diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fularla ilgili bişey araştırıyodum. gezinirken denk geldi. çok güldüm hemen eğlenceye açasım geldi bu konuyu. dikkat +18 olabilir!! --hoşlanılan kızın fularıyla halaya girmek-- düğün ortamı beni hep germiştir. genellikle seni oynamaya kaldıran düğün ahalisi yada dansa kaldırmak için arkadan dürten 55 yaş üstü adamlar(şarkı sözü gibi oldu) beni strese sokar. stresle en iyi mücadele yolu nedir bilir misiniz? alkol ve seks. ben her düğüne gitmeden 2 saat önce partnerimle 1 saatlik bir ön sevişme ve ardından gelen cinsel birleşme sonucu oluşan atmosferik bir seks deneyimiyle yumuşayan sinirlerimi seks sonrası içtiğim 2 duble viskiyle laçkalaştırırım. evet bunu kimse yemedi o sebepten baştan alıyorum. ben her düğüne gitmeden 2 saat önce , bir gün öncesinden kremlerle marine ettiğim yumuşacık sağ elimle atmosferik bir 31 sonrası yumuşayan sinirlerimi , 31 sonrası fondip yaptığım 2 birayla laçkalaştırırım. her düğüne kafam hafif güzel giderim ve asla ama asla içki içilmeyen şakirt düğünlerine gitmem. çünkü alkol bütün kötülüklerin olduğu kadar özgüveninde anasıdır. siz o düğünlerde votka-vişne değil yudum yudum özgüven yüklüyorsunuz damarlarınıza. hafif çakır keyif gittiğiniz düğünde size ikram edilen alkolleri geri çevirmemeniz sizi düğünün kahramanı olmaya adım adım yaklaştırır. hele bir de ortamda kız tarafından olan cıvırlar varsa. abov sen muhabbete bak. genellikle gençler aynı masada oturur. yapılmış saçlar , diz kapağının üstünde etekler ve göğüs dekolteleriyle dolu bir masada , sağ elinde votka-vişne sol elinde sigara , kulağında "abe kaynana ne yaptım sana , ne yaptım sana" melodileri. eğer cennet varsa burası olmalı. evet cennet abe kaynana çalan bir düğün salonu bana göre. kız tarıfını temsilen gelen , gelinin üniversiteden arkadaşları ile muhabbet hiç hız kaybetmeden kurulur. bünye böyle toplara yalnız giremeyeceği için yanında daima ağzı iyi laf yapan bir ekip arkadaşı bulundurur. kızların derdi bellidir : sağdan soldan ayıplayan bakışlar olmadan alkol almak. bu derdini açan kızlar karşısında genellikle benim "tam adresine geldiniz yavrular" bakışımı bulurlar. -can ya çaktırmadan nasıl içicez biz? *....... -noldu daldın gittin ya? *yo..yo.. bu benim tam adresine geldiniz bakışım kızlar. -ahahah. alem çocuksun ya. *eheheh öleyimdir. emin olum bize içi gözükmeyen bardaklarda alkol kap gel. +kardeşim benim neden küfürlü konuşmam için elinden geleni yapıyosun. senin , pardon kızlar , götün mü kalktı ? , pardon kızlar , (yalakaya bak) o götü sikerler. pardon kızlar. * ehehe bozdun kendini sende ya neyse gidelim birlikte alalım. alkolu bünyeye oral yolla(anal yolla da mı var diye düşündürdü beni) alan peri kızları hafiften çakır keyif olmanın verdiği özgüvenle , oturdukları yerden , omuz atmalar olsun , kalçaları birbirine değdirmeler olsun hareketlenmeye başlarlar. işte kızlar genellikle o anlarda benim "ananı avradını bunlar yola geldi laaan" bakışlarımla karşı karşıya kalırlar. -can noldu be hahahahah yicek gibi bakıyosun. *açım ben...eee yok sizinde kafa güzel oldu heralde eheheh -ay eveeeeet. "ay eveeeeet" sarhoş bir kızdan duyulacak en güzel sözdür bu. söz değil lan bildiğin sanat eseri. -çok üşüdüm yatağa girelim mi ya? *ay eveeeeet -çıplak yüzelim mi? *ay eveeeeeet -kalçanda dövme varmış. yaptırırken çok acıdı mı? *ay eveeeeeet -bakabilir miyim? *ay eveeeeeet allahım şu kelimelerin güzelliğin bak. sanki şebnem ferah şarkı söylerken bir yandan da bana masaj yapıyormuş hissi veriyor bana. kızların götünün başının oynamasını kaldıramayan bünye tabi ki alkole daha bir sarılır olur. o an onlara saldırmamak için içilen votka vişneler , akıldan geçen hastalıklı düşüncelerle zorlu ve kanlı bir savaşa girer. kazanan votka-vişne olur tabi ki. çünkü sayıca üstündür. alkolün bünyem üzerinde ki etkilerini daha önce sizle çok defa paylaşmıştım bu platformdan , o sebepten alkolün bende girdiği tepkimeyi size betimlemeden tekrar o geceye dönücem. çok sarhoştum. karşımda oturan pınar isimli peri kızının boynunda mor renkli bir fular asılıydı. c-fuzarın(fular demek istedim) çovk güvzelmiiiş. p-ay eveeeeet. yeni aldım mangodan(yine mango yine mango , lan birinizde pazardan alın şu bokları) c-ver la oynucam amuğa kodumun dağında. evet... bunu yaptım. kızın boynunda ki fulara bir hayvan gibi asıldım. kızın "ayhhhyyh" çığlıkları arasında piste doğru elimdeki fuları sallayarak koştum. koşarken şöyle bir tip hayal edin , bir adım atıyor sağ ayağı üstünde zıplıyor , bir adım atıyor sol ayağı üstünde zıplıyor ve kafasının üstünde de mor renkli mis gibi kokan fuları sallıyor. hayatımda ender kez halaya girdim. bu girişim muhteşem olmuştu ama.. elimde mor fularla pol pozisyonun kaptım(halay başı) ve "tey" efektiyle o an belki de düğünde ki kameremanın şu ana kadar şahit olduğu en korku verici halayı görüntüye almasına vesile oldum. herkes sağ ayağını sola atarken ben kameraya tükürüyordum , herkes sol ayağını sağa atarken ben bizim masada ki kızlara "pınaaaaar gelin su çok güzel bak boy veriyorum" deyip olduğum yerde çakılı kalıp bütün halay ahalisinin ritmini bozup "tey" efektiyle rezilliğime kaldığım yerden devam ediyordum. alkol çok kötü biliyorum. ama alkolün yarattığı yan etkiyi 1 hafta sonra kameradan izlemek ve bir daha alkol almıcam diye yemin etmek çok eğlenceli. pınar az önce facebook tan 5. arkadaşlık isteğimi attığı " sevgilim var benim " mesajıyla redetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahahahahahhahahah çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ahahahaha son cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 - pınaaar gelin su çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çünkü alkol bütün kötülüklerin olduğu kadar özgüveninde anasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 18+ uyarısı beni benden aldı. http://forum.paticik.com/thumbnails/7b9/e61/2b0/c80/ba3/cc1/45c/727/deb/06c/61_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ahahah güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kelevelelis stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çok uzun okuyamam bunu.. biri özetlesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2 satırı okuyamamak bkz: okumayan toplum.. o dillde yazı süpermiş harbiden ibret aldım auhduahdauhud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Güzelmiş güzel olmasına da, keşke alıntıladığın kişinin nickini falan da yazsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kelevelelisin tırnağı olamaz lan bu ama fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aga kelevelelis efsane zaten. uludaki nickide vaudeville for vendetta idi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu yazı da onun muymuş? göt oluyomuşum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hahaha cok guzel yazmis cocuk afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fede said: bu yazı da onun muymuş? göt oluyomuşum bi de yok degil ama yakınsamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kelevelis uzun yazilarini okudugum tek insan. bu da gayet iyiymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tirik diye bi eleman sürekli bu tarz yazıyo bende dün okudum bütün entrylerini ama pek popüler değil. çok uzun yazıyo , millet okumuyo bunu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilgilenen varsa bu yazısınıda tavsiye ederim. özelden mesaj attım bakalım artis mi değil mi öğrenek. http://www.uludagsozluk.com/goster.php?id=10180072&fpop=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 amanın fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar