huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16868870.asp?gid=373 http://www.volcano.si.edu/reports/usgs/ ikinci linkteki raporlara çok hızlı göz attım. sayı olarak değilse de aktif volkanlar için verilen alarm seviyeleri geçen senekilere göre daha yüksek bu sene ocak ayındakiler. 2012 dedik, dalga geçtik ama ben yavaştan ürkmeye başladım, size de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 se ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oha harbi gidiciyiz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 toparlanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eyvalla o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: inşallah olm dünyanın sonu geliyor lan, çık artık şu depresyondan. dünya gözüyle şöyle bi keyif alarak bak etrafa, gidiciyiz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dünyanın değil bizim sonumuz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 her jenerasyon kendisinin seçilmiş jenerasyon olduğunu ve dünyanın sonunun kendi yaşadığı çağda geldiğini düşünür. böyle bir şey şahane olurdu ve muhteşem bir mücadele olurdu. tüm standart günlük yaşam saçmalıklarının dışında ve farklı. bu kaos güzel değil de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ölelim kurtulalım YEAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 namaz>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 cehennem yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 2012 filminde yok muydu bu yellowstone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Longshanks said: dünyanın değil bizim sonumuz geliyor vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olası bir kıyamet senaryosunda emin olun ki türkler ayakta kalır her türlü konum itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bi sigara yakalım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Longshanks said: dünyanın değil bizim sonumuz geliyor helal panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bize bişi olmuyo niye panik yaptınız.türke bişi olmaz amerika düşünsün.bu yanadağda bi milyon yıl sonrada patlayabilirmiş tabi öyle bişide söylüodu tv kısmet diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 CEHENNEM EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bana böyle yanardağlı lavlı falan bi film söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olm bu stressle yalanmaz. döşeyelim bombaları biz patlatalım yanardağları. nolcaksa olsun. gidere gider diyorum ben >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: her jenerasyon kendisinin seçilmiş jenerasyon olduğunu ve dünyanın sonunun kendi yaşadığı çağda geldiğini düşünür. böyle bir şey şahane olurdu ve muhteşem bir mücadele olurdu. tüm standart günlük yaşam saçmalıklarının dışında ve farklı. bu kaos güzel değil de nedir? adamımsın.. Ayrıca abi hep beraber gitmiyormuyuz sonuçta. Valla gözüm arkada kalmaz. Millet kaçarken geride kalan lambo, ferrari fln takılırım dünya gözüyle bide oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar