Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 lisede bi dindar din dersi hocam vardı. adam çok iyiydi ne kadar inanmasada tarafsızca herşeyi anlatırdı. dindar birisinin bu denli tarafsız olması gayet hoş, demekki olabülümüflshajhjbvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kinetik said: maymunu koysak kafese insan olmuyor!!! çok güzel tespitmiş :) öyle deme az önce diğer topicte bi insanı nasıl maymun ettiklerine şahit oldum. WHERE IS YOUR GOD NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Joker said: lisede bi dindar din dersi hocam vardı. adam çok iyiydi ne kadar inanmasada tarafsızca herşeyi anlatırdı. dindar birisinin bu denli tarafsız olması gayet hoş, demekki olabülümüflshajhjbvmbenimde lisede çok garip bir din dersi hocam vardı lan , adam dini bırakıp dünya siyasetinden , felsefeden falan bahsederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ilkokulda din kulturu ogretmenim her ders en az 15 dk cinlerden bahsederdi,iyi ki darwinden bahseden hocamız yoktu yoksa napardık mazallah ruh sagılımızın hali nice olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Hiç bir bilim dalı oturup dinlere saldırmaz. Ama sen ortaya bir gerçek koyduğunda bir cahil ordusu inançları yüzünden gerçeklere savaş açarsa "gerçekleri savunmak" gibi komik hareketler yapmak zorunda kalırsın. Kimsenin dine sataştığı yok, bilimin önünden çekilin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 gerçek kime göre/neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Göreceli bişey olsa gerçek olmazdı. Anlamıyosunuz sanırım ben evrim teorisine kesin gerçektir demiyorum =) Evrim olgusu gerçektir diyorum. Biyolojinin temeli evrim neredeyse, kullandığınız ilaçlar bu yollarla üretiliyor hala nelerle uğraşıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 otrivine git bi çay koy ya ulan hangi konuya girsem biriyle tartışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sanane birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bilim konusunda yanlış önyargılardan birisi, dünyayı gozlemlerden olustugunu bilmiyor olmaktan kaynaklanıyor. Mesela evrim, dünyayı inceleyip insan aklının alabileceği şekilde açıklamak. Sen diyorsun bu yalan, curutulmustur. Neye göre? Mesela sen o hayvana, o organa, o değişime yok mu diyorsun? Niye, nihilist misin? Hayır tamam hataları vardır, varsa düzelir. Ama toptan reddetmek bilim nedir bilmemektir. Yanlışsam söyle ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 akrostiş yaptın sandım Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Otrivine said: Göreceli bişey olsa gerçek olmazdı. Anlamıyosunuz sanırım ben evrim teorisine kesin gerçektir demiyorum =) Evrim olgusu gerçektir diyorum. Biyolojinin temeli evrim neredeyse, kullandığınız ilaçlar bu yollarla üretiliyor hala nelerle uğraşıyoruz =) bizim 100$'lık olga daha gerçek.. kullandığım ilaç kısmı direk fail olmuş zaten. inandıklarımızı savunmaktan aciziz hale bak. o kadar önyargıyla kabul etmişiz ki herşeyi, "abi kesin ip var" kadar anlayabilmişiz hayatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Fail mail değil evrim modeli kullanılarak yapılıyor bu ilaçlar, fail deyip geçmekle olmuyor efendi öyle. Kütleçekimi ne kadar gerçekse evrim de o kadar gerçek. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne zaman şu tartışmaları görsem aklıma Big lebowski deki nihilist geliyo. Havuzda şişme yatağına uzanmış elinde JD şişesi sarkıyo, yorgunluktan uyuya kalmış nerden geldiği nereye gittiği umrunda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 BEYLER O DEGIL DE BU MUYUZ http://www.arastiralim.com/wp-content/uploads/2008/02/amazon-kirmizi-yuzlu-maymun-yavrusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://muratodunc.files.wordpress.com/2010/08/fetullah-gulen.jpg olmaktan iyidir dicektimde baya benzesiyorlarmis, yasasin evrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bone said: Bilim konusunda yanlış önyargılardan birisi, dünyayı gozlemlerden olustugunu bilmiyor olmaktan kaynaklanıyor. Mesela evrim, dünyayı inceleyip insan aklının alabileceği şekilde açıklamak. Sen diyorsun bu yalan, curutulmustur. Neye göre? Mesela sen o hayvana, o organa, o değişime yok mu diyorsun? Niye, nihilist misin? Hayır tamam hataları vardır, varsa düzelir. Ama toptan reddetmek bilim nedir bilmemektir. Yanlışsam söyle ardeth. Selam Bone. Sana yeni bi fikir vermeye geldim, lütfen bunu izle http://www.youtube.com/watch?v=AqnEGu8VF8Y&feature=youtube_gdata_player şimdi saçmalık olarak bakıcaksın. Savunmaya devam ediceksin körü körüne, eminim de savunucak güzel bi neden bulursun kendine tutunmak için. Ama "Aldous Huxley" nin algı kapılarını oku, bilimi algılayış tarzın YANLIŞ. neuroscience ve psychedelic studies ikilisinde henüz ÇOOOOK gerideyiz mağara adamlarıyız belki ama çok yakında bütün bu felsefeyi çözücekler buna inanıyorum. Consensus reality aağw yeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Turkceplease said: abi Demek istediğim şey,hocanın anlatması gerekip,anlatması engelleniyorsa bu yanlış.Ama anlatması gerekmiyor,müfretında yoksa direk bu konuyu ortada tutuyorsa buda yanlış.Ha bilgi verir geçer ona lafım yok.Ama direk süreki bu konuyu aktarıyorsa çok saçma.Buna işgüzarlık denir. müfredatta var yok ayrı bir tartışma konusu. ancak hocaları sadece müfredat öğretmekle kısıtlı görecek kadar dar görüşlü insanların aramızda olduğunu görmek üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 o değilde, dinozorların kuşlara evriminde önemli bir kanıt bulunmuş: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/01/500x_dinosaur.jpg http://homedailynews.com/a-fossil-of-dinosaur-with-a-single-finger-was-found/3684/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Otrivine said: Fail mail değil evrim modeli kullanılarak yapılıyor bu ilaçlar, fail deyip geçmekle olmuyor efendi öyle. Kütleçekimi ne kadar gerçekse evrim de o kadar gerçek. Deal with it. o küçük kutudan bakıyorsun hala.. çık şu kutudan artık. yoksa hala maymundan gelemediğini düşünücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Argumanın yoksa uza aslanım boş konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bir bitki ile insanın, fare ile balığın bile ortak genleri bulunmaktadır. Benzer genleri bulundurduğumuz için deneylerde kobay olarak fare, maymun gibi hayvanları kullanırlar. Yani bütün canlılar ortak bir bakteriden üremiştir. Sanırım, Otrivine'nin ilaç yapımında evrim teorisinin kullanılmasından kastı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 gerçekse çok saçmasapan ama kaynak site asparagas kokuyor bayağı. emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kobayla alakası yok, direk ilaç üretilirken filogenetikten, populasyon genetiğinden, pathojenlerin evriminin gözlemlenmesinden faydalanılıyor. Ama ne kadar anlatsak boş çünkü adamların sıkıntısının bilimle alakası yok pek, hala bizi kutunun içinden bakmakla suçlayabiliyor komik komik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sam said: gerçekse çok saçmasapan ama kaynak site asparagas kokuyor bayağı. emin olamadım. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv&seekTime=25-01-2011 22:15 NTV Soruyor seçmen gerek yandaki listeden zamanın varsa izle dünkü ntv soruyor programını. asparagas değil yani haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar