Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmayda sürpriz hazırlığı

paspatur

Öne çıkan mesajlar

daha ne argüman istiyosunuz anlamıyorum ki, ordunun neler yaptığını (ki sadece basına vs. yansımış kısımlarını) dönün okuyun, zaten konuşmaya gerek yok. Ne boktan ülke anasını satayım. Kemalistler ayrı dert, milli görüşçüler ayrı dert, cCc ler ayrı dert, ayrılıkçı kürtler ayrı dert. Bizden cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi başlayalım =)

e şimdi açıklama var açıklama var. genelkurmayın bu ve benzeri çalışmaları aslında daha ergenekon soruşturması başladığında yapması gerekiyordu. 3 yıldır hangi istihbaratı, hangi sahte belge bilmemnesini bulamadılar acaip merak ediyorum.

hadi geniş düşünelim; ya ordunun içinde gerçekten suça bulaşmış bir örgüt var, ya da ordunun içine rahatlıkla sızabilen, her türlü belgeyi aslına uygun bir biçimde üretebilen, herkesi her an dinleyen bir başka gizli örgüt var. her iki olasılıkta da ordunun müthiş bir zaafiyeti söz konusu, bu gibi durumları zamanında soruşturmazsan, failleri zamanında yakalamazsan senin istihbaratın ne işe yarıyo? senin üssüne girip döşemelerin altına belge koyabilen insanlar mı var? askeri araziye elini kolunu sallaya sallaya girip mühimmat gömebilenler mi var? böyle ordu olur mu? bu bana pek olası gelmiyo.

daha önce de birçok topikte söylediğim gibi bence orduda ve devlette büyük bir "temizlik" yapılıyo, bu temizlik de bizzat genelkurmayın izniyle gerçekleşmekte, başbuğ döneminde de böyleydi, şimdi de böyle. ergenekon, balyoz vs. gibi davaların kocaman birer komplo olduğuna ciddi ciddi inanabiliyosanız, bu devletin ve ordunun zaten çoktan iflas ettiğini, hiçbi işe yaramadığını da kabul etmeniz gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

E ne yapalım orduya sızdılar diye kaldırıp atalım mı orduyu ahbap. Öyle birşey olsa ülkeyi terk etmemiz gerekir 1940 dan beri başkaları yönetiyor ülkeyi çünkü ahah. TSK nın yapısını iyi bilmek gerekir. Benim merak ettiğim bu şimdi TSK ya saldıranlar neden darbe yapıldıktan sonra hükümetde Özala geçtikten sonra bu TSK ya saldırmadılar paso herşey tazeyken? Saldıramazlar çünkü onların ipini tutan Amerikaydı. Amerikada TSKyı destekleyip yaptırdığı darbe ile federasyonun önünü açtı bugün yaşadığımız şeyler bunlardır. Şimdi TSK ABD den bağımsız olmaya çalışıyor diye paso TSK ya saldırıyorlar. Tabi bu gerçekleri hergün cıvıl cıvıl renklere boyanmış talaş tozu gibi gazeteler okuyanlar göremez.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

E ne yapalım orduya sızdılar diye kaldırıp atalım mı orduyu ahbap. Öyle birşey olsa ülkeyi terk etmemiz gerekir 1940 dan beri başkaları yönetiyor ülkeyi çünkü ahah. TSK nın yapısını iyi bilmek gerekir. Benim merak ettiğim bu şimdi TSK ya saldıranlar neden darbe yapıldıktan sonra hükümetde Özala geçtikten sonra bu TSK ya saldırmadılar paso herşey tazeyken? Saldıramazlar çünkü onların ipini tutan Amerikaydı. Amerikada TSKyı destekleyip yaptırdığı darbe ile federasyonun önünü açtı bugün yaşadığımız şeyler bunlardır. Şimdi TSK ABD den bağımsız olmaya çalışıyor diye paso TSK ya saldırıyorlar. Tabi bu gerçekleri hergün cıvıl cıvıl renklere boyanmış talaş tozu gibi gazeteler okuyanlar göremez.

boldlu kısmın ilk cümlesine katılıyorum, 2. kısmı da daha önce hiç düşünmemiştim neden olmasın diyorum. Ama bu ordunun o dönemlerde yaptığı yanlışların faturasını amerika'ya kesmemizi gerektirmez bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dünyayı bu kadar kolay açıklayan insanları hayranlıkla izliyorum bazen. ne kadar rahatlar, ne kadar eminler kendilerinden. vay be.

40tan beri "başkaları" yönetiyomuş ülkeyi. ben hep renkli gasteler okuyorum böle yeşil falan, ondan bilemiyorum hiçbişey.

işin garibi, inkar da etmiyosunuz zafiyeti, "biz ordumuzu böyle de severiz" diyosunuz. bunu diyeceğinize siz de üzerine gitseniz, "neler oluyo" diye bi sormaya başlasanız, herkes için çok daha güzel olucak ama işte..
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

dünyayı bu kadar kolay açıklayan insanları hayranlıkla izliyorum bazen. ne kadar rahatlar, ne kadar eminler kendilerinden. vay be.

40tan beri "başkaları" yönetiyomuş ülkeyi. ben hep renkli gasteler okuyorum böle yeşil falan, ondan bilemiyorum hiçbişey.

işin garibi, inkar da etmiyosunuz zafiyeti, "biz ordumuzu böyle de severiz" diyosunuz. bunu diyeceğinize siz de üzerine gitseniz, "neler oluyo" diye bi sormaya başlasanız, herkes için çok daha güzel olucak ama işte..

Eh o zaman butun devlet kurumlarinin uzerine gitmek gerek biliyosun noluyoz bakalim bu ihalede neler olmus. yada senin bisiyin yokken nasi oldu bu villalar diye uzerlerine gidilmiyo yerine hooo supper ohelaloy deniyo ayni sey degilm simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

her olgunun eleştiriye açık yerlerini başka şeylerin eleştirisiyle misilleme yapmadan usulca görmek bu kadar mı zor . Akpyide eleştirelim , orduyuda eleştirelim , seni de eleştirelim beni de eleştirelim .Orduyu eleştirmek bizi akpli yapmadığı gibi akpyi eleştirmekte ergenekoncu yapmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...