xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Çırağan ve 4 Seasons 24 yaş altındakilere alkol vermiyor. Çırağan sonradan mızmızlandı bi de, başta bişi dememişti. Bu yaz ne değişiklikler görcez bakalım daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bunun uygulaması var mı ki? barın vermemesi ayrı bir husus, devletin dayatması ayrı. Anladığım kadarıyla bir bug var bu durumda, 18 yaş altı ve gençler alkol alamaz genç = 24 yaş altı denilmiş. Sanmıyorum zabıtanın gidip bar kapatacağını ( varsa hadise bilmiorm ama ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 içki markası sponsorlugundaki yerlerde ve etkinliklerde 24 yas sponsor falan yoksa 18 yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu aptallar yüzünden konserlere gidemiyoruz. bundan sonra tayyip sponsor olsun artık festivallere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 24 yaşından küçükler haydi gösterin gücünüzü, mühendisler, fizikçiler size sesleniyorum. Başka yol yok, toplanın ve zaman makinasını icat edin artık ! Not : Bizde konsere falan gideriz işte o sırada. Not 2 : Mühendis derken ( makina, elektrik, elektronik, bilgisayar demek istedim ) endüstri mühendisleri de icat ekibinin söylediği çay masraflarının 10 sene içindeki enflasyona oranla zararını falan hesaplasınlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sen akşam haxballa geleceksin işte orada görürsün end müh gücünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Estel_Anorien said: ben de kızgınım abi. sadece abes yani 18-23 arasında bu yasak gelmeden önce ben girdim bara partiye konsere bilmemneye. şu son bi seneyi devlet benim adıma çok kritik gördü konsere gitmeme izin vermiyor. oturiyim ders çalışayım bari. aslında konsere gitmeyi kazanılmış hak olarak ele alıp idare mahkemesinde dava açılamaz mı kazanılmış hakların iadesine dair? evet verilmiş haklar geri alınmaz dava aç kazanırsın bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bunun mantığı nedir? Gençlerimizi koruyup, psikolojilerini bozmamak değil mi? Sen adamı 18 yaşında alıp askere götürüyorsun, silahla eğitim verip, yeri geldiğinde dağa çatışmaya yolluyorsun. Bu adamın psikolojisi bozulmuyor, alkollü bir konsere gittiğinde bozuluyor. Bu bana kalırsa, alkolün değil, müziğin sanatın yasaklanması dolaylı olarak. Ne efes blues, rockndark girebiliyorum şuan. Şaka gibi. Ezberlenmiş diyorsunuz da tekel bayi açabiliyorum, 2 silah taşıyabiliyor, tır sürebiliyorum, askere gidebiliyorum, oy kullanabiliyorum ama konsere giremiyorum.. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu olay bir çok yurtdışı basınında tabi ki "türkiyede 24 yaşından küçüklere alkol yasaklandı" şeklinde vuku bulacak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Oha yaşlanmışız lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 21 olsa kesinlikle desteklerdim fakat 24 art niyetli geliyor bana ha beni etkilemiyor ama etkileseydi sinir bozucu olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Fistan said: içki markası sponsorlugundaki yerlerde ve etkinliklerde 24 yas sponsor falan yoksa 18 yas söylenen oydu ama uygulama öyle değil malesef özel bir organizasyon olmasına rağmen önce çırağan ve 4 seasons teklif verdi, çırağan'a karar verildi ama 24 yaş altına içki veremeyeceklerini söylediler. herhangi bir içki markasının sponsorluğu söz konusu değil. sanırım içki markasının sponsor olması dışında 24 yaş sınırını gerektiren başka şeyler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ulan 93lülere yazık be, adamlar ne güzel heyecan yapmıştır yihuu 18 and life diye ama nooldu kaldır öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 21de çok abi bence. Adamlar 21 yaşına kadar konsere gidemeyecekler mi napacaklar? Red said: 21 olsa kesinlikle desteklerdim fakat 24 art niyetli geliyor bana ha beni etkilemiyor ama etkileseydi sinir bozucu olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ona da bi çözüm bulunur dert etmeyin. 3 senedir bizim şenliklerde alkol yasak, 3 senedir patır kütür içiyorum. 2-3 senedir sokaklarda alkol içmek yasak ( 69 TL cezası var ), moda sahilinde , beşiktaş sahilinde, tünelde aynen devam. Bir şekilde o konserler olur , millet de girer. Not : Ama önemli olan tabii bu yasaklardan nasıl sıvışmak gerektiğini öğrenmek değil, böyle yasaların nasıl yürürlülükten kaldırılması gerektiği, o da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sokakta ben de çok rahat içiyordum da, geçen sömestır antalya amfide şarap içtiğim pet bardak tekmelenince ahlak polisleri tarafından tırsmaya başladım. gerçi geçenlerde haberlerde çıktı ceza kesilmiş millete gani gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bişi olmaz raad ol dedin mi elbet gelip alacak abi elinden er geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 @küheylan Alanya'da çok rahatız valla biz, isterse islam rejimi gelsin orası gene aynı kalır :) @goldbaren siz düşünün uleyn, ben bu yasaklar yürürlüğe girdiğinde yurt dışındaydım 5 ay. bi geldim alkole zam gelmiş, yaş sınırı koyulmuş, mekanlara sınır gelmiş. adam gibi mekanda 7-8tl'den aşağı bira içemiyorsun. ah burda olcaktımda 1.000.000 kişi( alkolik, evsiz, şarapçı kim varsa ) toplar basardım hükümet binasını. Millet kuzu gibi ne gelirse kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ölümbıçağı çok çelişkili yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Çelişki varsa virgül hatası falandır en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 türkiyede nerden baksan bunun 14 milyon içicisi var. partisini kursan iktidarı sallarsın şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lol türkiyede siyasi bilinci olmayan bi 25-30m adam vardır. 3te2si oy verebiliyor kabul et.. ne partisi, ne iktidarı allasen. dilersen kağıdı, kalemi bile yasaklarsın, bırak içkiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Seçim dönemide kömür dağıtırken yanında 2 kasa bira versek gene mi kurtarmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yanına nargile tütünüde verirlerse oyumu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ama hakkaten sigara ve alkol dağıtsan seçim için,seçildikten sorada düzenli dağıtıcam yalanıyla iyi adam kandırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar