Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: ceviren kadin neden isimleri ingilizimsi garip bi aksanla soyluyo özeniyodur naapsın istanbuldan, ankara'dan, van'dan, sivas'tan, adana'dan, yozgat'tan ve daha birçok anadolu şehrinden gençler takip ediyor oscarı. teşekkürler ntv. Anadolu'dan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o ucgene ben de girerim arkadas, colin firth, geofrey rush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 En eli yüzü düzgün oscar'lardan biri oluyor şuan. Salon dizaynına hasta oldum. Muhteşem olmuş. Eskilerinden çok daha iyi. Daha rahat bir havada geçiyor. Ama sunucular yeterli değil. Komedyenler bu işin altından çok iyi kalkıyor. Her çıktıklarında bir laf sokuyorlar falan. Bunlar yapamaz onu. Ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yiyosa ricky gervaisi cikarsinlar seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 seslendirenin sesi çok iyi ya akıyor kulaktan. (tu) bayanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DUDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 nicole kidman heyecanlandı kamera gelince yalnız. hafif kızarıklık gözlerde yaşlanma. yutkunma isteği. ilk defa böyle gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 nicole böyle agladı aglıcaktı ahha jennifer denilen hatun sabahtan beri bu kim ne güzel diyordum.wintersdaki kızmıs lan hiç benzetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 an itibariyle jeff bridges'in dünyanın en karizmatik insanı olduğuna bir kez daha ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 heh natalie :F oha natalie portman hamile mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oleyy natalie!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hamile tabi ne sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: heh natalie :F oha natalie portman hamile mi ? oha soka girdm suann :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: heh natalie :F oha natalie portman hamile mi ? herıldın yaniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bi gülüyo bi ağlıyo ne dengesiz karı bu ya. hormonlar gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 cocugun babası oscara girerken natalinin yanındaki tip miydi o ise cocugun babalıgına talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Aynen beklendiği gibi gidiyor, herkes hakkını alacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 agzindan optugu adam haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Michelle Rodriguez in ismi geçti nası bi desteği olmuş acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 off çok konuştu asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en iyi erkeği james alsa bari colini sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bi beni söylemedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Colin Firth veya James Franco istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 "Bollocks" da yaşlanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: Colin Firth veya James Franco istiyorum asdf o zaman jeff bridges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar