Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sam'in listesine bourne ultimatum ve pan's labirynth hariç katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hayatimda izledigim en kötü film Müzede bir gece. Ikincisi de pan's labyrinth. Verdigim paraya hic acimadim bu 2 film harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 müzede bir gece dediğin şu maketlerin heykellerin canlandığı ben stiller filmi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 recep ivedik filmlerinin 4 ü de olmalı o listede. godumun hipsterları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sam'in listesini diyorsan olamaz çünkü o listeyi yazan/onaylayan birinin Recep İvedik ve dengi sinemasal içeriğe sahip filmleri iyi bulması muhtemel. said: 94. 8.3 Up (2009) Kesinlikle ya. Listeden bakıp da söylüyorum, haketmediğini bu kadar net söyleyebileceğim başka film bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rewendor said: district 9: dünyanın en overrated filmleri arasında kill bill: ikisi de, film demeye bin şahit ister avatar diyecem, ama 3d teknolojisini sunmasıyla hakediyor, yoksa 3d'yi çıkarsan çalıntı konusuyla, kolpa oyunculuğuyla rezalet bir film. yine de 3d teknolojisini sununca hakediyor yer almayı, bir "ilk" sonuçta. star trek: trekkie'ler abanarak çıkartmış heralde buraya, tamam güzel filmdi de 250ye girecek kadar bir olayı da yok yani. Stalker: zaten daha açılışta ilk 5 dk boyunca sadece bir kapıdan içeri zoom yaparak notunu belli etti. Toy Story 3'ü daha izlemedim de bu kadar yükseklerde olması saçma geldi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 neyine lollediğini de bi söyleseydin? boş boş mesaj atmayın. TS 1 ve 2yi izledim, sonuçta tarzını konseptini biliyorum, üstelik öyle çok büyük bir darbe de vurmadı çıktığı döneme. izlemeden yine karar verilmez, onu da belirtmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arcane said: Sam'in listesini diyorsan olamaz çünkü o listeyi yazan/onaylayan birinin Recep İvedik ve dengi sinemasal içeriğe sahip filmleri iyi bulması muhtemel. said: 94. 8.3 Up (2009) Kesinlikle ya. Listeden bakıp da söylüyorum, haketmediğini bu kadar net söyleyebileceğim başka film bulamadım. çıkarmalar yaptım ama, bu arada good will huntingi de çıkartayım o listeden. O da hak ediyor. no country for old men falan çok doğru seçimler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dennis said: Rewendor said: Toy Story 3'ü daha izlemedim de bu kadar yükseklerde olması saçma geldi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 lollük bişey yok orda, izlemeden yorum yapmadım zaten, toy story konseptini bildiğim (ve diğer filmlere göre tarttığım) için orada olması ilk bakışta saçma gözüktü, onu belirttim. ilkokula dönüp "okuduğumuzu analdık mı" sorularını baştan cevaplayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 daha ne diyesin ki? izlememişin ama o kadar yukarılarda olması saçma geldi diyosun :D ilginç geldi falan desen neyse. saçma geldi demek direk haketmiyor demek. izlemeden haketmiyor demek de bambaşka bir boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 e bi alex değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 humn jomp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 panın labırentı kesınlıkle lıstede olmalı zaten.sonuna kadar hakedıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 arcane said: Sam'in listesini diyorsan olamaz çünkü o listeyi yazan/onaylayan birinin Recep İvedik ve dengi sinemasal içeriğe sahip filmleri iyi bulması muhtemel. recep ivedik ilkinin toplam 15dk'sini izleyemedim. saygılar. pan's labyrinth ise 250'ye girmez, "hmm ilginç ama 7-7,5" filmi ayarında. 8 küsurluk bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 insanlar kavga etsin diye bu başlığı açan hasta beyin ve gerek zevksizlikten gerek trolleme sevdasından yapılan yorumlar; insan özgürlüğünün kısıtlanması, forumlarda maaşlı denetleyici çalıştırılması gibi fikirler soktu kafama. oturduğum yerde sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ulan patiye bıraksan o listeyi animeye, bilimkurguya doyar zaten. o yüzden bırakalım bu işleri tartışmayı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sam said: - no country for old men bunu gördüm de aklıma geldi, A Serious Man izlediğim en sıkıcı filmdi galiba. gerçi imdb top250de yok dolasyıla konuyla alakası yok ama aklıma geldi işte. filmin tek güzel yanı ablanın mavi gözleri bide jefferson airplane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şunu buldum gezerken https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Films_that_have_been_considered_the_greatest_ever#Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Puanlama, tavsiye açısından imdb yerine ben bu siteyi kullanıyorum. http://www.criticker.com/ PSI diye tahmini bir puanlama sistemi var. Daha önce oyladığınız filmlere, benzer zevklere sahip insanlara göre ortalama bir puan çıkarıyor sizin için. Gene aynı şeyleri baz alarak şu filmleri beğenebilirsin diye öneride bulunuyor. Daha fazla film oyladıkça tutarlığı da ona göre artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Güzel siteymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 üye oldum dolduruyorum koşa koşa, becerebildilerse mantıklı fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Hayat boyu izledigimiz filmlerin listesini hazirlamak icin pratik bi yöntem bilen varmi? Yada bunu yapan site tarzi bir atraksiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar