Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 huzur icinde yatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: neyse ne benim fikrim bu hadi hayırlı işler. adam birde benim fikrim demiş 3 5 gün önce hrant dinki sevmek zorundamıyız dedik diye saçma sapan laflar ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Uğur Mumcu gibisi ender bulunur. Huzur içinde yatsın. Allah o ve onun gibileri de başımızdan eksik etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ugur mumcu arabaya kendisi koymus bombayi, olumuyle ilgi cekip 2001 d ekurulucak akp iktidarina karsi yapilicak darbeye zemin hazirligi olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1993 yılında kendisi tarafından hazırlanmış blueray disklerde bütün planlar yazıyormuş. içinde akpyihiçsevmiyorumoyüzdendarbeyapmakiçinbirsürüplanyaptım.doc isimli dosyaya rastlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ergenekon diye birşey yoksa bende bütün hayatımı bir mağarada yalnız geçiririm bu kadar büyük konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Var ama senin aklın idrak edemez henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ergenekon diye bişi var elbette tarih kitaplarını aç oku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Rynza said: Var ama senin aklın idrak edemez henüz. laf söyledi balkabağı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Rynza said: Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam. bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Türkiye Gazeteciler Sendikası Ankara Şubesi Yönetim Kurulunca gazeteci, yazar Uğur Mumcu'nun öldürülmesinin 18. yılı nedeniyle yapılan açıklamada, “İfade ettikleri gerçeklerin bedelini canlarıyla ödeyen, çabalarken haklarında davalar açılan, soruşturmalara uğrayan gazetecilerin olduğu bir ülkede düşünce ve ifade özgürlüğünden bahsetmenin anlam taşıdığını düşünmüyoruz” ifadelerine yer verildi. ditto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: Rynza said: Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam. bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum.... http://fondosdibujosanimados.com.es/images/wallpapers/obvious-troll-is-obvious-995355.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: derin devlet in bir mağduru.. ergenekon u ortaya çıkarabilirdi o zamanlardan Allah rahmet eylesin. http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/204/7/7/Tactical_Facepalm_by_ShadowGod55563.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Huzur icinde yatsin.. -Bu ergenekonu diline dolayanlarda ciddi anlamda üretim hatasi var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: Rynza said: Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı inşallah senin de bi sevdiğin ölür ömür boyu unutamazsın acısını............ boş adam. bundan böyle konu dışında aktif olmayacağım boş boş işler şu lafa bak ya durduk yere sinirlerimi oynatıyorum.... http://galeri.uludagsozluk.com/24/sakin-ol-%C5%9Fampiyon_30898.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Huzur içinde yatsın diyeceğim ama yatabildiğini sanmıyorum bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Rynza said: Hrant Dink iyi ki öldü, Uğur Mumcu keşke yaşasaydı ????? Trollüm de pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu tartışma topiki olmasın, ilk sayfa harici komple silebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 malum kişinin malum mesajı olmasa tartışma falan olmayacaktı zaten. ergenegon hep bunnar yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bir savım vardı, 35 yaşını aşmış çocuk sahibi bir insan ülkesini her şeyin önüne koyabilir mi diye. Ben unutmuşum Uğur Mumcu'yu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 rynza ve olitereyi birbiriyle didişmekten dolayı ilk ve son kez uyarıyorum. ikincisinde yörüngeye oturturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Huzur içinde yatsın. ben atatürkçüyüm. ben cumhuriyetçiyim. ben laikim. ben anti-emperyalistim. ben bağımsız türkiye'den yanayım. ben özgürlükçüyüm. ben insan hakları savunucusuyum. ben terörün karşısındayım. ben yobazların, vurguncuların, çıkarcıların, düşmanıyım. öyleyse vurun, parçalayın! her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Estel_Anorien said: rynza ve olitereyi birbiriyle didişmekten dolayı ilk ve son kez uyarıyorum. ikincisinde yörüngeye oturturum. Ben tartışcak kadar ahmak değilim, uyarmana gerek yok tartışma da yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Estel_Anorien said: rynza ve olitereyi birbiriyle didişmekten dolayı ilk ve son kez uyarıyorum. ikincisinde yörüngeye oturturum.ben bu adamı tanımam etmem daha önce ne zaman tartıştığımızı bile hatırlamıyorum , salak salak laf attı bende cevap verdim şimdi suçlu ben mi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar