Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Bu Jasmine neyin nesi? Yani iyi bişi olmadığı belli :) ama daha fazla bilgisi olan var mı?
Birde Caleb her seferinde Buffyi öldürmeyip bırakıyor muhtemelen onunla bir işi var. Yok mallıktan bırakıyorsa zaten kötü adamların en büyük hatasını o da yapıyor demektir. Fırsat buldun mu öldüreceksin iyi adamı yoksa iyi adam en ufak fırsatta öldürür kötü adamı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Jasmine uyuzun teki. Yani büyü bile yapmasa, gerçek olsa yaptıkları ,hakkaten millete yardımı bile olsa bana dokunur uyuz olurum. Toz pembe dünyaya hayır !!! hehehehe.

Buffy'i şutlamalarına da uyuz oldum. Xander önce buffy'i güvenmeyenlere karşı koruyo, bu kız iki kere öldü geldi dünya için dio, sonra gözünü kaybedince hemen **ka sarıo dönüo lafından sallıo. Tamam buffy sapıtıo biraz ama öylede gözden çıkarılmazki :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Angel'da Cordy'nin kanından bir bardak alıp bunu oteldeki yiyecek / içeceklere karıştırmayı akıl etselerdi güzel olurdu (ama heyecan olmazdı.)
Angel'ın "Connor olmadan" diye başladığı andan itibaren belliydi geçen bölümün kötü sonla biteceği.
Geri zekalı bu Connor ya! Bıktım gebertsinler şunu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ooohh... Angel Connor'ı yumruklarken ne kadar sevindim yaa! Ben yumruklasam daha iyi olamazdı. (O kadar acıtamazdım çünkü.)
Böyle saçları savruluyor, binadan düşüyor falan..
Özellikle son dövüş çok güzeldi. Connor'ın dayak yediğini göremedik ama olsun. Velet kılıcını çekerek karizma yaptıktan sonra onun yanından odaya dalan askerler de çok etkileyiciydi.
Çok güzel bir bölümdü, ama tüm şehrin bunların peşine düşmesi bana biraz Matrix'i hatırlattı.
Ve o acayip yaratıklar çok yapay görünüyordu.
O salak karının (güzel bile değil yaa! İnsan buna nasıl tapar, büyü bile olsa?) gerçek ismi ne acaba?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Connor dayak yerken bende çok sevindim. Sevmem o kadar bu adamı. Bu arada Jasmine konusunda katılıyorum. İlk geldiği bölüm Angel diz çöküp çok güzelsin deyince ben "Haaaa?" dye kaldım. Daha güzel biri yok muydu yaa? Mesela Amy Acker falan :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...