Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_BFUjhCM-Kgc/SvEyRlFYuNI/AAAAAAAAEVo/VEPSe9nyfCE/s400/bjkts3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu mac guzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 seyircisiz falan değil dimi lan bu maç bi ceza aldıydık bi ara seyircisiz falan diye ama bu kupa maçı falanmı nedir doğum günüm belki giderim maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 seyircili maç buca maçı ile o hasret bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aynen bi 5 te bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 liseliler hatirlamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 $enol gune$ o zamandan beri kus besikta$a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yeni açık'ta gidiyoruz maça bakalım, senelerdir maça gitmedim, umarım iyi sonuçla ayrılırız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Pzerodan hızlı davranıp konuyu açan Llamaya teşekkürü borç biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1-0 olsun bizim olsun bu maca yakisir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 DarKRideR said: yeni açık'ta gidiyoruz maça bakalım, senelerdir maça gitmedim, umarım iyi sonuçla ayrılırız asdf oha? ben hep yeni açıktayım. 0 5-0lık maçtan sonra taraftar sahaya girmişti hahah efsaneydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Esh said: liseliler hatirlamaz.. abiiiii kartal askı bununla basladı hehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Esh said: liseliler hatirlamaz.. sergen bu maçı anlatıyordu dün, orta yaptım gol oldu çıkışta çaktırmadım tabi kaleye vurdum dedim falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yeni acık'da baya patili olucak gibi sanirim ??? bir organizasyon mu yapsak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Wispy said: Pzerodan hızlı davranıp konuyu açan Llamaya teşekkürü borç biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bunlari unutmadk... futbol nasl oynanir göstercez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Esh said: liseliler hatirlamaz.. bu maçı canlı izliyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 çüş yaşın kaç be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 babasıyla gitmiştir benide götürüolardi daha konusmayı bilmiodum hatırlamıodur ama tabi maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dk.61 gol almeida ms:5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Llama said: çüş yaşın kaç be` '93 un maci, liselilerin yaninda universiteliler de bilmeyebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aileden baya bir kişi ile beraber izliyorduk o maçı, 30-40 kişi, bir yerden sonra damatlardan biri ki bjk li olmayan tek kişidir ailede, böyle maç olmaz, sıkıcı deyip kaçmıştı heh, yaşım 11 di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben en son 0-5'i hatırlıyorum, avni akerde koltuk kalmamıştı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 lan canlı derken tv'den canlı. orda değildim dsadsa staddaydım derdim orda olsaydım :) metinle şifonun aynı topa vole çaktığı bir gol vardı. ikiside farklı köşelere gidip sevinmişlerdi ahaahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Silphatos said: ben en son 0-5'i hatırlıyorum, avni akerde koltuk kalmamıştı ahah olm adamlar sahayı basyı, koltuk kalsa ne olacak asudhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar