Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi ilk film kalitesi bekliyorduk 3'ten de. olmayınca böyle işte. şimdi 4. film de direk ilkitle kıyaslanıp yerden yere vurulacak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 2 güzeldi otoban sahnesi, ghost ikizler falan ama 3 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 3 fılmde guzel, ama ilk film efsane olduğu için ( kombat sahnelerini kastetmiorm, hikaye vs olarak ) ve biz sinemada haasssskkttrr olduğumuz için 2 ve 3 sıradan aksiyon filmi gibi geldi. 4 te isterse dünyanın en guzel aksıyon fılmını ceksınler, 1'in gölgesinde kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1'den 3'e doğru matrix'in azalması nedeniyle farklı bünyelere farklı etkiler yaptı film. 1 tamamen matrix'te geçiyordu sonra gerçek dünyaya kaydı seri, konu itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bilgisayarlarla insanların gülgibi geçindiği bir ortamda geçsin keanu'yu reslerinler. trinity ile sitcom tadında evde yaşasınlar.. morpheus'da kenarda takılan yalnız adam olsun ama komedi falan da yapsın arada. sonra neo trinity tarafından acan simitle aldatılsın filmin sonudan ikisi de forever alone desin iyi film budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 trinity ölmemiş olsun, çocuğu doğsun büyüsün aynı babasına benzesin. smith de matrix'e takılan bi disketten tekrar bulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Trinityyide neoyuda reslemişlerdi en son matrix onlineda. aslında matrix online ın hikayesinden devam ederse bayağı sağlam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben hala izlemedim 2 ve 3'ü ya. 1 çıktığında sinemada izlemiştim üstüne 10 kere vcd ile izlemiştim. 2 ve 3 çıkınca nedense izlemedim hiç yetti bana o 1. izlesem fena olmayacak ama artık galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Black-ice said: ben hala izlemedim 2 ve 3'ü ya. 1 çıktığında sinemada izlemiştim üstüne 10 kere vcd ile izlemiştim. 2 ve 3 çıkınca nedense izlemedim hiç yetti bana o 1. izlesem fena olmayacak ama artık galba. İzleme zaten. Kendine iyilik yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 izle bence, ne filmler izliyoruz ya.. matrix2-3'ü izlemeyecek kadar elitim diyosan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 İzle ya, izlememiş kalma. Kalite konusunda 1 > 2 > 3 ama sen yine de izle. 10 tane Batman & Robin'den iyidir sdfsd O diil de, HAZIRIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 filmin serisi devam edince seyredenlermi lanetleniyor nedir bu olmasin devam etmesin geyigi :) sen 1 i sevdiysen oyle hatirla belki ben 4 u severim ne bilim. cok fazla abartiyoruz pati :) genel gorusum bu kimse alinmasin simdi sonucta rocky rambo ile buyuduk bilmem kac tane devam filmi seyrettik ne oldu sonucta en iyisini hatirladik gerisi ile hatiralarimizi canli tuttuk. sanki boyle kalsa cok bir sey fark ediyor ya da gerisi gelse bir farkli sey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iyide konusu ne olcak ki:S smithi temizlediler robotlarla anlaştılar daha ne kaldı ki bide olcaksa geçmişi anlatsın bari nasıl yer altına çekildiklerini yada ilk savaş zamanlarını anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 izleyince ogrencez iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 w. bros (biri teyze oldu gerçi) yapar bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bana mı dediniz valeriusa mı bilmiyorum ama ben denk gelmedim hiç ondan izlemedim. öyle abartış falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 2 gene kurtarıyordu az çok ama 3 kötüydü, vaşovski'lerden biri de birader olmaktan çıktı. nerde yanlış yaptıklarını anlayamadılarsa hiç uğraşmasınlar. said: Filmi 3D yapmayı planladıklarını söyleyen Reeves, Wachowski Kardeşler'in bu teknolojinin avantaj ve dezavantajlarını konuşmak için James Cameron’la buluştuklarını da açıkladı. jim amca işte ya, elini öpüp hayır duasını istemişler. adam 10 yılda bir film yapıp gene görsellikte çağ açıp çağ kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ticari kaygılar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Valerius said: http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/093/387/original/sadkeanu.jpg?1295071550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 keanu yaşından dolayı çekinceliydi bile diğer filmlerde lol. Ayrıca cıvımasınlar, adamı hasta etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 @ rocky'yi de izledik diyen arkadaşlara, 2 ve 3 sineğin yağını çıkartmak gibi olmuştu biraz. Bu seferki b.kunu çıkarmak gibi olmaz umarım. Birincisi gibi olmuyor işte. Parayı görünce devamını çektiler. Bu da aynı ayak işte. Saçma sapan sahnelerle dolu olacak. O kadar iyi senaryo yazabiliyorlardıysa konuyu adam akıllı genişletselerdi. Verdiğimiz paraya yazık. En azından benimkine. "çok güzel olacak. yay!" demek isterdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 daha bi tanesini izlemedim dördü çıktı neyse hepsi yayınlansın öyle izleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Matrix'in ilk zamanlarına odaklanırlarsa güzel olur direk,dünyayı makineler nasıl ele geçirdi vs.Neo yaşlandı o oynamasın,ondan önceki Neoları göstersinler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar