DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Müyapla yaşanan finans durumunu çözecek olan Turkcell,Fizy’ye ortakmı olacak?,satın mı almış olacak? kesin bilgiler yok fakat Turkcell’in artık Fizy.com’da söz sahibi olacağı kesin.Zaten halihazırda Turkcell’inde müzik servisi olan Gncplay‘in bulunması Fizy’i nasıl etkileyecek ve Turkcell nasıl bir yol izleyecek hep beraber basın açıklamasını bekleyip göreceğiz.""> "Online müzik dinleme servisi olan Fizy.com telif hakları nedeni ile BT tarafından kısa bir süre önce kapatılmıştı.Müyap ile telif hakları hakkında anlaşamayan Fizy.com telif haklarının ödenmesi ve servisin yeniden hayata dönmesi için Turkcell ile konuştuğu öğrenildi.Telif hakları için finansı bulunmayan Fizy’nin Turkcell ile yapacağı ortaklıktan sonra Turkcell’in yapacağı milyon dolarları aşan yatırımla sitenin tekrar aktif olacağı düşünülüyor. Müyapla yaşanan finans durumunu çözecek olan Turkcell,Fizy’ye ortakmı olacak?,satın mı almış olacak? kesin bilgiler yok fakat Turkcell’in artık Fizy.com’da söz sahibi olacağı kesin.Zaten halihazırda Turkcell’inde müzik servisi olan Gncplay‘in bulunması Fizy’i nasıl etkileyecek ve Turkcell nasıl bir yol izleyecek hep beraber basın açıklamasını bekleyip göreceğiz." said: http://www.teknotime.net/2011/01/fizy-com-turkcelle-mi-satiliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 saçma site sadece türkiyeye kapalı farklı bölgelerde böyle bir sorunu bulunmuyorken neden yapsınlar ki? yani bir şirketin tamamının yada bir kısmının satılması farklı bir durum müyap gibi dandik tekeller yüzünden sadece türkiye içinde geçerli bir durum yüzünden yapmak farklı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben olsam satar bırakır başka projelere geçerim. telif hakkı işleriyle falan uğraşılmaz 2 kuruş kazancam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 eğer türkiye dışındada rağbet görüyorsa satmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 müyapa, fizyi şikayet etme konusunda baskı uygulayanın turkcell olduğu konuşuluyor. fizy, müyapa olan borcunu tek başına ödeyemediği için turkcelle anlaşma yapabilir; bu da zor durumda kalan fizynin hem satışa elverişli olması, hem de fiyatının düşmesi anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 inatlaşıp satmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fizy ileride çok popüler olacak gibime geliyor.ben olsam satmak yerine gerekirse kaldırırdım türkce şarkıları yabancı şarkılarla devam ederdim yoluma. editella; düzenleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fizy youtube, grooveshark gibi sitelerde çekiyo zaten müzikleri, neyin telif hakkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fizy overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 son iki yorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ufizy var zaten şu an, gayet sıkıntı çekmiyorum, çok çok az daha yavaş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abi fizy nereye ünlü olucak neyin tribini yaşıyorsunuz. Denmiş zaten fizy dediğin site grooveshark,soundcloud,youtube altyapısı ile şarkı dinletiyor. Yani fizy = arama motoru Turkcell'de bunun farkında olan arkadaşlar vardır sanıyorum. Turkcell kendi altyapısını serverlarını kurar, tamam bir şey demem o zaman. Ama şu anki haliyle satılması ve hatta kopyalanması bile mümkün. Ben bir site açarım hizy.com diye aynı olayı kopyalarım,kodlarını yazarım kullanırım. Fizy zaten diğer sitelerden arak yaparak müzik dinlettiriyor. Zaten böyle birşeyin komple yasak olması lazım, grooveshark'a falan para verdiğini sanmıyorum ben fizy'nin. Oda grooveshark yönetiminin fizy'e yaptığı bir kıyak bence. Yada aşağıda grooveshark ambleminin görünmesi konusunda anlaşmışlardır. Zaten hepsinin yaptığı iş, ücretsiz müzik dinletimi o komple yasakta orası ayrı konu. Yoksa grooveshark fizy'e yasak koydumu, youtube yasak koydumu senin süpersonik tasarımın direk tabiri ile "gg" oluyor. Birde ortada fizy.com için milyon dolarlar dönücek bu saydığım 3 şirket hiç bir şey talep etmicek. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 triplerdeyim ben mesela :( olm kimse bu haliyle milyonlar kaldırıyor yada kaldıracak demedi ki? fizy çok hafif ve sade. ziyaretci sayısını bilmiyorum ama (yükse olsa gerek) belli bir rakama ulaşınca neden ekşisözlük reklam modelini veya buna benzer hoş bişey kullanmasın ki? kötü de olmazdı bence. zamanla basit bi kaç feature daha eklenir bir online muzik mağazasıyla anlaşılır reklam veya düşük %likli kampanyalar yapılır daha da hoş olur. bu kadar yüzeysel bakmayın olm kafa yorun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 zaten her zaman yeni çıkan birşeyin yancılığını yapıp ekmek yemek en kolayı. youtube mu çıktı direk apisini kullarak youtubelite yap üzerinden ekmek ye. twitter mı çıktı hemen apisini al insanların zaten 2 tıklamayla yaptığı şeyi tek tıklamaya indir twitterlite olsun ekmeğini ye. grooveshark mı çıktı yanına 2 site daha ekle fizy yap. İşin kolayı varken varolmayan projeyle uğraşmaya ne gerenk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 3 uğraşan herif var onlara da lan yeni bi bk yapmadınız sgi gidin şimdi diyosun. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hayır ben piyasada tutan trendlerden nasıl ekmek yenir onu anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Benim demek istediğim, "ulan bu işin önceliğini grooveshark yaptı, yoktan var etti bu fikri yasaklandı, insanların gıkı çıkmadı" Sade tasarım diyorsan groovesharkın ilk versiyon haline bakmanızı öneririm. Fizy geldi arka plana sadece beyaz fon koydu üstüne birde şarkıları groovesharktan aradı, adam geldi site kapandı diye blog'unda duygusal bir yazı yazdı. Millet bir anda fizy.com kapandı nasıl ya, nasıl yapılır böyle bir şey diye bir anda ayaklandı. Güzel kardeşim bu olayı zaten grooveshark kaç yıldır yapıyor, sadece sağ tarafta 3 cm genişliğinde bir reklam aldılar son zamanlarda. Ses çıkarcaksanız bu güzel insanların yaratıcı fikriyle yarattığı ve ülkemizde yasaklanan siteyi destekleyin az, sonra fizy.com kapanmış falan onlara da bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 burda aslında olan şey şu. insanlarda buna tepki gösterdi heralde. bizim millet 40 yılda bir eli yüzü düzgün bir iş başardı onu da yasakladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ufizy aynı şey değil mi bu fizy ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben süper sadeliği hızı rahat arayüzü için kullanıyordum. bilgisayardan anlamayan kızlar falan da bu yüzden kullanıyordu çok da popülerdi. liste olayı çok iyiydi mesela böyle ben bilgisayara tek tek şarkı çekmem mesela albüm albüm çekerim oraya sevdiğim tek şarkıları koyuyor açıyor dinliyordum. grooveshark denen site o kadar hantal karışık gelio ki mesela otursam uğraşsam 10 dakkada aynı tadı yakalayacam ama üşeniyorum mesela. bi kaç fizyden müzik dinleyen bilgisayarla arası olmayan kişiye önerdim ilk fizy kapandığında mesela girip çıktılar beceremeyip unuttular şimdi youtube'dan dinliolar şarkılarını. o yüzden overrated değil bence müzik dinlemek liste yapmak için falan en hızlı siteydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 grooveshark'ın cep telefonunda kullanabilinmesi (üyelik sistemiyle aynı şarkı listelerine ve favorilere her yerden ulaşabilme), pc'de hem browser üzerinden, hem application olarak kullanılabilinmesi gibi güzellikleri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Deathblade said: Benim demek istediğim, "ulan bu işin önceliğini grooveshark yaptı, yoktan var etti bu fikri yasaklandı, insanların gıkı çıkmadı" Sade tasarım diyorsan groovesharkın ilk versiyon haline bakmanızı öneririm. Fizy geldi arka plana sadece beyaz fon koydu üstüne birde şarkıları groovesharktan aradı, adam geldi site kapandı diye blog'unda duygusal bir yazı yazdı. Millet bir anda fizy.com kapandı nasıl ya, nasıl yapılır böyle bir şey diye bir anda ayaklandı. Güzel kardeşim bu olayı zaten grooveshark kaç yıldır yapıyor, sadece sağ tarafta 3 cm genişliğinde bir reklam aldılar son zamanlarda. Ses çıkarcaksanız bu güzel insanların yaratıcı fikriyle yarattığı ve ülkemizde yasaklanan siteyi destekleyin az, sonra fizy.com kapanmış falan onlara da bakın. bayadır düşündüğüm ama dile getirmediğim şeyleri yazmışsın, takdir ettim.. grooveshark'tan tshirt aldığımda adamların fatura üzerine elle yazdıkları teşekkür yazısı ve imzadan sonra şu adamların hakkının yenmesini, geride kalmasını hiç istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 konu aynı yerde dururken bir anda sağa sola sapıyor bir anda gereksiz yere cevap verilme durumu oluyor. Ben groovesharkla kıyaslamıyorum bile fizy'i ama sanki fizy the best fak the rest diyormuşum gibi tepkiler geliyor.konunun başlığına ve attığım mesajlara bakarsan görürsün.grooveshark da kalkınsın fizyde kalkınsın sanki ben taraf tutuyormuşum gibi cevap verme cabasına girmek kötü. ben diyorum ki fizy sade hoş hafif.grooveshark'ın önceki sürümlerini bilmiyorum ama konuyla alakası yok şu an çünkü şu an grooveshark zırt sürümünde ve bu zırt sürümünün simdiki fizyle alakası yok.müyap ile olan problemine bile değinmedim ben ama ona bile cevap vermişsin. ben sadece önümde böyle bir site var, bu site satılacağına alternatif yollarla cok daha fazla büyütülüp reklam modelleriyle kâr edilebileceğini söylüyorum. artık kullanıcıyı sadeliği cekiyor olsa gerek ben fizynin daha da popüler(burda kıyaslama yok popülerliğinin artması anlamında "daha") olabileceğine inanıyorum o kadar. biri de kalkıp overrated demiş.neresi rated ki over olsun. editella: smiley cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 md5 said: zaten her zaman yeni çıkan birşeyin yancılığını yapıp ekmek yemek en kolayı. youtube mu çıktı direk apisini kullarak youtubelite yap üzerinden ekmek ye. twitter mı çıktı hemen apisini al insanların zaten 2 tıklamayla yaptığı şeyi tek tıklamaya indir twitterlite olsun ekmeğini ye. grooveshark mı çıktı yanına 2 site daha ekle fizy yap. İşin kolayı varken varolmayan projeyle uğraşmaya ne gerenk varTürk web yapıcılarının omurgası bu resmen şaka maka. Her alanda olduğu gibi bu alanda da böyle bir sefiliz. Adama bişey desen de bu işler böyle gülüm diyecek kadar yüzsüz falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 MD5'in son yazdığına ithafen, çok saçma düşünüyorsun. Başarılı olmak için, ya ortaya benzersiz bir şey koyarsın, ya da ortadaki bir şeyi geliştirirsin, bizim adamlar da geliştiriyor yani, ne var bunda? Fizy gayet tutmuş bi servisti, youtube engelli, Grooveshark hantal, fizy linki atıyorsun, mitekondriden yoksun bünyeler bile açıp müzik dinleyebiliyor. Senin dediğine göre onlarca Torrent sitesinden bilgi derleyen Torrentz de başarısız, x de başarısız, y de. X ve ye aklıma gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar