Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix 4'e hazır olun

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

3 fılmde guzel,
ama ilk film efsane olduğu için ( kombat sahnelerini kastetmiorm, hikaye vs olarak )
ve biz sinemada haasssskkttrr olduğumuz için 2 ve 3 sıradan aksiyon filmi gibi geldi.
4 te isterse dünyanın en guzel aksıyon fılmını ceksınler, 1'in gölgesinde kalacak
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarlarla insanların gülgibi geçindiği bir ortamda geçsin

keanu'yu reslerinler. trinity ile sitcom tadında evde yaşasınlar.. morpheus'da kenarda takılan yalnız adam olsun

ama komedi falan da yapsın arada. sonra neo trinity tarafından acan simitle aldatılsın

filmin sonudan ikisi de forever alone desin

iyi film budur!

Sosyal ağlarda paylaş

filmin serisi devam edince seyredenlermi lanetleniyor nedir bu olmasin devam etmesin geyigi :)

sen 1 i sevdiysen oyle hatirla belki ben 4 u severim ne bilim. cok fazla abartiyoruz pati :)

genel gorusum bu kimse alinmasin simdi sonucta rocky rambo ile buyuduk bilmem kac tane devam filmi seyrettik ne oldu sonucta en iyisini hatirladik gerisi ile hatiralarimizi canli tuttuk.

sanki boyle kalsa cok bir sey fark ediyor ya da gerisi gelse bir farkli sey olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gene kurtarıyordu az çok ama 3 kötüydü, vaşovski'lerden biri de birader olmaktan çıktı. nerde yanlış yaptıklarını anlayamadılarsa hiç uğraşmasınlar.
said:
Filmi 3D yapmayı planladıklarını söyleyen Reeves, Wachowski Kardeşler'in bu teknolojinin avantaj ve dezavantajlarını konuşmak için James Cameron’la buluştuklarını da açıkladı.

jim amca işte ya, elini öpüp hayır duasını istemişler. adam 10 yılda bir film yapıp gene görsellikte çağ açıp çağ kapatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@ rocky'yi de izledik diyen arkadaşlara,

2 ve 3 sineğin yağını çıkartmak gibi olmuştu biraz. Bu seferki b.kunu çıkarmak gibi olmaz umarım. Birincisi gibi olmuyor işte. Parayı görünce devamını çektiler. Bu da aynı ayak işte. Saçma sapan sahnelerle dolu olacak. O kadar iyi senaryo yazabiliyorlardıysa konuyu adam akıllı genişletselerdi. Verdiğimiz paraya yazık. En azından benimkine.

"çok güzel olacak. yay!" demek isterdim ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...