Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ugur Mumcu'nun aramizdan ayrilisinin 18. yildonumu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Türkiye Gazeteciler Sendikası Ankara Şubesi Yönetim Kurulunca gazeteci, yazar Uğur Mumcu'nun öldürülmesinin 18. yılı nedeniyle yapılan açıklamada, “İfade ettikleri gerçeklerin bedelini canlarıyla ödeyen, çabalarken haklarında davalar açılan, soruşturmalara uğrayan gazetecilerin olduğu bir ülkede düşünce ve ifade özgürlüğünden bahsetmenin anlam taşıdığını düşünmüyoruz” ifadelerine yer verildi.

ditto.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Rynza said:

Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı

inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam.

bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum....

http://fondosdibujosanimados.com.es/images/wallpapers/obvious-troll-is-obvious-995355.jpeg
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Rynza said:

Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı

inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam.

bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum....

http://galeri.uludagsozluk.com/24/sakin-ol-%C5%9Fampiyon_30898.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Huzur içinde yatsın.

ben atatürkçüyüm.
ben cumhuriyetçiyim.
ben laikim.
ben anti-emperyalistim.
ben bağımsız türkiye'den yanayım.
ben özgürlükçüyüm.
ben insan hakları savunucusuyum.
ben terörün karşısındayım.
ben yobazların,
vurguncuların,
çıkarcıların,
düşmanıyım.
öyleyse vurun,
parçalayın!
her parçamdan benim gibiler,
beni aşacaklar çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

rynza ve olitereyi birbiriyle didişmekten dolayı ilk ve son kez uyarıyorum. ikincisinde yörüngeye oturturum.
ben bu adamı tanımam etmem daha önce ne zaman tartıştığımızı bile hatırlamıyorum , salak salak laf attı bende cevap verdim şimdi suçlu ben mi oldum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...