Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 carpe diem diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: abi alkollü araç kullanılır mı yaaa. hele motor bi de..Haklısın, acı bir tecrübe ile anlamış oldum. Ancak şartlar öyle gerektirdi inan ki. Kendi şehrimden başka bir şehre gitmiştik, 30 km mesafe var arada. Gece içtik falan orada, tabii mantıklı düşünemiyorsun ve sabahın 4'ünde geri dönmeye kalktık. Sonuçları kötü oldu, bayağı kötü. Çok pişmanım hala, alkollü araç kullanmak mallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rakı en güzel içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rakım ve ben. Kanunda Ehl-i Keyf. Udi mezeler Teflerde kalamar. Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. http://img148.imageshack.us/img148/2483/astoryofsuccess2.jpg mühim birşey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sipeyskeyk said: ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. abi çevirmeye denk gelirsin sende sonra yoldan birisini çevirip direksiyona koyarsın,sonra oda alkollü çıkar mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sipeyskeyk said: ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. http://img148.imageshack.us/img148/2483/astoryofsuccess2.jpg mühim birşey değildi. Polise aksetmedi herhalde, ehliyet falan alınmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Aksetti, ama ehliyeti vermedim. Ancak sigorta şirketi ile ufak bir anlaşmazlığımız oldu, arabayı kendimiz yaptırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Nasıl oluyor o :D Ehliyeti vermemek falan, demek ki alkol limitini aşmamışsın; veya kontrol etmediler cihazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 orası da bize kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Uyuz oldum bak şimdi. :D Benimkine 6 ay el koydular, üstüne bi de 5 ay sonra mahkeme celbi geldi, kamu davası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi ben palmiye devirdim oraya girmeden önce kamu davası gelmedi lan ahahahah devletimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ben kimseye de çarpmadım, kendi kendime kaza yaptım, ölümlerden döndüm. Heriflerin geçirmediği ceza kalmadı. Para cezası da verdiler tabii. Düşene bir tekme hesabı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valla şaka bir yana alkollü kullanmamak lazım tabi. Araba kullanmamak en güzeli de işte elimiz mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Öyle tabii abi, zaten kural o yani; kurallara uymak yeterli aslında. Neyse şu mahkemeden de para cezası gelmese bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 noldu mahkemeden bi haber varmı kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 :D. Senin 2004 yılında Uludağ Üniversitesi'nde okuyor olduğunu düşündükçe, Türkiye'nin bir türlü neden gelişemiyor olduğunu daha iyi anlıyorum. Hadi benim yaşım 19. Belki evli barklı çocuklu bir herifsin, en kötü ihtimal 25-26 yaşındasın, bu saatte bu forumda şu an derdine düştüğün şeylere bak; neyle uğraştığına bir bak, ben bile yapmıyorum bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 alkol pek sevmem rakı da sevmem. ama rakı içeceksem meze + müzeyyen senar veya zeki müren siz gitmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: :D. Senin 2004 yılında Uludağ Üniversitesi'nde okuyor olduğunu düşündükçe, Türkiye'nin bir türlü neden gelişemiyor olduğunu daha iyi anlıyorum. Hadi benim yaşım 19. Belki evli barklı çocuklu bir herifsin, en kötü ihtimal 25-26 yaşındasın, bu saatte bu forumda şu an derdine düştüğün şeylere bak; neyle uğraştığına bir bak, ben bile yapmıyorum bunu.. kardeş ne diyosun ? ne uludağ ünisi ne zaman ? 2004 te ben daha ilkokuldaydım ne evlisi ? yapma dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 2007'de yazdığın bir entry'de "Uludağ'da öğrenciyken", yazmışsın. Uludağ İlköğretim Okulu falan mıydı yani? Edit: 2009'muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 7. sınıfa geçmiştim 2007 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Epic Fail. Edit: Yanlış anlaşılmasın. 7. sınıfta olduğunu söylemesi ve buna benim inandığımı düşünerek bir bok yediğini sanması falan değil. İşin içinden çıkabilmek için "dalga geçiyorum" ayağına 7. sınıftayım diyip geçiştirmeye çalışması falan fail. Ulan götün başın farklı oynuyor, sorsan eğleniyorsun falan şu an. Hey allahım ne insanlar var yahu, şu yaşta şu uğraşları gördükçe vallahi üzülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sipeyskeyk said: ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. http://img148.imageshack.us/img148/2483/astoryofsuccess2.jpg mühim birşey değildi. her seferinde böbürlene böbürlene koyuyor bu fotoyu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 türkiyede üzümden yapılanlar içinde en güzeli atatürkün kanyakıdır. dışarıda daha iyileri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zaybird said: Leadman said: [u]Tadı zaten bok gibi[/u] abi... lan :X hocu icemiyosan su-rakı oranını ona göre ayarla bi de bol bol mezeye aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar