Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1800 kişilik okulun tek kız öğrencisi

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Meslek lisesinde okuyan varmı arkadaşlar aranızda hiç?

Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Mesela ben okudum. 2000 öğrenci vardı 100 tanesi filan kızdı ve hepsi ogreye benziyordu orc male e benzeyen sınıfımızdan bir kıza bile talip çıkıyordu düşünün artık ne kadar rezil bir ortam. Tam bir mordor.

normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Soris said:

normaldir zaten, bir kızın "talip olunma potansyelini" ne kadar güzel olduğu değil ortamındaki diğer kızlara göre ne kadar güzel olduğu belirler. sokakta görmeseniz yüzüne bakmayacağınız kız sınıfta diğerlerinden 2 parmak daha güzelse otomatikmen ilgi çeker.

doğru bir tespit hatta ileri versiyon olarak bunu bilen kızlar yanlarında çirkin kız arkadaşlarını dolaştırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...