kendi takımımızdan hayır yok bari bu eglenceden yararlanalım aksamda trabzon feneri yensin onlarla dalga geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 DoubleW said: Leadman said: Direkt kırmızı çok ağır. nesi ağır, orda bi adam var , kıracaksın bileği nerdeyse bal gibi kırmızıBelli bir standart yok, neler neler yapıyorlar bizim heriflere sezon başından beri ve kaç maçta kırmızı kart çıktı acaba... İkinci sarıdan bile atılan adam sayısı azdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben rotasyon yapan shusteri istiyorum nie degişti ki yarı dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Red said: kendi takımımızdan hayır yok bari bu eglenceden yararlanalım aksamda trabzon feneri yensin onlarla dalga geçelim bu eglenceden yarlanma anlayisini bucayi 5lerken de görmek isterdik :D yada samiyendeki son derbiden sonra.. böyle olmuyo Red'cim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Afedersin de Müneccim misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Zaten 3 büyüklerinde özelliği bu dimi, biri yenildimi diğerleride kardeş kardeş yeniliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valequenta said: Ama YETO. Schuster vizyonsuzuyla bu sezon 0 kupa, gelecek sezonda belki turkiye kupasi finali oynar. neye dayanarak vizyonsuz ilan ettiğini öğrenebilir miyiz birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mascio said: valequenta said: Ama YETO. Schuster vizyonsuzuyla bu sezon 0 kupa, gelecek sezonda belki turkiye kupasi finali oynar. neye dayanarak vizyonsuz ilan ettiğini öğrenebilir miyiz birde? hagi babasi baya vizyonlu ya :D off bir vizyon var hagide offf :D neyse gecen seneki göösee röröre ye gecmesin muhabbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 laynnn daha mac bitmedi macın basında tek bi gole bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 applev0dka said: mascio said: valequenta said: Ama YETO. Schuster vizyonsuzuyla bu sezon 0 kupa, gelecek sezonda belki turkiye kupasi finali oynar. neye dayanarak vizyonsuz ilan ettiğini öğrenebilir miyiz birde? hagi babasi baya vizyonlu ya :D off bir vizyon var hagide offf :D neyse gecen seneki göösee röröre ye gecmesin muhabbet.. hala anlamiyorsun dimi? ben senin anlayisinla yorum yapmiyorum. Besiktas ya da Barca ya da herhangi bir takim hakkinda yorum yaptigimda kendi taraftari oldugum takimla kiyaslayarak konusmuyorum. Hagi nerden cikti simdi? Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi ne kadar çok dert ediyorsunuz "forumda bizle alay edecekler balon diyecekler" diye. her iki posttan biri baloncular gelcek baloncular gelcek, bi gol atarsak gelmezler belki yok yok gelirler vanish cekerler. az rahatlayın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Vizyonsuz diyorsun da, ne vizyonsuzluğunu gördün diye soruyoruz, senin cevabın reröre. Açıkla da bilelim neresi vizyonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ne yapıyor bu adam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahmedinejad said: abi ne kadar çok dert ediyorsunuz "forumda bizle alay edecekler balon diyecekler" diye. her iki posttan biri baloncular gelcek baloncular gelcek, bi gol atarsak gelmezler belki yok yok gelirler vanish cekerler. az rahatlayın ahahahadamlar yuzyilda bir hayal kurdular, o hayaller yikiliyor diye bu haldeler. q7 elle almis, gol olaydi olay cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaperon said: Vizyonsuz diyorsun da, ne vizyonsuzluğunu gördün diye soruyoruz, senin cevabın reröre. Açıkla da bilelim neresi vizyonsuz. bir cok kez aciklama yaptim trabzon-besiktas forumuna bakarsan. zaten sen de cevap yaziyordun o konuya yanlis hatirlamiyorsam, demek ki sadece "besiktas yeterli degil" cumlelerime odaklanmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bir çok açıklama yaptın? Yaptığın tek şey söyle olacak böyle olacak. Açıkla be adam iddianı. Yoksa sus. Öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 uzun uzun yazmayacagim su an "be adam" maci izliyorum. ancak sirf elinde kaliteli yabancilar var diye hepsini oynatma zorunlulugu hissetme vizyonsuzlugu ile ernsti aurelioyu kenarda birakma ve takim defansini hice sayma. ayrica seneye takimin defansinin zaafliginin farkina vardiginda yabanci limitinden dolayi kaliteli defans olusturma imkani olmama vizyonsuzlugu elindeki ofansif yabancilari cikaramayacagi icin. mactan sonra devamini konusuruz be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ibb boyle oynarsa besiktastaki apacilerin biri atar gol. cok geriye yaslaniyorlar. daha bi ileriyi itmeleri lazim. eger kontraataklari zorlarlarsa besiktas ileri geri gitmekten yourlur mac kopar. bu arada burasi forum, kurallara uydugu takdirde herkes diledigince konusur. eger besiktas'a yonelik elestirilerin olmasini istemiyorsaniz bjk forumlarindan birine gidin plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şimdi bu gokhan unal ın arkadan yaptıgı hareket kırmızı degılmı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar