Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Soris said: Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor. normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker.
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sam said: vault 68 burasıymış demek ki. lololol ahahah
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bizim lisede olsa bizde bile en guzeli olurmuş diyen çıktı mı bılmıyorum okuyamadım 6 sayfa o yuzden ; Bizim lisede olsa bizde en guzeli olurmuş.
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kızda ama 1800 kişi ile aynı okulda okudum ben misali i'm the bitch havası var ondan güzel. yoksa okula ilk geldiğinde bildiğin normal kızmış
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben teknik lisede okudum, bizde erkekler ogre ötesiydi. korkunç zamanlardı.
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rewendor said: Soris said: Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç? Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor. normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker. doğru bir tespit hatta ileri versiyon olarak bunu bilen kızlar yanlarında çirkin kız arkadaşlarını dolaştırırlar.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Popeye said: benjani said: 1800 kızın arasında tek erkek olduğunuzu düşünsenize saeros'a sor anlatsın güzel okuldu izmir kız lisesi
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Soris said: Kız aslında tam bir sasha grey olmuş. Soris said: tam bir sasha grey olmuş. Soris said: sasha grey olmuş. Soris said: sasha grey Soris said: sasha grey sasha grey'e odaklan, sasha grey'e odaklan, sasha grey'e odaklan...
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok ilginç lan bu 1/1800'deki kızın güzel olması..
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o kadarda güzel değil abartmayın türk standartlarına göre gideri var sadece
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Şimdi tekrar baktımda hakkaten sasha greylik var.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 babasında iyi cesaret varmış kız zaten çok tatlı kaderi hakkında yorum yapmıyım :D
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kiz bilgisayar okuyan kizlar kategorisinde dunya guzeli arkadaslar. teknik lisedeydim biliyorum, gnomelar vardi her yerde sdf
Öne çıkan mesajlar