aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hakkaten yaa buffynin son bölümlerine kıl oldum o yüzden. Ama Angel süper gidiyo, kan gövdeyi götürdü götürecek. Müthiş senaryo. Bi de bişi sorcam bu yayınlananlar kaçıncı sezon(buffy) toplamı kaç sezon???[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bildiğim kadarıyla 7 sezon bunlarda 7. sezon[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bu Jasmine neyin nesi? Yani iyi bişi olmadığı belli :) ama daha fazla bilgisi olan var mı? Birde Caleb her seferinde Buffyi öldürmeyip bırakıyor muhtemelen onunla bir işi var. Yok mallıktan bırakıyorsa zaten kötü adamların en büyük hatasını o da yapıyor demektir. Fırsat buldun mu öldüreceksin iyi adamı yoksa iyi adam en ufak fırsatta öldürür kötü adamı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Jasmine uyuzun teki. Yani büyü bile yapmasa, gerçek olsa yaptıkları ,hakkaten millete yardımı bile olsa bana dokunur uyuz olurum. Toz pembe dünyaya hayır !!! hehehehe. Buffy'i şutlamalarına da uyuz oldum. Xander önce buffy'i güvenmeyenlere karşı koruyo, bu kız iki kere öldü geldi dünya için dio, sonra gözünü kaybedince hemen **ka sarıo dönüo lafından sallıo. Tamam buffy sapıtıo biraz ama öylede gözden çıkarılmazki :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 buffy'i şutladılar!!insan oğlu çiğ süt emmiş! :D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Eeyore [Görsel Sanatlar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ühühü. Hüzünlüyüm. Arkadaşlar. Bitiyoo. Ooov papatya yüzümün haline bak..(Bu neki yaf bi yerde duymuştum?)[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 teoman - papatya bu pazar sabahı tatile gidiyoruz, goddamitniggers![signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 iyi oldu buffy ye. kendini kaptirmisti cok.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Angel'da Cordy'nin kanından bir bardak alıp bunu oteldeki yiyecek / içeceklere karıştırmayı akıl etselerdi güzel olurdu (ama heyecan olmazdı.) Angel'ın "Connor olmadan" diye başladığı andan itibaren belliydi geçen bölümün kötü sonla biteceği. Geri zekalı bu Connor ya! Bıktım gebertsinler şunu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 eski turk buyu kitabi. kor olan, konus bizimle. gozleri olmayan, konus bizimle :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 lol be, türkçe sözlüğü alıp büyü sözleri yazmışlar. kimbilir daha neler neler yutturuyorlardır böyle.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben bastan beri supheleniyodum zaten :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hocam buffy nie böle bi garipti ya ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 of süper olmu$ ya uhauah angel'e hasta kaldım.. :) cehennem'e mi geldi.. şimdi jasmine e cehennemdeki zebaniler mi tapıyormuş ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 zebaniler bafilemiş ondandır[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ooohh... Angel Connor'ı yumruklarken ne kadar sevindim yaa! Ben yumruklasam daha iyi olamazdı. (O kadar acıtamazdım çünkü.) Böyle saçları savruluyor, binadan düşüyor falan.. Özellikle son dövüş çok güzeldi. Connor'ın dayak yediğini göremedik ama olsun. Velet kılıcını çekerek karizma yaptıktan sonra onun yanından odaya dalan askerler de çok etkileyiciydi. Çok güzel bir bölümdü, ama tüm şehrin bunların peşine düşmesi bana biraz Matrix'i hatırlattı. Ve o acayip yaratıklar çok yapay görünüyordu. O salak karının (güzel bile değil yaa! İnsan buna nasıl tapar, büyü bile olsa?) gerçek ismi ne acaba?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o connor baştan beri bi dayağı haaketmişti,az bile oldu.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 buffy caleb le matrıx cılık oynarken arka plandada matrıx ın muzıgı calıyodu ... 2 side bomba gıdıyo bence dızılerın ... Freeeedddd (amy acker) hastayım uhu uhu evliymiş :(...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sezon finallerini sabırsızlıkla bekliyorum bakalım angel jasmini gebertebilecekmi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kesin gidecek birisi PM den cebini atsın belki angella ugrucaz[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Valla Connor dayak yerken bende çok sevindim. Sevmem o kadar bu adamı. Bu arada Jasmine konusunda katılıyorum. İlk geldiği bölüm Angel diz çöküp çok güzelsin deyince ben "Haaaa?" dye kaldım. Daha güzel biri yok muydu yaa? Mesela Amy Acker falan :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hşşttt ... benden başka biri amy dedigi zaman ... burnuma kan kokusu geliyo :hrr: ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bence Connor ölsün yeter. Ergenlik sorunlarını hepberaber yaşıyoruz Connorun bu ne yaa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 herkes kendinden birsey bulsun diye dusunulmus :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bölümün başında Angel kapıyı tutarken Connor bişiler dedi. Orası önemliydi. Saolsun yönetmene aşırı ses vardı pek bişi anlaşılmıyordu. Connor'un felsefesini açıklayan bir konuşmaydı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar