Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Soris said: Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor. normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sam said: vault 68 burasıymış demek ki. lololol ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bizim lisede olsa bizde bile en guzeli olurmuş diyen çıktı mı bılmıyorum okuyamadım 6 sayfa o yuzden ; Bizim lisede olsa bizde en guzeli olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kızda ama 1800 kişi ile aynı okulda okudum ben misali i'm the bitch havası var ondan güzel. yoksa okula ilk geldiğinde bildiğin normal kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben teknik lisede okudum, bizde erkekler ogre ötesiydi. korkunç zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rewendor said: Soris said: Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor. normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker. doğru bir tespit hatta ileri versiyon olarak bunu bilen kızlar yanlarında çirkin kız arkadaşlarını dolaştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Popeye said: benjani said: 1800 kızın arasında tek erkek olduğunuzu düşünsenize saeros'a sor anlatsın güzel okuldu izmir kız lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kızın bakışlar çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kız aslında tam bir sasha grey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Soris said: Kız aslında tam bir sasha grey olmuş. Soris said: tam bir sasha grey olmuş. Soris said: sasha grey olmuş. Soris said: sasha grey Soris said: sasha grey sasha grey'e odaklan, sasha grey'e odaklan, sasha grey'e odaklan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 post kasmam lazım hadi son 3 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yok 4 mesajmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 4 dedin doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 3ün 5in hesabını yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok ilginç lan bu 1/1800'deki kızın güzel olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o kadarda güzel değil abartmayın türk standartlarına göre gideri var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Şimdi tekrar baktımda hakkaten sasha greylik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 babasında iyi cesaret varmış kız zaten çok tatlı kaderi hakkında yorum yapmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kiz bilgisayar okuyan kizlar kategorisinde dunya guzeli arkadaslar. teknik lisedeydim biliyorum, gnomelar vardi her yerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 benzememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar